Ben seni cok iyi anliyorum arkadasim... ben hamile degildim ama esim icin ulkemi memleketimi birakip baska ulkeye tasinmis ve bu yuzden magdur birakilmis bir insanim. Yasadigimiz yerde minibus otobus yok, benim ehliyetim yok, ise goturmesi lazim neymis efendim kavga etmisiz beni ise goturmiycekmis taksi tutsaymisim naparsan yapacakmisim. Bana KIZAR beni ise goturmezdi veyahut bilerek son dakika oyalanir beni gec birakir nolur hizli cabuk davran gec kalicam dedikce hayir bana bagirdin vazgectim gitme der ise gotuemzdi sorun cikarirdi. Oysaki kac kez anlatmaya calistim kendisine. Istedigi kadar kizgin olsun isterse nefret etsin icinden kufur etsin ayni sekilde bende oyle olayim fakat ortada bir sorumluluk varsa gidilecek is varsa bu gibi seyler kenara birakilmali. kAC KEZ dedim koskoca adamsin yakisiyor mu cocuk gibi beni ise goturmemek evimizin ekmegi bu hirsin yuzunden neden ise giderken yok yere 30 ytl vereyim? Yazik gunah degil mi o parayla evimize birseyler aliriz dedigimde ...inadi tuttumu naparsan yap der goturmezdi.Kac kez aglayarak ise gittim. Gece isten gec cikardim is almayada gelmezdi hep is yerindeki arkadaslarim kotu hisseder kocama kizar beni eve birakirlardi bazende taksi tutardim... Boyle iste... iyiki hamile kalmamisim ayni yasadiklarini bana yasatirdi bu adam. sUKUR bosaniyorum aldigim en dogru karar ... Hayirlisiyla cabucak bosanirim insallah
kocamın burcu ikizler...
Ben seni cok iyi anliyorum arkadasim... ben hamile degildim ama esim icin ulkemi memleketimi birakip baska ulkeye tasinmis ve bu yuzden magdur birakilmis bir insanim. Yasadigimiz yerde minibus otobus yok, benim ehliyetim yok, ise goturmesi lazim neymis efendim kavga etmisiz beni ise goturmiycekmis taksi tutsaymisim naparsan yapacakmisim. Bana KIZAR beni ise goturmezdi veyahut bilerek son dakika oyalanir beni gec birakir nolur hizli cabuk davran gec kalicam dedikce hayir bana bagirdin vazgectim gitme der ise gotuemzdi sorun cikarirdi. Oysaki kac kez anlatmaya calistim kendisine. Istedigi kadar kizgin olsun isterse nefret etsin icinden kufur etsin ayni sekilde bende oyle olayim fakat ortada bir sorumluluk varsa gidilecek is varsa bu gibi seyler kenara birakilmali. kAC KEZ dedim koskoca adamsin yakisiyor mu cocuk gibi beni ise goturmemek evimizin ekmegi bu hirsin yuzunden neden ise giderken yok yere 30 ytl vereyim? Yazik gunah degil mi o parayla evimize birseyler aliriz dedigimde ...inadi tuttumu naparsan yap der goturmezdi.Kac kez aglayarak ise gittim. Gece isten gec cikardim is almayada gelmezdi hep is yerindeki arkadaslarim kotu hisseder kocama kizar beni eve birakirlardi bazende taksi tutardim... Boyle iste... iyiki hamile kalmamisim ayni yasadiklarini bana yasatirdi bu adam. sUKUR bosaniyorum aldigim en dogru karar ... Hayirlisiyla cabucak bosanirim insallah
Lütfen kendi eşleriniz adına konuşun, şahsen ben eşimi tenzih ederim böyle bir söylemden.
Katılıyorum, aynı durum şahsen benim içinde geçerli.
Buna benzer bir şey bende yaşadım hamileyken canım akşam saati nar çekmişti eşime söyledim cebinden kredi kartını çıkarıp verdi canın ne istiyorsa al dedigerçekten tam bir hödüklük
eşimle dün akşam biraz tartıştık. konuşmuyoruz ayrı odalarda oturuyoruz. bu arada hamileyim dün biraz karnım ağrıdı. marketten bişeye ihtiyacım oldu. onun almayacağını biliyordum. üzerimi giyindim. yanına gidip ben markete gidiyorum bundan alıcam dedim. ki ondan sen otur gece vakti nereye ben giderim demesini beklerken bana da sigara al dedi. nasıl sinilendim anlatamam. ağlaya ağlaya gittim markete.
bir kadın hemde hamile bir kadın...akşam akşam yollara dökülüyo
benim eşim kesinlikle müsade etmez
kızlarr amann alahh aşkınıza yani abartmayın hemen kız bi genellemee yaptı
sanki hödük dedi de hödük oldu kocalarınız
benimkide deildir ama abartıya gerek yok yani
insanların olayları büyütmesine sinir oluyorum yawwww
koskoca konunun içinde burayı çekip aldınız hemen bravo yaniii
kocanı tebrik etmek istiyorum. benimkine örnek olması dileğiyle
Başlığı Gördüm Güldüm, DEdim ki Yuhh !!
Allah Yardımcın Olsun, Böyle İnsanlar Uğraşmak Zor Olsa Gerek..
kocanı tebrik etmek istiyorum. benimkine örnek olması dileğiyle
Zor kelimesi yeterli değil bence;
Çoooooook Zorrrrrrrrrrrrrrrrr...Çeken bilir
Mutlaka Doğrudur, Normalde de Yapılmaması Gereken Bir Davranış..
Fakat Ben Olsam Umrumda Olmazdı..
Çok Rahat Bir İnsanım Çünkü..
Herşeye Alınmam, Kendimi Mutsuz Edemem..
Hamile Olsam Belki Hamilelik Psikolojisi Alınabilirim Net Bir Şey Söyleyemem Ama Normal Halim Bu..
Garip Bir Yapım Var..
Yani Aradan 3 Gün Geçer 1 Laf Geçirir Gediğine Oturturum..
O Akşam Gülerim Ama Acısı Fena Çıkar..
Bunu O Bile Anlayamaz..
kendimi pinpon topu gibi hissediyorum desem...Eşimde raket...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?