• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam tam bir hödük...

haklısın bu aralar çok duygusal anlarımdayım. hergün saçma sapan nedenlerden ağlıyorum. en ufacık bir lafa alınıyorum . kocam bunu çok ii biliyor. ağlarken yanıma gelip '' noldu lan nie ağlıyon '' demezmi. o zaman al sen o kocayı yerden yerden çarp ama olmuyo işte. kocamda birazcık olsun kibarlık denen bişey yok. işi gücü ottan b..ktan şeye şaka yapıp komik olduğunu zannetmesi. bazen öyle şakalar yapıyor ki onun yaptığı şakayı çocuklar bile yapmaz. Allah'tan sabır diliyorum. birazcık olsun ağırbaşlı olsun istiyorum.

bu yazdıklarınızdan sonra başlığa hak veriyorum,
Siz yinede yavrunuzu düşünün mutlaka çok zordur ama umursamamaya çalışın lütfen.
Yavrunuza yazık değil mi o da etkilenmesin bu olumsuzluklardan

gülermisin ağlarmısın?? tam bize göre bir söz.ne diyim canım üzülme takma kafana bu erkeklerin hepsi aynı halt.evlendikten sonra bayanlar olumlu erkekler olumsuz yönde değişiyor ne yazıkki.işlerine gelince gece vakti ne işin var derler dışarda heleki gezmek için çıkıyorsan.ama yok bi ihtiyaç içinse sorun yoktur çıkabilirsin yeterki onu gecenin bi vakti üstünü değiştirpte,elinde kumandası koltuğa yaymışken ona bu kötülüğü yapma:S sorun yani tek senin kocanda değil.herkeste aynı sorunun farklı versiyonları mevcut durumda ne yazıkki.bizde eşimle kavga ederiz.adamın umrunda değildir istersen 2-3 gün konuşma hiç takmaz.yemeğini yer,tv sini izler,uyur...seni umursamaz davranır.ben aksine çıldırrım nasıl olurda bukadar kaygısız olur.insan gelir konuşur sorunu çözmeye çalışır haklıysa hakkını savunur haksızsa özür diler.ama yok bacumm yok yaneee adamın umrunda değil her seferinde konuşan ben olurum bu yüzden çok sinir krizleri geçirdim halbuki daha 3 aylık evliyim yaa:(((bak en basitinden geçenlerde okadar küçük birşeyden tartıştıkki anlatıyim.çatıya derz çekilcekmiş bende ortak alan herkes ödemeli dedim oda bana ne alaka ev rutubet almasın diye biz çektircez dedi.bende çok alaka diye başladımki adamın surat değişti bastım şamatayııı küstü içeri gitti.sonra ben yatıyorum dedi o gün buğündür 4gecedir içerde yatıyorum ve bana daha 5.gün sormak aklına geldi niye gelmiyorsun diye tek dediğim daha çok beklersin oldu.artık yoruldum yaa bir adam bukadarmı umursamaz olurr:(((

Ay canm sanki benim kocayı tarif ediyorsun. Benimkide bir o kadar umursamaz. Bazen öyleki yer yerinden oynasa umrunda olmaz. Ama iş ailesine kardeşine gelince durum farklı valla ailesinden de nefret eder duruma geldim ne değişik bi aile. O kadar farklıki benim yanımda farklı ailesinin yanında daha farklı bir insan. Bazen diyorum ben nasıl seçmişim bunu.

haklısın bu aralar çok duygusal anlarımdayım. hergün saçma sapan nedenlerden ağlıyorum. en ufacık bir lafa alınıyorum . kocam bunu çok ii biliyor. ağlarken yanıma gelip '' noldu lan nie ağlıyon '' demezmi. o zaman al sen o kocayı yerden yerden çarp ama olmuyo işte. kocamda birazcık olsun kibarlık denen bişey yok. işi gücü ottan b..ktan şeye şaka yapıp komik olduğunu zannetmesi. bazen öyle şakalar yapıyor ki onun yaptığı şakayı çocuklar bile yapmaz. Allah'tan sabır diliyorum. birazcık olsun ağırbaşlı olsun istiyorum.

canım bu kişilik yapısı eşinin....sanki benim eşimi anlatıyorsun...

