kocam tam bir hödük...

gizem00

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
297
0
96
Aydın
eşimle dün akşam biraz tartıştık. konuşmuyoruz ayrı odalarda oturuyoruz. bu arada hamileyim dün biraz karnım ağrıdı. marketten bişeye ihtiyacım oldu. onun almayacağını biliyordum. üzerimi giyindim. yanına gidip ben markete gidiyorum bundan alıcam dedim. ki ondan sen otur gece vakti nereye ben giderim demesini beklerken bana da sigara al dedi. nasıl sinilendim anlatamam. ağlaya ağlaya gittim markete.

çok afedersiniz de eşiniz başlıkta yazdığınız gibi "tam bir hödük"lük yapmış :)

Zor gerçekten Allah sabır versin,Rabbim bebeğini korusun...

ya yazını okumadan direk başlığa bakar öyle demeyin sonuçta eşiniz hoş değil dicektim ki konuyu okuyunca şunu söylim, canım az bile demişsin yuh yaa bende hamişim bana yapsa varya o an tepkimi verirdim bi de sigara yerine okkalı bir merdane alırdım ( işin şakası tabi ) düşüncesizlik işte...

Buna benzer bir şey bende yaşadım hamileyken canım akşam saati nar çekmişti eşime söyledim cebinden kredi kartını çıkarıp verdi canın ne istiyorsa al dedi gerçekten tam bir hödüklük

Eşinizin yaptığı düşüncesizlik
ama sizi düşünmediğinden değil o an "doğru düşünemediğinden "
demiştir. Nacizane fikrim

Buna benzer bir şey bende yaşadım hamileyken canım akşam saati nar çekmişti eşime söyledim cebinden kredi kartını çıkarıp verdi canın ne istiyorsa al dedi gerçekten tam bir hödüklük

canım sende o kartı alıcaktın ertesi sabah canının istediğini alıcaktın.Fatura gelince de canımın istediğini aldım dicektin:)

Eşinizin yaptığı düşüncesizlik
ama sizi düşünmediğinden değil o an "doğru düşünemediğinden "
demiştir. Nacizane fikrim

kavga etmemiş olsak istediğimi yapardı aslında. akşam yemek bile yemedi kavga ettik die bende kendi başıma yedim. geçtim içeriye oturdum. ama sinirlide olsak senin ne işin var demesini beklerdim. aldığım cevap zaten yetti. markete gittim yolda ağlıyorum. geldim eve attım kendimi içimi nasıl hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. hiç vicdan düşünceme falan yok.

Bu dönemde fazla hassassınız galiba. Ondan rica etseydiniz ve kendin al deseydi size katılabilirdim.
Belki bunu gerçekten istediğiniz için yaptığınızı düşünmüş olduğundan engel olmamış olabilir.

Niye ağlıyorsun ben kuzum alsaydın sigarasını, yanına gelip açsaydın içindekileri de tek tek çıkartıp kırıp kırıp suratına fırlatsaydın.

Yazık bebeğine ve sana biraz sakin ol bakim.

Ben seni cok iyi anliyorum arkadasim... ben hamile degildim ama esim icin ulkemi memleketimi birakip baska ulkeye tasinmis ve bu yuzden magdur birakilmis bir insanim. Yasadigimiz yerde minibus otobus yok, benim ehliyetim yok, ise goturmesi lazim neymis efendim kavga etmisiz beni ise goturmiycekmis taksi tutsaymisim naparsan yapacakmisim. Bana KIZAR beni ise goturmezdi veyahut bilerek son dakika oyalanir beni gec birakir nolur hizli cabuk davran gec kalicam dedikce hayir bana bagirdin vazgectim gitme der ise gotuemzdi sorun cikarirdi. Oysaki kac kez anlatmaya calistim kendisine. Istedigi kadar kizgin olsun isterse nefret etsin icinden kufur etsin ayni sekilde bende oyle olayim fakat ortada bir sorumluluk varsa gidilecek is varsa bu gibi seyler kenara birakilmali. kAC KEZ dedim koskoca adamsin yakisiyor mu cocuk gibi beni ise goturmemek evimizin ekmegi bu hirsin yuzunden neden ise giderken yok yere 30 ytl vereyim? Yazik gunah degil mi o parayla evimize birseyler aliriz dedigimde ...inadi tuttumu naparsan yap der goturmezdi.Kac kez aglayarak ise gittim. Gece isten gec cikardim is almayada gelmezdi hep is yerindeki arkadaslarim kotu hisseder kocama kizar beni eve birakirlardi bazende taksi tutardim... Boyle iste... iyiki hamile kalmamisim ayni yasadiklarini bana yasatirdi bu adam. sUKUR bosaniyorum aldigim en dogru karar ... Hayirlisiyla cabucak bosanirim insallah

