- 7 Aralık 2009
- 10.374
- 46
- 408
Kimsenin bir şey demesiyle hiç bir şey olmaz elbette ama konu ne olursa olsun "aman hepsi böyle" gibi laflara karşıyım.
Aynı şey mesela kayınvalideler, eltiler içinde geçerli. Biri derdini anlatıyor oradan bir başkası yorum yapıyor " aman boşver hepsi böyle"
Bu doğru mu, kendisinde olan bir şey herkeste olmak zorunda mıdır sorarım size?
Üstünüze alınmayın olsun bitsin dimi ne siz nede biz laf kalabalığı yapalım topikte.........................................
....................
......................
Kadın ver erkeğin ayrı olduğu gibi kadınların hepside aynı değildir maalesef, siz eşinize böyle bir şey denilmesinden rahatsız olmayabilirsiniz fakat kimiside fazlasıyla rahatsız olur. Ayrıca ben hiç bir mesajımda kocam dört dörtlüktür gibi bir şey yazdığımı sanmıyorum, isterseniz önceki mesajlara bir bakın kim anlatmış kocasının üstün meziyetlerini. İllaki eşiminde hoş olmayan yönleri vardır, ama bu ona hödük dememi gerektirmez. Aynı şekilde eşim benim için bu yada buna benzer bir kelime kullansa üzüntüden kahrolurum. Ayrıca büyüten yazık ki biz değil siz oldunuz. Ben size genelleme yapmayın diyerek gayet tatlı dille bir mesaj yazdım, maşallah gardınızı almış kelimelerini hazırlamış bekliyormuşsunuz gibi geldi bana. Kusura bakmayın yazdıklarınızı görmezden gelemezdim :)
stünüze alınmayın olsun bitsin dimi ne siz nede biz laf kalabalığı yapalım topikte.........................................
Son düzenleme: