kocam tam bir hödük...

hıımm bak ben benzer bi hataı yaptım ama daha fazlasını.ben kendi işimi kariyerimi evimi bıraktım onun doğudaki kluş uçmaz kervan geçme memleketine gittim arabamı yanıma almadım benim arabam var seninki kalsın annnenlerde dedi. ben ne bilim beni eve hapsetmek derdi olduğunu tamam dedim.8 saatli süren yolculukta onun arabasını ben kullandım kendi horul horul uyudu.eve geldik ev tam olarak dağın kenarında tamam çok güzel bi site ama sadece günde iki sefer dolmuş geliyor. kar kış memeleket _ 30 derece kuaför e gidim dedim beni götür dedim götürmedi.kendim atladım dolmuşa buldum.eve bişi lazım olucak babama söyle derdi o alsın.e peki kayınbabam alsında ben kayınbabama nasıl diyim ped al.eve ekmek almaz kayınpederim getrimezse çıkışır.yemek yaparım kendi kendine oturur yer birlikte oturmaz salona geçer kapıyı kitler gece yarısına kadar tv seyreder kayınbabamla bizi içeri almaz oturma odasında otururz.vel hasıl kelam ben şimdi hamileyim ve bütün bunları apan eşim sendroma girip ayrılalım diye tutturdu.sendromda şu : dul olan teyzesinin kızının kocama attığı sevgi dolu mesajlarını görüp hesap sormam ...

kocamın burcu ikizler...

ıkızler burcu erkegı hıc buyumeyen bı cocuk gıbıdır...degıskendır...duygusal şevkat gosterılerınden hoslanmaz...kadın erkegının degısken ruh halıne ayak uydurmayı basaramazsa ilişki çıkmaza gırebılır,onun huzursuzlugunu yatıstırmak gerekecektır..bu burcun erkegı sıkılıp dünyaya küsünce oyle seyler soyler ve yapar kı,bu durumun kısa surede duzelmeyecegını zannedenler ondan nefret edebılırler...dınlemekten hoslanmayan bı karakteri vardır,,,sadece ilgi duydugu konularda bılgı sahıbı olmanız hosuna gıdebılır..ıkızler burcu erkegını kıskandırmaya kalkmak gıbı bı hata yapılırsa bılın kı sızı bıraktıgı gıbı anında baska bı ılıskıye yelken acar,,,sız akrep yengec ya da balık gıbı duygusal bı burctaysanız bu ılıskıde uzulmenız muhtemeldır...ıkızlerle basa cıkmak zordur kısacası..

hıımm bak ben benzer bi hataı yaptım ama daha fazlasını.ben kendi işimi kariyerimi evimi bıraktım onun doğudaki kluş uçmaz kervan geçme memleketine gittim arabamı yanıma almadım benim arabam var seninki kalsın annnenlerde dedi. ben ne bilim beni eve hapsetmek derdi olduğunu tamam dedim.8 saatli süren yolculukta onun arabasını ben kullandım kendi horul horul uyudu.eve geldik ev tam olarak dağın kenarında tamam çok güzel bi site ama sadece günde iki sefer dolmuş geliyor. kar kış memeleket _ 30 derece kuaför e gidim dedim beni götür dedim götürmedi.kendim atladım dolmuşa buldum.eve bişi lazım olucak babama söyle derdi o alsın.e peki kayınbabam alsında ben kayınbabama nasıl diyim ped al.eve ekmek almaz kayınpederim getrimezse çıkışır.yemek yaparım kendi kendine oturur yer birlikte oturmaz salona geçer kapıyı kitler gece yarısına kadar tv seyreder kayınbabamla bizi içeri almaz oturma odasında otururz.vel hasıl kelam ben şimdi hamileyim ve bütün bunları apan eşim sendroma girip ayrılalım diye tutturdu.sendromda şu : dul olan teyzesinin kızının kocama attığı sevgi dolu mesajlarını görüp hesap sormam ...

Lütfen kendi eşleriniz adına konuşun, şahsen ben eşimi tenzih ederim böyle bir söylemden.

Katılıyorum, aynı durum şahsen benim içinde geçerli.

kızlarr amann alahh aşkınıza yani abartmayın hemen kız bi genellemee yaptı
sanki hödük dedi de hödük oldu kocalarınız
benimkide deildir ama abartıya gerek yok yani
insanların olayları büyütmesine sinir oluyorum yawwww

koskoca konunun içinde burayı çekip aldınız hemen bravo yaniii

Töbe yarabbi, okuyunca gülmeden edemedim Fıkra gibi olmuş

Birsen82 de demiş ya; kocalarımıza ima etmeyelim, ondan bizi anlamasını beklemeyelim. Ya söyleyelim ya da kendimiz yapalım. İma ettiğimiz seyleri yapmayınca sinirlenmeyelim.

