- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
-
Dogru yapiyorsun:) ben duruma gore ayarliyorum ve esimle beraber yesem cunku gecede yemek yiyor.. 100 kilo olurum. Ki suan 50 kiloyum boyumda 1.55 seviyorum bu halimi. Tek derdim direncim dusmesin diye ugrasiyorum. Spor yapiyorum 6 aydir ve kilom sabit kaliyor boylece yiyecegimide yiyorum hemde vucudum sekillendi, ozellikle gobek popo. Teakwando cocukken gitmistim sanirim kirmizi kusakta birakmistim :)Ben dışarda yemem ara ara kendim evde yapıyorum kek böreği ama bi iki dilim alıyorum. Sporla uğraşmaya başladım. Midem kazınınca meyve ya da yoğurt yiyorum. Cips yerine zencefil ve köriyle soslanmış mısır patlatıyorum. İki ay sonra taekwondodan kuşak sınavına giricem ve ağır antremanları var
Midem bulandiErkekler kıllı çok yemek yiyen gazlı canlılardır birde kokarlar
Bizim hocamız bizi bi saat koşturuyo bi saatte hareketleri çalıştırıyo. Benim boyum 1.60 ve 64 kiloyum. Vücudum sıkı olduğu için gören 50-55 diyo ama M bedene zor sığıyorum. O yüzden 52 ye inicem yaza kadarDogru yapiyorsun:) ben duruma gore ayarliyorum ve esimle beraber yesem cunku gecede yemek yiyor.. 100 kilo olurum. Ki suan 50 kiloyum boyumda 1.55 seviyorum bu halimi. Tek derdim direncim dusmesin diye ugrasiyorum. Spor yapiyorum 6 aydir ve kilom sabit kaliyor boylece yiyecegimide yiyorum hemde vucudum sekillendi, ozellikle gobek popo. Teakwando cocukken gitmistim sanirim kirmizi kusakta birakmistim :)
O iyi birsey ama.. vucut sıkı olması yani.. eski sıkılık yok bende cocuklardan sonraBizim hocamız bizi bi saat koşturuyo bi saatte hareketleri çalıştırıyo. Benim boyum 1.60 ve 64 kiloyum. Vücudum sıkı olduğu için gören 50-55 diyo ama M bedene zor sığıyorum. O yüzden 52 ye inicem yaza kadar
Çok zayıflık iyi değil evet vücut kıvrımlı olmuyo o kadar. Selülitim yok ama sevgilim sağolsun bacaklarım çatlamaya başladı. Sinirlerim çok gerildi o yüzden. Onun yemeklerine de müdahale etmeye başladım. Ya ıspanak yapıyorum ıyy bunu yemem ıyy patlıcan yemem ıyyy karnıbahar niye var ki diye diye diye tabağı başına patlatmak istiyorum sebze ve meyveye aşığım ama önümde cipsleri abur cuburları açıp yemesi hem mutfakta didinmelerim boşa saymak demek benceO iyi birsey ama.. vucut sıkı olması yani.. eski sıkılık yok bende cocuklardan sonracok asiri zayiflikta iyi durmuyor resmen yuz hatlarin bile sivrilesiyor:)
Saydigin hepsine bayilirim:) erkekler biraz daha az sebze seviyor bence. Sen yinede yapma 1 tane al birak mesela ac durma yoksa kan sekerin dusuyo saldiriyosun hepsineÇok zayıflık iyi değil evet vücut kıvrımlı olmuyo o kadar. Selülitim yok ama sevgilim sağolsun bacaklarım çatlamaya başladı. Sinirlerim çok gerildi o yüzden. Onun yemeklerine de müdahale etmeye başladım. Ya ıspanak yapıyorum ıyy bunu yemem ıyy patlıcan yemem ıyyy karnıbahar niye var ki diye diye diye tabağı başına patlatmak istiyorum sebze ve meyveye aşığım ama önümde cipsleri abur cuburları açıp yemesi hem mutfakta didinmelerim boşa saymak demek bence