benim hödükde geçen akşam saat 10.30'da git marketten çocuğa jelibon al dedi;

Bu saatte insan karısını gece vakti yanlız yollar mı nasıl erkeksin sen dedim..

saat geçmi ki dedi?
karanlık olması yeterli değil mi dedim...

sustu kaldı..

Bugün öğlende gene yanına gittim,birşeyler yedim,neyse çıkayım ben gezeyim dedim;

Otur oturduğun yere langır langır gezme dedi...

anlayacağın erkekleri anlamak çok zor,

şimdi hamileliğin de verdiği duygusallık var sende...eşinde düşüncesizlik etmiş...

takılma diyeceğim şu dönem çok zor...biliyorum...

canım benim kendin için doğru bir karar vermişsindir umarım. hakkında herşeyin hayırlısı olsun. erkekler çoğunda yok ince düşünmek. bizim düşündüğümüz gibi hiçbişeyi düşünmüyorlar. erkek milletinin hepsini aynı. annemin meşhur bir lafı '' hepsinin köküne kibrit suyu... ''

merhabalar,

arkadaşlara katılıyorum,bu dönemde çok hassassın.
Ama bütün erkekler böyle kavga esnasında çok vurdumduymaz olurlar.Hepimizin kocaları böyle bende kavga esnasında çok şeyler yaşadım ve daha kötü sözler duydum:) ama hepsi geçiyor çocuğun doğduğunda daha iyi anlıyacaksın çünkü hayatını sadece çocuğuna endeksliyeceksin.Sana tavsiyem nasıl davranıyorsa sende ona hak ettiği gibi davran onun gibi vurdumduymaz ol

Gecenin kör karanlığında çıkmadınız herhalde değil mi?
Bence siz eşinizin o tavrına değil daha öncesinde başka bir şeye sinirlenmişsiniz ama market konusunda patlamışsınız.
Bence bu konuyu büyütmeyin, öncesinde sizi ayrı odalarda oturacak yemeği bile birlikte yemek istemeyecek duruma getiren konuyu çözün.
Belki o da sıkıntılı bir gün geçirmiştir, gerilmiştir olamaz mı?
Hem kendiniz diyorsunuz asla almayacağını bildiğim bir ihtiyacım için markete gitmem lazımdı diye.hal böyleyken zaten sizin ondan bunu beklemeniz yanlış, gitmeyeceğini bildiğiniz halde sizden sigara istemesi mi dokundu?

bütün erkeklerde vardır bu.
ama onlara birşey yaptırmak istiyorsan direk söyle. onların kafası bu kadar detay maglesef ki kaldırmıyor.

basligi okuyunca gülesim geldi .
aldinizmi bari sigarasini beyefendinin ?
ben olsam almazdimda...

Gerçekten bende merak ettim, aldınız mı?
birde sizin acil ihtiyacınız olup ta eşinizin asla alamayacağı şey nedir?
Ped desem olamaz hamilesiniz acaba nedir nedir nedir ???

haklısın bu aralar çok duygusal anlarımdayım. hergün saçma sapan nedenlerden ağlıyorum. en ufacık bir lafa alınıyorum . kocam bunu çok ii biliyor. ağlarken yanıma gelip '' noldu lan nie ağlıyon '' demezmi. o zaman al sen o kocayı yerden yerden çarp ama olmuyo işte. kocamda birazcık olsun kibarlık denen bişey yok. işi gücü ottan b..ktan şeye şaka yapıp komik olduğunu zannetmesi. bazen öyle şakalar yapıyor ki onun yaptığı şakayı çocuklar bile yapmaz. Allah'tan sabır diliyorum. birazcık olsun ağırbaşlı olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…