• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam tam bir hödük...

Kimsenin bir şey demesiyle hiç bir şey olmaz elbette ama konu ne olursa olsun "aman hepsi böyle" gibi laflara karşıyım.
Aynı şey mesela kayınvalideler, eltiler içinde geçerli. Biri derdini anlatıyor oradan bir başkası yorum yapıyor " aman boşver hepsi böyle"
Bu doğru mu, kendisinde olan bir şey herkeste olmak zorunda mıdır sorarım size?

Üstünüze alınmayın olsun bitsin dimi ne siz nede biz laf kalabalığı yapalım topikte.........................................

....................
......................
Kadın ver erkeğin ayrı olduğu gibi kadınların hepside aynı değildir maalesef, siz eşinize böyle bir şey denilmesinden rahatsız olmayabilirsiniz fakat kimiside fazlasıyla rahatsız olur. Ayrıca ben hiç bir mesajımda kocam dört dörtlüktür gibi bir şey yazdığımı sanmıyorum, isterseniz önceki mesajlara bir bakın kim anlatmış kocasının üstün meziyetlerini. İllaki eşiminde hoş olmayan yönleri vardır, ama bu ona hödük dememi gerektirmez. Aynı şekilde eşim benim için bu yada buna benzer bir kelime kullansa üzüntüden kahrolurum. Ayrıca büyüten yazık ki biz değil siz oldunuz. Ben size genelleme yapmayın diyerek gayet tatlı dille bir mesaj yazdım, maşallah gardınızı almış kelimelerini hazırlamış bekliyormuşsunuz gibi geldi bana. Kusura bakmayın yazdıklarınızı görmezden gelemezdim :)

stünüze alınmayın olsun bitsin dimi ne siz nede biz laf kalabalığı yapalım topikte.........................................

Son düzenleme:
çok doğru hanfendi siz en doğrusunu biliyorsunuzzz süpersiniz tek kelimeylee saygılı bir eş yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz.ama laflarıdaa tersinden anlamakta üstünüze yok sanırım bir yaranız varki gocunuyorsunuz bu konuda.biri bana çıksa deseki tüm kadınlar salaktırr.ben biye hemen beni ayrı tut diyeyimki.baştan niye kabulleniyim sadece bir yorum der geçerim.yada hani herkesin dilindedir yaa aldatmayan erkek yoktur diye.şimdi niye buna inanıp eşimi suçlayayım yada niye eşim yapmaz diye savunmaya geçeyim bilirimki beni ilgilendiren kendi eşimdir ona güvenim sonsuzdur gerisinin ne dediği anlamsızdır.hee yorumda deseydimki her erkek namussuzdur.ozaman istediğin kadar sert yorum yaz bu bir hakarettir üstelik en ağırından.ama siz hem doğru bildiğinizi söylüyorsunuz hemde laf atmadan duramıyorsunuz!ben hala aynıyım kimisi hata,kimisi kusur,kimisi hödük koysun o yere sen hödük deme hatalı de fakat sen bi kelimede tuttutrdun ordan ileri gidemiyorsun.hem eşinizin 4 4lük müş gibi kabul etmiyorsunuz hatası var diyorsunuz hemde konuşup duruyorsunuzz.ben ne yazdım iyice bi okusanız anlarsınız.erkeklerin bazı hataları kusurları var yaratılış gereği sen buna kusur hata dersin,kimisi kabalık der kimisi hödük der sen tek kelimeye takılmış genel mantığı anlamıyorsun.bi tutturmuşsun hödük muhabbeti almış gitmiş.madem atışmak istemedinizz güzelce bir msj yazın.deyinki yaa benim kocam başkadır bazen beni kızdırır ama kıyamam ben benimki hödük değildir de sonuna bir gülcük koy.böylece bende sizi tbrk ediyim ne mutlu size böyle düşünmüşsünüz diye ama sen yorumuna bakmadan gelmiş bana caz yapıyorsun.sanki sana bişey dedik.arkadaş içerlenmiş derdini anlatmış bende ne var her erkek hödük(senin anlıyacağın hatalı)yönleri var takma tek seninki değil demeye getiriyorum.herkesin kocası kusursuzda bir tek arkadaşınki sorunlu değil bunu anlamasına yardımcı oluyorum.nitekimde ben kocamı ne överim nede yererim bunlar onun birer huyu karakteri.iyi ve kötü yanları var hepimizin olduğu gibi.anlatmak istedimki size erkeklere hödük dediysek üstün özelliklerini,iyiliklerini hepten silip atmadık.sadece kötü yönlerini aldık konu gereği .hoş ben hala ne anlatıyorsam senin hödük kelimesiyle bir sorunun var.neyse arkadaş daha fazla cidden uzatmaya niyetim yok ben sıkıldım bu muhabbetten.sen kendi bildiğine ben kendi bildiğimee herkesin aklı var allaha şükürr keşke benimde sadece yazan arkadaşın başlığına hitaben hatalı,suçlu... kelimeleri kullanmak yerinee hödük dediğimi anlayabilseydin tüm bunlar hiç olmayacaktı.

