ya arkadaşım gerçekten de bende seni anlamıyorum..hayatta insanın canından daha tatlı bişi varmıdır ki
birde korkunun ecele faydası yokki..kork kork nereye kadar..inan korkarak vakit kaybediyorsun ve korkunu yenip ,o korktuğun şeyi yaptığın zaman geçen zamanına da acıyorsun..ben bundan mı korkmuşum diyorsun
yaa senin hayatın kocanın etrafında mı dönüyor..neden bu kadar cesaretsiz sin ki..madem çok cesaretsizsin nasıl evlendin sen? nasıl aileni bıraktın ?nasıl yeni bir hayata başladın? bunları yaparken hiç mi korkmadın da şimdi boşanmaya korkuyorsun anlamıyorum gerçekten
arkadaşım ,bu hatta çocukların olabilir,annen baban olabilir,eşin olabilir vs ama şunu unutma , bu hayatta herkes kendi için yaşar..ne kadar başkaları için yaşıyor görünsekte önce biz..bu hayatta her zaman tek başınasındır ,ve hayatı tek başına göğüslemen gerekir
hayatının sonuna kadar birileri senin elinden tutamazki..hayatının sonuna kadar annen,baban sana destek olamaz ki..yada eşin..bir gün onları kaybedebilirsin ,o zaman yaprak gibi oraya buraya mı sürükleneceksin ,kim çekerse oraya mı gideceksin ? yapma etme arkadaşım..cesaretli ol..insanların başına neler neler geliyor da ,insanlar yinede hayata tutunmaya çalışıyorlar..senin başına gelen de neymiş başkalarının yaşadıkları yanında...kendini başkalarına bağımlı hisseetiğin sürece kusura bakmada senin halt edeceğin yok..sen daha çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk acı çekersin arkadaşım,çokkkkkkkkk bıçak dayanır boğazına,çokkkkkkkkkkkk aldatılırsın ,çokkkkkkkkkkk kullanılırsın..sen kendine değer vermiyorsun ki elalem neden değer versin sana