Ama artık ben eşimin yapısı bu olduğuna inanmaya başlıyorum ve sanki eskisi gibi acımıyor yüreğim;

Bir nevi kabulleniş gibi,değiştiremedim çünki,değiştirmeye çalışmak belki hataydı;

Kibarlık bir erkeğin özünde olur sonradan kazandırılmaz,olmuyor işte;

Hödük mödük idare ediyoz....:27:

diyorum ya sana sorun seninkinde değil bütün erkekler hödük.benimde sorunumda var kaynanayla 1 haftadır hastayım öksürmekten helak oldum kendide biliyor eşim bi kaç kez ilaç almaya gitti ondan.ama bunlara nazaran yok kadın alt kattan üst kata çıkıpta bi geçmiş olsun demedi.ama günü falan varsa ozaman ayrıı gelir yanıma kızım der yarın gün var ikram yapılcak bende milletin enayisi tamam anne dert etme yaparız der yaparım.bana her misafir geldiğinde çağırırım zorla(sağolsun annem ayırmak istemez onu)ama ona misafir gelcekse hiçte seslenmez işte böyle bir diyalok ne diyimki güzelim açsam aparyrı bir konu olur gider benimkiside:)))alllah sabır versin hepimize.allahtan benim eşim annesinin hatalarını kendi gözüylede gördü.ama onu savunmaktanda ayrı durmaz bu yüzdende çok kavgalarımız oldu evlenceklere tek nasihatim ne olursa olsun bırakın aynı apartmanı aynı mahallede bile oturmayınn en iyi kaynanada olsa sonuçta kaynanadır:SSS

Niye ağlıyorsun ben kuzum alsaydın sigarasını, yanına gelip açsaydın içindekileri de tek tek çıkartıp kırıp kırıp suratına fırlatsaydın.

Yazık bebeğine ve sana biraz sakin ol bakim.

Biraz tezatlık yok mu burada.
Bir taraftan sakin ol bebeğine yazık deyip,
Bir taraftan sigaralarını tek tek kırıp suratına fırlat demek..
Önerdiğiniz şeyi yapsaydı eğer eşi bu durumda sakin mi kalırdı sizce??
O bebek o zaman daha fazla üzülmez miydi

kavga etmemiş olsak istediğimi yapardı aslında. akşam yemek bile yemedi kavga ettik die bende kendi başıma yedim. geçtim içeriye oturdum. ama sinirlide olsak senin ne işin var demesini beklerdim. aldığım cevap zaten yetti. markete gittim yolda ağlıyorum. geldim eve attım kendimi içimi nasıl hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. hiç vicdan düşünceme falan yok.

Sonuçta siz hamilesiniz,hormonlarınız değişmiş durumda,çok hassas bir dönemdesiniz,,,normalde asla takılmayacagınız mevzular bileelinizde olmadan buyuk bı sorun halıne gelecektir sizin gözünüzde,,,erkeklerın bunu anlaması ve anlayıslı davranması (hatta her zamankınden şevkatli) neden bu kadar zor anlamıyorum..!!!

şimdide eşime işim düştü kahretsin ya. çalışıyorum sabah halletmem gereken bir iş vardı. patrondan izin aldım işimi halletim ama ama ordan bişey almam gerekiyordu. ağır olduğu için taşımak istemedim. söyledim onlarda tamam başka birisi gelsin alsın ama bugün akşama kadar gelip almalı deyip ayırdılar. bende kocama güvendim o alır die. sonra çıktım ordan işe geldim. eşimi aradım böyle böyle ağırdı sen işin bitince alabilir misin die. o da tamam dedi. neyse biraz önce hatırlatmak için aradım. yok daha benim işim bitmedi dur bakalım daha çalılıyorum. 1 saat sonra bitecek. vay efendim sen kendin nie ordayken almadın falan filan. bende dedim ağırdı taşımak istemedim die o hala mırın kırın yapıyor. dedim bak eğer gitmeyeceksen ben işten zar zor izin alıp kendim gidip alayım dedim. oda bakarız dedi. :((((((((

Şunu da eklemek isterim ki,2,5 aylık bı kızım var benım ... hamıleyken o kadar sacma seyler benı üzdü ki,şu an gülüyorum...ınanamıyorum kendime...ne büyük aptallıkmış,''çooook ta tıııınnn'' dıe harika bı tabır var ya o moddayım şimdilerde...kızımla olmanın tadını cıkarıyorum...bu arada alakasız olacakbelki ama eşinizin burcunu merak ettım..???

diyorum ya sana sorun seninkinde değil bütün erkekler hödük.benimde sorunumda var kaynanayla 1 haftadır hastayım öksürmekten helak oldum kendide biliyor eşim bi kaç kez ilaç almaya gitti ondan.ama bunlara nazaran yok kadın alt kattan üst kata çıkıpta bi geçmiş olsun demedi.ama günü falan varsa ozaman ayrıı gelir yanıma kızım der yarın gün var ikram yapılcak bende milletin enayisi tamam anne dert etme yaparız der yaparım.bana her misafir geldiğinde çağırırım zorla(sağolsun annem ayırmak istemez onu)ama ona misafir gelcekse hiçte seslenmez işte böyle bir diyalok ne diyimki güzelim açsam aparyrı bir konu olur gider benimkiside:)))alllah sabır versin hepimize.allahtan benim eşim annesinin hatalarını kendi gözüylede gördü.ama onu savunmaktanda ayrı durmaz bu yüzdende çok kavgalarımız oldu evlenceklere tek nasihatim ne olursa olsun bırakın aynı apartmanı aynı mahallede bile oturmayınn en iyi kaynanada olsa sonuçta kaynanadır:SSS

Lütfen kendi eşleriniz adına konuşun, şahsen ben eşimi tenzih ederim böyle bir söylemden.