okumaya kalktım ama içim şişti, abartan ben yalnızca ben değilim sanırım. Kusura bakmayın tamamını okuyamadım hehe öyle diyerek noktalıyorum olmuştur umarım.

sözüm meclisten dışarı :34: ilk okuduğumda bi arkadaşımın sözünü anımsadım :1:

kütük lafını tersten okunsada "kütük" düzden okunsada "kütük" ........

belki aranız bozuk olduğu için böyle davranmıştır eşin
eğer bu her zaman ki haliyse gerçektende dediğin gibiymiş hiç hoş değil
yinede kendini üzme canım hamileymişsin moralini bozmamaya çalış

Heh işte tam benim sevgilim:50:
Aslında ilk zamanlar yani tavlayana kadar gayet romantik elinden gülü eksik olmayan devamlı aşk sözleri söyleyen adamdı ama sonra helede bu aralar tartışsak bile gönlümü almıyor hep benim yeniden aramamı bekliyor.
Kusura bakma tatlım konunu sabote ettim ama bende çok doluyum,sana da tavsiye veremiyorum ama arkadaşların dediklerini merakla takip edicem.
Ne yapabiliriz kızlar akıl verin bize:44:

canım hassas bir dönemdesin eşinle kavga etmeseydiniz ve sen üstünü giyinmeseydin giderdi.senin çıkmak istediğini düşünmüş. erkekler kadınlar kadar duygusal değil. bir erkekten ne isteniyorsa söylenmeli yoksa onların anlamasını beklersen üzülürsün.bu dünyada senin için en değerlikişi eşin kırmayın birbirinizi

Bosanma davamiz suruyor su an hayatim cok huzurlu sakin... Iyiki bosaniyoruz zaten baska sorunlarda vardi ama iste bu sekilde davranislari bana bencilce geliyordu... Artik dedigim gibi hergun sinirle ise gidip gelmekten bikmistim, adami uykusunda bogasim geliyordu bazen.... bir insan ancak kendinden nefret ettirir boyle.. Bazi erkekler dovmez ama psikolojik baski ile dovmekten beter ederler...Yani doven kocalardan asagi kalir yani yoktu ...Allahtan ben kendimi kurtariyorum.

Önceki mesajını okuyunca bu adamla işaalah evli kalmak zorunda değildir diye düşündüm. İşaalah bundan sonraki hayatın düzgün biriyle olur

eşimle dün akşam biraz tartıştık. konuşmuyoruz ayrı odalarda oturuyoruz. bu arada hamileyim dün biraz karnım ağrıdı. marketten bişeye ihtiyacım oldu. onun almayacağını biliyordum. üzerimi giyindim. yanına gidip ben markete gidiyorum bundan alıcam dedim. ki ondan sen otur gece vakti nereye ben giderim demesini beklerken bana da sigara al dedi. nasıl sinilendim anlatamam. ağlaya ağlaya gittim markete.

Erkekler düz mantık canım.
Senin açıkça sen al dediğini duymadan kalkmak işlerine gelmez.
Sen ben alırım demesini bekledin.
O da madem inicen bana da sigara al dedi.
Hödükler işte.
Hepsi aynı..:23:

evet canım yaa...erkekler genelde düz mantık. çok alıngan olma. senin biraz da hormonların etkili galiba:) duygusalsın doğal olarak...
inan ki çok da büyütecek bir şey deil

Erkekler düz mantık canım.
Senin açıkça sen al dediğini duymadan kalkmak işlerine gelmez.
Sen ben alırım demesini bekledin.
O da madem inicen bana da sigara al dedi.
Hödükler işte.
Hepsi aynı..:23:

bunun uzerıne ne denır kı hepsı aynı... bnm kocam bıle degısmısse hepsı hoduktur
yada hoduk olmaya mahkumdurlar genlerınde var ...

Back
X