kocam tam bir hödük...

stünüze alınmayın olsun bitsin dimi ne siz nede biz laf kalabalığı yapalım topikte.........................................

Son düzenleme:

okumaya kalktım ama içim şişti, abartan ben yalnızca ben değilim sanırım. Kusura bakmayın tamamını okuyamadım hehe öyle diyerek noktalıyorum olmuştur umarım.

sözüm meclisten dışarı ilk okuduğumda bi arkadaşımın sözünü anımsadım

kütük lafını tersten okunsada "kütük" düzden okunsada "kütük" ........

belki aranız bozuk olduğu için böyle davranmıştır eşin
eğer bu her zaman ki haliyse gerçektende dediğin gibiymiş hiç hoş değil
yinede kendini üzme canım hamileymişsin moralini bozmamaya çalış

Heh işte tam benim sevgilim
Aslında ilk zamanlar yani tavlayana kadar gayet romantik elinden gülü eksik olmayan devamlı aşk sözleri söyleyen adamdı ama sonra helede bu aralar tartışsak bile gönlümü almıyor hep benim yeniden aramamı bekliyor.
Kusura bakma tatlım konunu sabote ettim ama bende çok doluyum,sana da tavsiye veremiyorum ama arkadaşların dediklerini merakla takip edicem.
Ne yapabiliriz kızlar akıl verin bize:44:

canım hassas bir dönemdesin eşinle kavga etmeseydiniz ve sen üstünü giyinmeseydin giderdi.senin çıkmak istediğini düşünmüş. erkekler kadınlar kadar duygusal değil. bir erkekten ne isteniyorsa söylenmeli yoksa onların anlamasını beklersen üzülürsün.bu dünyada senin için en değerlikişi eşin kırmayın birbirinizi

Önceki mesajını okuyunca bu adamla işaalah evli kalmak zorunda değildir diye düşündüm. İşaalah bundan sonraki hayatın düzgün biriyle olur

Erkekler düz mantık canım.
Senin açıkça sen al dediğini duymadan kalkmak işlerine gelmez.
Sen ben alırım demesini bekledin.
O da madem inicen bana da sigara al dedi.
Hödükler işte.
Hepsi aynı..

evet canım yaa...erkekler genelde düz mantık. çok alıngan olma. senin biraz da hormonların etkili galiba:) duygusalsın doğal olarak...
inan ki çok da büyütecek bir şey deil

Erkekler düz mantık canım.
Senin açıkça sen al dediğini duymadan kalkmak işlerine gelmez.
Sen ben alırım demesini bekledin.
O da madem inicen bana da sigara al dedi.
Hödükler işte.
Hepsi aynı..

bunun uzerıne ne denır kı hepsı aynı... bnm kocam bıle degısmısse hepsı hoduktur
yada hoduk olmaya mahkumdurlar genlerınde var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…