konu sahibide ona bu alıntı yaptığım arkadaş gibi katılanlar ithafen yazıyorum bende sizdenim malsef ama benimkisi daha mühim bişeyi çocuğumuzu ortaya koyar şöyleki iki mağazamız var bizim bnde birinde duruyorum bazen çokşiddetli kavgalrımızda işe gitmiyorum çocuğumuzun okuluda baya uzak özel araba veya taksiyle gidilebilen biryerde otobüs minubusu yok yane neyse ben işe gitmeyince benimki çocuğu servisten aldı evde oturuyosan çocuğuda sen alıcaksın dedi eeeeeeebende araba yok taksi parası yok nasıl alıcam çocuğu diyince işe gelmiyosan oda senin görevin olsun sırf ben işe gidiyim diye çocuğu servisten aldı ben işe gidecem oda arabayla gidip çocuğu okuldan alacak eeeeeee allahım akıl fikir versin bunlara benimkisine bol bol versin keza zerresi yok da işe yarasın

Buna benzer bir şey bende yaşadım hamileyken canım akşam saati nar çekmişti eşime söyledim cebinden kredi kartını çıkarıp verdi canın ne istiyorsa al dedi gerçekten tam bir hödüklük

benimde hamileyken canım ilk ve son kez nar istemişti akşam vakti git al dedim beni umursamadı aglaya aglaya bende gece vakti markete gitmiştim yazık bize

bir kadın hemde hamile bir kadın...akşam akşam yollara dökülüyo

benim eşim kesinlikle müsade etmez

Erkekler böyle işte gerçekten eşiniz hamile bir kadına yapılmaması gerekeni yapmış..

Ben de geçenlerde tiramisu yapayım dedim herşeyi almış eşim labne peynirini unutmuş..
Akşam 10:30 u geçiyordu saat "maç bitmeden hiç bi yere gitmem" dedi
Kremam hazır onu mu beklicem gittim aldım o saatte..

Hamile olsaydım canım karpuz çekse naapacaktın dedim(çok severim de karpuzu)
Yaz olsa gider d.bakırdan getiririm,ama kış olursa karpuz aromalı sakız getiririm idare edersin dedi yaaa

Başlığı Gördüm Güldüm, DEdim ki Yuhh !!

Allah Yardımcın Olsun, Böyle İnsanla Uğraşmak Zor Olsa Gerek..

Son düzenleme:

teşekür ederim canım beni anladığın için.aslında burdaki ana fikir kadınlarımız her daim daha üstün meziyetlerle donatılmıştır.erkekler bunu anlayamaz biz gibi olamaz demektir.fakat bazılarının kocaları çok kıymetli,çünkü dört dörtlüktür ki kusursuzdur.rabbim bildiğim kadarıyla herkese bi kusur vermiştir.kaldıki bende anlamıyorum bunda ne var bukadar büyütülecek.bana biri dese güler geçerim evet bazen beni kırıp üzüyor hödüklüğü tutuyor derim.bu kocamı kötü yapmazki.işte arkadaşlar bunu inkar ediyor.neyse herkesin aklına,düşüncesine saygı duymak gerekirmiş.

bu arada konu sahibi arkadaşında daha fazla konusunu dağıtmayalım.

bi arkadaşta demiş ima etmeyin direk söyleyin.evet katılıyorum çünkü erkekler dolaylı anlatımdan,imadan pek anlamıyor ince düşünce olmadığı için.bu hatayı bende çok yaptım resmen yapma dediğimi yapıyordu sen yap dedin diyordu.imayı anlamıyor.bunun içinde boşu boşuna üzülüyordum.iştee buda kadın ve erkeklerin farklı yaratılışlarının bir örneği.en basitinden kaynana eşimin yanında laf sokar eşim bunu anlamaz güler geçer.ben ona imayı anlatıncada şaşar kalır bu omu demek diyeDDD şimdi ben bu insandan nasıl bekliyimki beni anlamasını.sizde beklemeyin yani açıkça söyleyin onlar öyle anlıyor.fesatlık,dedikodu,çekememezlik yokki onlar arasında.herşey açık ve net.

Zor kelimesi yeterli değil bence;

Çoooooook Zorrrrrrrrrrrrrrrrr...Çeken bilir

Mutlaka Doğrudur, Normalde de Yapılmaması Gereken Bir Davranış..
Fakat Ben Olsam Umrumda Olmazdı..

Çok Rahat Bir İnsanım Çünkü..
Herşeye Alınmam, Kendimi Mutsuz Edemem..
Hamile Olsam Belki Hamilelik Psikolojisi Alınabilirim Net Bir Şey Söyleyemem Ama Normal Halim Bu..
Garip Bir Yapım Var..

Yani Aradan 3 Gün Geçer 1 Laf Geçirir Gediğine Oturturum..
O Akşam Gülerim Ama Acısı Fena Çıkar..
Bunu O Bile Anlayamaz..

kendimi pinpon topu gibi hissediyorum desem...Eşimde raket...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…