Evet artık yemeklerimiz ayrı. Ben mesela mercimek çorbası vardı onu ısıtıcam. O napıyosa yapsın kafasındayım artıkSaydigin hepsine bayilirim:) erkekler biraz daha az sebze seviyor bence. Sen yinede yapma 1 tane al birak mesela ac durma yoksa kan sekerin dusuyo saldiriyosun hepsine
Sonuç çok tatlısınızYemek yemek bir kültürdür aşktır.ben ve eşim böyle düşünüyoruz hatta bir yere gezmeye gitmeden önce nerede ne yenir ne meşhur hepsini araştırırız rotamızı ona göre çizeriz.il il bu yönde Gezer kilometreler katederiz.sonuç mu ikimizde şişkoyuz ama bir sürü anımız var cebimizde gezip gördüğümüz yerler
Ay evet ya, evlendiğimde 80kilo yoktu yakışıklıydı, şimdi 110kilo ama daha da yakışıklı oldu bende anlamıyorum.. Mutlaka her yemekten sonra yarım ekmekle zeytin yer, yoksa doymuyomuş :)) o gün ayıptır söylemesi, zaten yazmışlar şunu yer bunu yer, kokoreç pişirdik evde. 2ekmek yedi daha yok mu dediBenimki de aynı sofrada herşey tamdır tüh yemek bitti diye kalkar buzdolabına gider. Bazen çok çok öfkelenirim. Birşey var diye yemek yapmam sonra bi bakarım kap ya da paket boş. Kilo da yakışıyo lanet olsun
Hic sevmem pis bogaz gözü ac insanlari. Ama maalesef benim eşim de böyle. Gerci suna da şükrediyorum eski sevgilim cok uyuzdu cocuk gibi herseyden midesi bulanir yemek seçer strese girince 60 kiloya düşer sucu bi de bana atardi. Uyuz bi adamdansa iştahlı bi adam daha cazip.
O da bişey mi biz hazır dönerlerle iskender yaptıkAy evet ya, evlendiğimde 80kilo yoktu yakışıklıydı, şimdi 110kilo ama daha da yakışıklı oldu bende anlamıyorum.. Mutlaka her yemekten sonra yarım ekmekle zeytin yer, yoksa doymuyomuş :)) o gün ayıptır söylemesi, zaten yazmışlar şunu yer bunu yer, kokoreç pişirdik evde. 2ekmek yedi daha yok mu dedi
Çoook yapıyorum :)) ama güzel oluyo heO da bişey mi biz hazır dönerlerle iskender yaptık
Eşim askere gidecek (bedelli). Normaldede iştahlı biri ama askere gidecek diye mi bilmiyorum sürekli yemek yeme isteği. Hemen hergün değişik güzel yemekler yapıyorum. Askere gidecek diye taştan yumuşak herşey aşeriyor gibi. Bugün pizza yaptım biraz kaldı yatarken dediki pizzayı nereye koydun aşkım sabah işe giderken yiyeyim fırında mı?evimiz İstanbul'da herkesin yemek yemeye geldiği güzel ünlü bir caddesinde,cadde üstündeki yemek yerlerini süzerek geliyor sürekli profiterol almaya gideyim mi? Canın tatlı istedi mi seninde? şurada lokmacı açılmış bunu da deneyelim diyor. Hatta geçen cuma yarın ctesi oley sucuklu yumurtalı uzun süreli bir kahvaltı yapacağız dedi öğle arasında telefonla konuşurken sizinde eşleriniz böyle mi? Cuma gününden cumartesi sabahı yiyeceği omleti düşünüyor mu? Kırmak istemiyorum gerçekten iyi niyetli biri üzülür orta yolu bularak nasıl söylesem? Gerçekten komik bir dert değil ama geçici bir durum olsun diye duacıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?