- 5 Mart 2008
- 2.417
- 39
- 163
- 42
- Konu Sahibi kedici_kxixz
konuyu kapatıyorum yollarınızda başırılar dilerim ii veya kötü yorumlarınız için sağolun insanların gerçek yüzlerini gösterdiniz bana insanların yüzüme gülüp arkadan konuşabileceklerini öğrettiniz. yaşamayanın hak vermeyeceğini anlamayacağını öğrettiniz kendi sorunlarımla kendimin başa çıkması gerektiğini öğrettiniz sağolun ayrca tabiki az da olsa özgüvenim var çalışıyorum sonuçta o kadar da değil. ama anlamak istediğiniz gibi anladınız siz. he ayrıca sizden hep huyuma suyuma yoryum istemedim dünden beri ne yorumlar yapıldı ağzımı açmadıklarım oldu şimdi mi kötü yorumlar işime gelmiyor oldu arkadaşım. hepiniz kendinizce yorumlar yazdınız içinden kendimce yapabileceğimi seçme hakkı benimdi sizin taktiğinizi seçmediğim için mi kötü oldum. arkadaşım insanlar çekilmez olmuşlar valla yorum yapmak kolay şimde bu ruh haliyle bende başka arkadaşın topiğinde yorum yapabilirim. değil mi önemli olan anlamak ve verimli dosdoğru şeyler söylemek kestirmeden bitirmek değil kestirme yolları ben de biliyorum mücadele yolunu seçmek istiyorum boşanmak tek kalem de sonrası ne olacak. burada boşanmamı uygun gören arkadaşlar dul kaldığımda yorumlarınıza ihtiyacım olduğunda da önce canım sonra tü kaka mı yapacaklar
Arkadaşım sen boşanmayı dul görünmeyi neden bukadar takmışsın kafana anlamadım. bence bir psikoloğa gitmelisin hem sen bu ortamda kalmayı dul kalmayamı tercih ediyorsun kimse sana tuu pis kaka demez merak etme diyeninde anlını karışla bi zahmet burda maşallah ne güzel sayıp asavuruyorsun demekki birşeyler yapabilirsin kendin içinde gerçi kararlar sana ait yaşam sizin umarım herşey yoluna girer ne diyeyim...