- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
-
Bende öyle malesef. Ama kociş zayıf. Evlendiğimde kemik üstünü kaplamış deriden ibaretti. 185 187 filandır boyu 52 kilo idi boyu. Arkadaşları kemerin belini kaç tur atıyor derlermiş. Yada Kemiksiz kaç kilo çekiyon derlermiş ama şimdi 80 e yakın. 12 senede normal standartlara getirdim. Önüne iki yumurta koy gıkı çıkmaz asla acıktım demez. Patates kızart yesin 15 gün. Etmiş sütmüş hiç aklına gelmez. Ama ben ama ben. Allah kahretsin ki aklım fikrim boğazımda. Diyetle 30 kilo vermiş hamilelikte geri almış biriyim ki daha fazlasını. Vermem lazım ama sonuç şişkoyum bendeSonuç çok şişkoyuz
Yarasın şifa olsun Allah size bağışlasın kocişiniziEşim sevdiği şeyler için fazlaca iştahlıdır. Mesela kahvaltıda 6-8 yumurta yer. Bir buçuk ekmekten tost yer. Çok sevdiğimiz lahmacuncu var hemen hergün lahmacun yiyelim der. 2 orta boy pizzayı rahat yer. Yer yani seviyor adam. Erkekler fazla iştahlı olabiliyor
Yarasın şifa olsun Allah size bağışlasın kocişinizi
Senin işin daha zor o zaman canım biz ailecek dombişiz hatta oğlum da öyle .şimdi de zayıflamaya çalışıyoruzBende öyle malesef. Ama kociş zayıf. Evlendiğimde kemik üstünü kaplamış deriden ibaretti. 185 187 filandır boyu 52 kilo idi boyu. Arkadaşları kemerin belini kaç tur atıyor derlermiş. Yada Kemiksiz kaç kilo çekiyon derlermiş ama şimdi 80 e yakın. 12 senede normal standartlara getirdim. Önüne iki yumurta koy gıkı çıkmaz asla acıktım demez. Patates kızart yesin 15 gün. Etmiş sütmüş hiç aklına gelmez. Ama ben ama ben. Allah kahretsin ki aklım fikrim boğazımda. Diyetle 30 kilo vermiş hamilelikte geri almış biriyim ki daha fazlasını. Vermem lazım ama sonuç şişkoyum bende
Bana asla karışmaz. Geçen alışverişe gittik adam kıllı bişey bulamadım malum. Boşver multaka bir yerlerde istediğini bulursun der. Yemek yerken allah aşkına bak ölümü gör ısır bıir tane diye elleriyle besler sanki 600 gramım ya. Böyle de bi manyakSenin işin daha zor o zaman canım biz ailecek dombişiz hatta oğlum da öyle .şimdi de zayıflamaya çalışıyoruz
Haha ne güzelBana asla karışmaz. Geçen alışverişe gittik adam kıllı bişey bulamadım malum. Boşver multaka bir yerlerde istediğini bulursun der. Yemek yerken allah aşkına bak ölümü gör ısır bıir tane diye elleriyle besler sanki 600 gramım ya. Böyle de bi manyak
Aynen neden güzel şeyler kilo aldırmak zorundaÇoook yapıyorum :)) ama güzel oluyo he
Allah kimsenin ağız tadını bozmasın. 11 yaşında oğlun anne adamın dibi bu adam iyiki bunu almışsın der soytarı.Haha ne güzelhelal olsun enişteye
iş yerinde hunharca kahkaha attımBenimki de çok istahlidir.
Sofradan doyduğu için kalktığını görmedim hiç. Tüh yemek bitti diye kalkar :)
Genç adam yesin. Yaşlılıkta yiyemeyecek.
Allah sağlıktan ayırmasın.
Allah kimsenin ağız tadını bozmasın. 11 yaşında oğlun anne adamın dibi bu adam iyiki bunu almışsın der soytarı.
Bilmiyorum ama hep öyle.Aynen neden güzel şeyler kilo aldırmak zorunda
Bence senin esin doymak icin yemiyor yemek yemegi seviyor bende boyleyim
Canım benim eşim için zevk değil bu bir sanatsal tutku olma yolunda ilerlemekte öyle iştahlı öyle tatlı yiyor ki baksam doyuyorum
ya benim uzaktan tanidigim bir cift vardi,
adam karisindan bu sebeple bosanmisti,
birlikte agiz tadi ile bir yemek yiyemiyoruz, surekli diyette, bu sebeple de stresli vs diye
Allah size de sağlık versin bol bol güzel günlerde hayaller kurup, bol bol yiyin inşallahYaaa eşinizle olan bu yemek muhabbetiniz bana çok sevimli geldi ben de iştahlıyım, işteyken mesainin bitmesini en çok eve gidip yemek yiyeceğim için isterim veya geceden sabah yapacağım kahvaltıyı hayal ederim
Benim kocam sütlacı yerken bu saydıklarınızın hepsini kesiyor gözüyle sonra yemezse hayıflanıyor... Yaaaa yiyemedim keşke eve alsaydık ya da o anda tıkanmıştım keşke paket ile alıp arabada yeseydim diyeKocan= benMesela en yakin ornek diun pastaneye gittik. Kuru pasta almaya. Orda duran minik pogacalari gordum. Dedim ki bunu seviyorum alalim. Sonra bakalavaya dondum. Bunu da sen seviyosun alalim. Sonra yas pastaya dondum ama suna bak ne kadar guzel. Bu da bizimle evimize gelmesin mi askiim dedim ve hepsini alarak donduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?