Evet eşinizib bu şekilde cvp. vermesi düşüncesizlik fakat kaçırdığınız bir konu var, kavga anlarında ve sonrasında insanlar kendisinden farklı davranır dolayısıyla eşinizin böyle davranması kendince o an normal.

Siz giyinmeden o an ki ihtiyacınızı söyleyecektiniz alması için, almaya gitmeseydi siz giderdiniz ve işte o zaman yüzde yüz hatalı olurdu.

O an inip almak istediniz ve yaptınız bunun ötesini berisini niye kurcalıyorsunuz, çoğu bayanda bu var; birşey yapıyor ama genelde o anki hırsıyla yapıyor ve sonucu istediği gibi olmadığı için üzülüyor. Blöf mü bunun diğer adı bilmiyorum ama yanlış.

Şunu da eklemek isterim ki,2,5 aylık bı kızım var benım ... hamıleyken o kadar sacma seyler benı üzdü ki,şu an gülüyorum...ınanamıyorum kendime...ne büyük aptallıkmış,''çooook ta tıııınnn'' dıe harika bı tabır var ya o moddayım şimdilerde...kızımla olmanın tadını cıkarıyorum...bu arada alakasız olacakbelki ama eşinizin burcunu merak ettım..???

kocamın burcu ikizler...

Biraz tezatlık yok mu burada.
Bir taraftan sakin ol bebeğine yazık deyip,
Bir taraftan sigaralarını tek tek kırıp suratına fırlat demek..
Önerdiğiniz şeyi yapsaydı eğer eşi bu durumda sakin mi kalırdı sizce??
O bebek o zaman daha fazla üzülmez miydi

Çok haklısın aslında sinirlendim ne yazdığıma dikkat etmemişim.

Çok haklısın aslında sinirlendim ne yazdığıma dikkat etmemişim.

Aslında ben de hoşlanmıyorum bu tür durumlardan.
Ve sinirleniyorum.
Ama nezaketi çok da elden bırakmamak gerekiyor bence
Bu tür davranışları yakıştıramıyorum bir kadına. Daha doğrusu bir insana.
Bence siz de yapmazdınız dediklerinizi..

Buna benzer bir şey bende yaşadım hamileyken canım akşam saati nar çekmişti eşime söyledim cebinden kredi kartını çıkarıp verdi canın ne istiyorsa al dedi:53: gerçekten tam bir hödüklük

çok güldüm yaa:1: ama sorsan kredi kartmı verdim ne istersen al diye deyip kendilerini savunurlar. bu kadar düz bu erkekler işte:1:

Lütfen kendi eşleriniz adına konuşun, şahsen ben eşimi tenzih ederim böyle bir söylemden.

hödük derken bu neye bağladığınıza bağlı.bu bir gerçek erkekler ne kadar iyide olsa asla kadınlar kadar duygusal olamaz.onlar kadar ince düşünemez,bazen üzüldüğünüzü bile anlayamazlar.konu sahibi arkadaşta hödük dediyse bu umursamaz olduklarını,bazen düşüncesizce hareket ettiklerinden kaynaklanır.sen bana diyemessinki benim eşim dört dörtlüktür.ona bakarsan biz bunları söyledik diye kocalarımız berbat değildir elbettki.iyi yönleride var onlarıda asla inkar edemem.geceleri yatağından kalkıp suyumu,hapımı,meyvemi getirir.her pazar kahvaltımı hazırlar,nereye gitmek istesem ne yapmak istesem yapar,temizlikte ütüde,aklınıza gelebilecek her konuda yardımcıdır.yemek yapmassam kendi yapar.kendi parasızdır ama asla benim karım parasız kalmıycak der beni hiç parasız bırakmaz,benim ailemi kendi ailesinden sülalemi sülalesinden üstün tutar.daha bunun gibi bir çok özelliğide vardır.eşim gibisi yoktur çevremde herkes imrenir ona.ama hödükçe bulduğum davranışlarıda vardır.nitekim bunu gibisi hödüklük diye algılar,kimisi odun der,kimisi düşüncesiz der.... liste uzar gider.kaldıki söylediklerimin hala arkasındayım.kadınlar daha hassas narindir,erkekler kaba olabiliyolar.ama yinede sizinle münakaşa etmek istemiyorum o sizin düşüncenizdir.buda benim herkes birbirine saygı duysun!!!

Aslında ben de hoşlanmıyorum bu tür durumlardan.
Ve sinirleniyorum.
Ama nezaketi çok da elden bırakmamak gerekiyor bence
Bu tür davranışları yakıştıramıyorum bir kadına. Daha doğrusu bir insana.
Bence siz de yapmazdınız dediklerinizi..

:27::27::27:
Buna net bir cevap veremem işte
niye derseniz eccük deliyimdir de:27:

Back
X