Ben seni cok iyi anliyorum arkadasim... ben hamile degildim ama esim icin ulkemi memleketimi birakip baska ulkeye tasinmis ve bu yuzden magdur birakilmis bir insanim. Yasadigimiz yerde minibus otobus yok, benim ehliyetim yok, ise goturmesi lazim neymis efendim kavga etmisiz beni ise goturmiycekmis taksi tutsaymisim naparsan yapacakmisim. Bana KIZAR beni ise goturmezdi veyahut bilerek son dakika oyalanir beni gec birakir nolur hizli cabuk davran gec kalicam dedikce hayir bana bagirdin vazgectim gitme der ise gotuemzdi sorun cikarirdi. Oysaki kac kez anlatmaya calistim kendisine. Istedigi kadar kizgin olsun isterse nefret etsin icinden kufur etsin ayni sekilde bende oyle olayim fakat ortada bir sorumluluk varsa gidilecek is varsa bu gibi seyler kenara birakilmali. kAC KEZ dedim koskoca adamsin yakisiyor mu cocuk gibi beni ise goturmemek evimizin ekmegi bu hirsin yuzunden neden ise giderken yok yere 30 ytl vereyim? Yazik gunah degil mi o parayla evimize birseyler aliriz dedigimde ...inadi tuttumu naparsan yap der goturmezdi.Kac kez aglayarak ise gittim. Gece isten gec cikardim is almayada gelmezdi hep is yerindeki arkadaslarim kotu hisseder kocama kizar beni eve birakirlardi bazende taksi tutardim... Boyle iste... iyiki hamile kalmamisim ayni yasadiklarini bana yasatirdi bu adam. sUKUR bosaniyorum aldigim en dogru karar ... Hayirlisiyla cabucak bosanirim insallah
hıımm bak ben benzer bi hataı yaptım ama daha fazlasını.ben kendi işimi kariyerimi evimi bıraktım onun doğudaki kluş uçmaz kervan geçme memleketine gittim arabamı yanıma almadım benim arabam var seninki kalsın annnenlerde dedi. ben ne bilim beni eve hapsetmek derdi olduğunu tamam dedim.8 saatli süren yolculukta onun arabasını ben kullandım kendi horul horul uyudu.eve geldik ev tam olarak dağın kenarında tamam çok güzel bi site ama sadece günde iki sefer dolmuş geliyor. kar kış memeleket _ 30 derece kuaför e gidim dedim beni götür dedim götürmedi.kendim atladım dolmuşa buldum.eve bişi lazım olucak babama söyle derdi o alsın.e peki kayınbabam alsında ben kayınbabama nasıl diyim ped al.eve ekmek almaz kayınpederim getrimezse çıkışır.yemek yaparım kendi kendine oturur yer birlikte oturmaz salona geçer kapıyı kitler gece yarısına kadar tv seyreder kayınbabamla bizi içeri almaz oturma odasında otururz.vel hasıl kelam ben şimdi hamileyim ve bütün bunları apan eşim sendroma girip ayrılalım diye tutturdu.sendromda şu : dul olan teyzesinin kızının kocama attığı sevgi dolu mesajlarını görüp hesap sormam ...