eşimle dün akşam biraz tartıştık. konuşmuyoruz ayrı odalarda oturuyoruz. bu arada hamileyim dün biraz karnım ağrıdı. marketten bişeye ihtiyacım oldu. onun almayacağını biliyordum. üzerimi giyindim. yanına gidip ben markete gidiyorum bundan alıcam dedim. ki ondan sen otur gece vakti nereye ben giderim demesini beklerken bana da sigara al dedi. nasıl sinilendim anlatamam. ağlaya ağlaya gittim markete.
Buna benzer bir şey bende yaşadım hamileyken canım akşam saati nar çekmişti eşime söyledim cebinden kredi kartını çıkarıp verdi canın ne istiyorsa al dedigerçekten tam bir hödüklük
Eşinizin yaptığı düşüncesizlik
ama sizi düşünmediğinden değil o an "doğru düşünemediğinden "
demiştir. Nacizane fikrim
eşimle dün akşam biraz tartıştık. konuşmuyoruz ayrı odalarda oturuyoruz. bu arada hamileyim dün biraz karnım ağrıdı. marketten bişeye ihtiyacım oldu. onun almayacağını biliyordum. üzerimi giyindim. yanına gidip ben markete gidiyorum bundan alıcam dedim. ki ondan sen otur gece vakti nereye ben giderim demesini beklerken bana da sigara al dedi. nasıl sinilendim anlatamam. ağlaya ağlaya gittim markete.
Ben seni cok iyi anliyorum arkadasim... ben hamile degildim ama esim icin ulkemi memleketimi birakip baska ulkeye tasinmis ve bu yuzden magdur birakilmis bir insanim. Yasadigimiz yerde minibus otobus yok, benim ehliyetim yok, ise goturmesi lazim neymis efendim kavga etmisiz beni ise goturmiycekmis taksi tutsaymisim naparsan yapacakmisim. Bana KIZAR beni ise goturmezdi veyahut bilerek son dakika oyalanir beni gec birakir nolur hizli cabuk davran gec kalicam dedikce hayir bana bagirdin vazgectim gitme der ise gotuemzdi sorun cikarirdi. Oysaki kac kez anlatmaya calistim kendisine. Istedigi kadar kizgin olsun isterse nefret etsin icinden kufur etsin ayni sekilde bende oyle olayim fakat ortada bir sorumluluk varsa gidilecek is varsa bu gibi seyler kenara birakilmali. kAC KEZ dedim koskoca adamsin yakisiyor mu cocuk gibi beni ise goturmemek evimizin ekmegi bu hirsin yuzunden neden ise giderken yok yere 30 ytl vereyim? Yazik gunah degil mi o parayla evimize birseyler aliriz dedigimde ...inadi tuttumu naparsan yap der goturmezdi.Kac kez aglayarak ise gittim. Gece isten gec cikardim is almayada gelmezdi hep is yerindeki arkadaslarim kotu hisseder kocama kizar beni eve birakirlardi bazende taksi tutardim... Boyle iste... iyiki hamile kalmamisim ayni yasadiklarini bana yasatirdi bu adam. sUKUR bosaniyorum aldigim en dogru karar ... Hayirlisiyla cabucak bosanirim insallah
basligi okuyunca gülesim geldi .
aldinizmi bari sigarasini beyefendinin ?
ben olsam almazdimda...
benim hödükde geçen akşam saat 10.30'da git marketten çocuğa jelibon al dedi;
Bu saatte insan karısını gece vakti yanlız yollar mı nasıl erkeksin sen dedim..
saat geçmi ki dedi?
karanlık olması yeterli değil mi dedim...
sustu kaldı..
Bugün öğlende gene yanına gittim,birşeyler yedim,neyse çıkayım ben gezeyim dedim;
Otur oturduğun yere langır langır gezme dedi...
anlayacağın erkekleri anlamak çok zor,
şimdi hamileliğin de verdiği duygusallık var sende...eşinde düşüncesizlik etmiş...
takılma diyeceğim şu dönem çok zor...biliyorum...
basligi okuyunca gülesim geldi .
aldinizmi bari sigarasini beyefendinin ?
ben olsam almazdimda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?