Kocam sürekli yemek düşünüyor komikk

Sonuç çok şişkoyuz
Bende öyle malesef. Ama kociş zayıf. Evlendiğimde kemik üstünü kaplamış deriden ibaretti. 185 187 filandır boyu 52 kilo idi boyu. Arkadaşları kemerin belini kaç tur atıyor derlermiş. Yada Kemiksiz kaç kilo çekiyon derlermiş ama şimdi 80 e yakın. 12 senede normal standartlara getirdim. Önüne iki yumurta koy gıkı çıkmaz asla acıktım demez. Patates kızart yesin 15 gün. Etmiş sütmüş hiç aklına gelmez. Ama ben ama ben. Allah kahretsin ki aklım fikrim boğazımda. Diyetle 30 kilo vermiş hamilelikte geri almış biriyim ki daha fazlasını. Vermem lazım ama sonuç şişkoyum bende

Yarasın şifa olsun Allah size bağışlasın kocişinizi

Senin işin daha zor o zaman canım biz ailecek dombişiz hatta oğlum da öyle .şimdi de zayıflamaya çalışıyoruz

Senin işin daha zor o zaman canım biz ailecek dombişiz hatta oğlum da öyle .şimdi de zayıflamaya çalışıyoruz
Bana asla karışmaz. Geçen alışverişe gittik adam kıllı bişey bulamadım malum. Boşver multaka bir yerlerde istediğini bulursun der. Yemek yerken allah aşkına bak ölümü gör ısır bıir tane diye elleriyle besler sanki 600 gramım ya. Böyle de bi manyak

Ay ne guzel yaa milletin kocasi yedigine ictigne karisir neler gorduk burda iki kurus para vermeyen mi,ac gezen mi,yemek begenmeyen mi..derdinizi kucumsemek istemem ama bana pek dert gibi de gelmedi adam istahli ne var yesin yani

Ahan da bir konu da kendimi buldum yeminle....
Çarşamba'dan başlarım Pazar günü kahvaltı masasına, ne koysam, ne yapsam diye düşünmeye...
Ankara da yaşayanlar bilir meşhur bir Baklavacı var H...... diye oranın baklavası varsa ev de gece uyumam, uyuyamam

Canım benim eşim için zevk değil bu bir sanatsal tutku olma yolunda ilerlemekte öyle iştahlı öyle tatlı yiyor ki baksam doyuyorum
Bence senin esin doymak icin yemiyor yemek yemegi seviyor bende boyleyim
Karnım tok olsa bile o an önümde guzel bir sey varsa hemen yerim

ya benim uzaktan tanidigim bir cift vardi,
adam karisindan bu sebeple bosanmisti,
birlikte agiz tadi ile bir yemek yiyemiyoruz, surekli diyette, bu sebeple de stresli vs diye

Bu gidisle ben onu boşucam isi gücü yemek yemek adamin pazartesiden haftasonuki kahvaltiyi düşünür biktirdi artik. Tek hobisi yemek ya. Nefret ederim bi de gözü doymaz makarnayi bir paket yaptirmaya kalkar iki kisi icin 200 gram yeter basimda durur kaynana gibi koy koy bi avuc daha bereket makarnası ekle diye diye tum paketi bosalttirir. Ve tabiki artar. Artmasin diye catlayana kadar yedikten sonra. Gene artar. Tiksinti duyuyorum ac gözlü insanlara karsi. Ac birakmak istiorum gunlerce.

Yaaa eşinizle olan bu yemek muhabbetiniz bana çok sevimli geldi ben de iştahlıyım, işteyken mesainin bitmesini en çok eve gidip yemek yiyeceğim için isterim veya geceden sabah yapacağım kahvaltıyı hayal ederim
Allah size de sağlık versin bol bol güzel günlerde hayaller kurup, bol bol yiyin inşallah

Benim kocam sütlacı yerken bu saydıklarınızın hepsini kesiyor gözüyle sonra yemezse hayıflanıyor... Yaaaa yiyemedim keşke eve alsaydık ya da o anda tıkanmıştım keşke paket ile alıp arabada yeseydim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…