Kocam sürekli yemek düşünüyor komikk

Daha perşembeden haftasonu eşimin hazırlayacağı kahvaltıyı düşünüyorum İştah açık olmaya görsün,yaşasın yemek! Haklıdır yani eşiniz

Dogru yapiyorsun:) ben duruma gore ayarliyorum ve esimle beraber yesem cunku gecede yemek yiyor.. 100 kilo olurum. Ki suan 50 kiloyum boyumda 1.55 seviyorum bu halimi. Tek derdim direncim dusmesin diye ugrasiyorum. Spor yapiyorum 6 aydir ve kilom sabit kaliyor boylece yiyecegimide yiyorum hemde vucudum sekillendi, ozellikle gobek popo. Teakwando cocukken gitmistim sanirim kirmizi kusakta birakmistim :)

Bizim hocamız bizi bi saat koşturuyo bi saatte hareketleri çalıştırıyo. Benim boyum 1.60 ve 64 kiloyum. Vücudum sıkı olduğu için gören 50-55 diyo ama M bedene zor sığıyorum. O yüzden 52 ye inicem yaza kadar

O iyi birsey ama.. vucut sıkı olması yani.. eski sıkılık yok bende cocuklardan sonra cok asiri zayiflikta iyi durmuyor resmen yuz hatlarin bile sivrilesiyor:)

O iyi birsey ama.. vucut sıkı olması yani.. eski sıkılık yok bende cocuklardan sonra cok asiri zayiflikta iyi durmuyor resmen yuz hatlarin bile sivrilesiyor:)
Çok zayıflık iyi değil evet vücut kıvrımlı olmuyo o kadar. Selülitim yok ama sevgilim sağolsun bacaklarım çatlamaya başladı. Sinirlerim çok gerildi o yüzden. Onun yemeklerine de müdahale etmeye başladım. Ya ıspanak yapıyorum ıyy bunu yemem ıyy patlıcan yemem ıyyy karnıbahar niye var ki diye diye diye tabağı başına patlatmak istiyorum sebze ve meyveye aşığım ama önümde cipsleri abur cuburları açıp yemesi hem mutfakta didinmelerim boşa saymak demek bence

ben de tatil yeri secerken,
he iyi oranin mutfagi guzeldir,
bir antep yapalim tatli yiyelim,
bir adana yapalim kebap yiyelim diye giriyorum konuya

Saydigin hepsine bayilirim:) erkekler biraz daha az sebze seviyor bence. Sen yinede yapma 1 tane al birak mesela ac durma yoksa kan sekerin dusuyo saldiriyosun hepsine

Keske benim esim de boyle ols ama hic yemekmis istahmis yok.Survivor'a gitse bir gunden bir gune açım demez o derece.

ben de regl olacağım zaman iştahım çok açılıyor sürekli yemek düşünüyorum ama sürekli yemek yetiştirmeye çalışmak sinir bozucu ya:)

Bilmiyorum inşallah geçicidir. Devamlı boğazını düşünen ve uzun uzun yemek yiyen doymayan insan beni daraltiyor kendim yemeye çok düşkün olmadigimdan muhtemelen.

Bazı aksamlar eşim yemekten sonra dolap karıştirmaya başlıyor sinir oluyorum. Hayır bi de kiloya takintilidir kendisi, biraz kilo alınca verene kadar uğraşır. Niye böyle yapıyor anlamadım.

Hic sevmem pis bogaz gözü ac insanlari. Ama maalesef benim eşim de böyle. Gerci suna da şükrediyorum eski sevgilim cok uyuzdu cocuk gibi herseyden midesi bulanir yemek seçer strese girince 60 kiloya düşer sucu bi de bana atardi. Uyuz bi adamdansa iştahlı bi adam daha cazip.

Sonuç çok tatlısınız

Benimki de aynı sofrada herşey tamdır tüh yemek bitti diye kalkar buzdolabına gider. Bazen çok çok öfkelenirim. Birşey var diye yemek yapmam sonra bi bakarım kap ya da paket boş. Kilo da yakışıyo lanet olsun
Ay evet ya, evlendiğimde 80kilo yoktu yakışıklıydı, şimdi 110kilo ama daha da yakışıklı oldu bende anlamıyorum.. Mutlaka her yemekten sonra yarım ekmekle zeytin yer, yoksa doymuyomuş :)) o gün ayıptır söylemesi, zaten yazmışlar şunu yer bunu yer, kokoreç pişirdik evde. 2ekmek yedi daha yok mu dedi

ya benim uzaktan tanidigim bir cift vardi,
adam karisindan bu sebeple bosanmisti,
birlikte agiz tadi ile bir yemek yiyemiyoruz, surekli diyette, bu sebeple de stresli vs diye

O da bişey mi biz hazır dönerlerle iskender yaptık

Eşim sevdiği şeyler için fazlaca iştahlıdır. Mesela kahvaltıda 6-8 yumurta yer. Bir buçuk ekmekten tost yer. Çok sevdiğimiz lahmacuncu var hemen hergün lahmacun yiyelim der. 2 orta boy pizzayı rahat yer. Yer yani seviyor adam. Erkekler fazla iştahlı olabiliyor

Ayy ne güldüm benimkide böyle hatta hafta içinden cumartesi pazar kahvaltısını planlar ayrı ayrı iştahlı tatlı konusunda tam bir canavar zaten aynı gün içinde çeşit çeşit yer o şekilde erkeklerin geneli böyle yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…