haklısın bu aralar çok duygusal anlarımdayım. hergün saçma sapan nedenlerden ağlıyorum. en ufacık bir lafa alınıyorum . kocam bunu çok ii biliyor. ağlarken yanıma gelip '' noldu lan nie ağlıyon '' demezmi. o zaman al sen o kocayı yerden yerden çarp ama olmuyo işte. kocamda birazcık olsun kibarlık denen bişey yok. işi gücü ottan b..ktan şeye şaka yapıp komik olduğunu zannetmesi. bazen öyle şakalar yapıyor ki onun yaptığı şakayı çocuklar bile yapmaz. Allah'tan sabır diliyorum. birazcık olsun ağırbaşlı olsun istiyorum.
haklısın bu aralar çok duygusal anlarımdayım. hergün saçma sapan nedenlerden ağlıyorum. en ufacık bir lafa alınıyorum . kocam bunu çok ii biliyor. ağlarken yanıma gelip '' noldu lan nie ağlıyon '' demezmi. o zaman al sen o kocayı yerden yerden çarp ama olmuyo işte. kocamda birazcık olsun kibarlık denen bişey yok. işi gücü ottan b..ktan şeye şaka yapıp komik olduğunu zannetmesi. bazen öyle şakalar yapıyor ki onun yaptığı şakayı çocuklar bile yapmaz. Allah'tan sabır diliyorum. birazcık olsun ağırbaşlı olsun istiyorum.
NE ALICAM.. ZIKKIM İÇSİN
kapıyı çarptım çıktım. arkamdan bağırdı. sonra ben gelince kendi gitti aldı eşek gibi
NE ALICAM.. ZIKKIM İÇSİN
kapıyı çarptım çıktım. arkamdan bağırdı. sonra ben gelince kendi gitti aldı eşek gibi
Niye ağlıyorsun ben kuzum alsaydın sigarasını, yanına gelip açsaydın içindekileri de tek tek çıkartıp kırıp kırıp suratına fırlatsaydın.
Yazık bebeğine ve sana biraz sakin ol bakim.
kavga etmemiş olsak istediğimi yapardı aslında. akşam yemek bile yemedi kavga ettik die bende kendi başıma yedim. geçtim içeriye oturdum. ama sinirlide olsak senin ne işin var demesini beklerdim. aldığım cevap zaten yetti. markete gittim yolda ağlıyorum. geldim eve attım kendimi içimi nasıl hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. hiç vicdan düşünceme falan yok.
diyorum ya sana sorun seninkinde değil bütün erkekler hödük.benimde sorunumda var kaynanayla 1 haftadır hastayım öksürmekten helak oldum kendide biliyor eşim bi kaç kez ilaç almaya gitti ondan.ama bunlara nazaran yok kadın alt kattan üst kata çıkıpta bi geçmiş olsun demedi.ama günü falan varsa ozaman ayrıı gelir yanıma kızım der yarın gün var ikram yapılcak bende milletin enayisi tamam anne dert etme yaparız der yaparım.bana her misafir geldiğinde çağırırım zorla(sağolsun annem ayırmak istemez onu)ama ona misafir gelcekse hiçte seslenmez işte böyle bir diyalok ne diyimki güzelim açsam aparyrı bir konu olur gider benimkiside:)))alllah sabır versin hepimize.allahtan benim eşim annesinin hatalarını kendi gözüylede gördü.ama onu savunmaktanda ayrı durmaz bu yüzdende çok kavgalarımız oldu evlenceklere tek nasihatim ne olursa olsun bırakın aynı apartmanı aynı mahallede bile oturmayınn en iyi kaynanada olsa sonuçta kaynanadır:SSS
Şunu da eklemek isterim ki,2,5 aylık bı kızım var benım ... hamıleyken o kadar sacma seyler benı üzdü ki,şu an gülüyorum...ınanamıyorum kendime...ne büyük aptallıkmış,''çooook ta tıııınnn'' dıe harika bı tabır var ya o moddayım şimdilerde...kızımla olmanın tadını cıkarıyorum...bu arada alakasız olacakbelki ama eşinizin burcunu merak ettım..???
Biraz tezatlık yok mu burada.
Bir taraftan sakin ol bebeğine yazık deyip,
Bir taraftan sigaralarını tek tek kırıp suratına fırlat demek..
Önerdiğiniz şeyi yapsaydı eğer eşi bu durumda sakin mi kalırdı sizce??
O bebek o zaman daha fazla üzülmez miydi
Lütfen kendi eşleriniz adına konuşun, şahsen ben eşimi tenzih ederim böyle bir söylemden.
Çok haklısın aslında sinirlendim ne yazdığıma dikkat etmemişim.
Buna benzer bir şey bende yaşadım hamileyken canım akşam saati nar çekmişti eşime söyledim cebinden kredi kartını çıkarıp verdi canın ne istiyorsa al dedigerçekten tam bir hödüklük
Lütfen kendi eşleriniz adına konuşun, şahsen ben eşimi tenzih ederim böyle bir söylemden.
Aslında ben de hoşlanmıyorum bu tür durumlardan.
Ve sinirleniyorum.
Ama nezaketi çok da elden bırakmamak gerekiyor bence
Bu tür davranışları yakıştıramıyorum bir kadına. Daha doğrusu bir insana.
Bence siz de yapmazdınız dediklerinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?