Kocam Teyzeme ok dkn!

konuyu kapatıyorum yollarınızda başırılar dilerim ii veya kötü yorumlarınız için sağolun insanların gerçek yüzlerini gösterdiniz bana insanların yüzüme gülüp arkadan konuşabileceklerini öğrettiniz. yaşamayanın hak vermeyeceğini anlamayacağını öğrettiniz kendi sorunlarımla kendimin başa çıkması gerektiğini öğrettiniz sağolun ayrca tabiki az da olsa özgüvenim var çalışıyorum sonuçta o kadar da değil. ama anlamak istediğiniz gibi anladınız siz. he ayrıca sizden hep huyuma suyuma yoryum istemedim dünden beri ne yorumlar yapıldı ağzımı açmadıklarım oldu şimdi mi kötü yorumlar işime gelmiyor oldu arkadaşım. hepiniz kendinizce yorumlar yazdınız içinden kendimce yapabileceğimi seçme hakkı benimdi sizin taktiğinizi seçmediğim için mi kötü oldum. arkadaşım insanlar çekilmez olmuşlar valla yorum yapmak kolay şimde bu ruh haliyle bende başka arkadaşın topiğinde yorum yapabilirim. değil mi önemli olan anlamak ve verimli dosdoğru şeyler söylemek kestirmeden bitirmek değil kestirme yolları ben de biliyorum mücadele yolunu seçmek istiyorum boşanmak tek kalem de sonrası ne olacak. burada boşanmamı uygun gören arkadaşlar dul kaldığımda yorumlarınıza ihtiyacım olduğunda da önce canım sonra tü kaka mı yapacaklar

Arkadaşım sen boşanmayı dul görünmeyi neden bukadar takmışsın kafana anlamadım. bence bir psikoloğa gitmelisin hem sen bu ortamda kalmayı dul kalmayamı tercih ediyorsun kimse sana tuu pis kaka demez merak etme diyeninde anlını karışla bi zahmet burda maşallah ne güzel sayıp asavuruyorsun demekki birşeyler yapabilirsin kendin içinde gerçi kararlar sana ait yaşam sizin umarım herşey yoluna girer ne diyeyim...

Arkadaşım bir öneri yazdım ananenle ilgili.. bu cilveleşmeleri gören başkaları da var mı?yalnız üçünüzün ortamında mı oluyor bunlar?
Çekinmeden her ortamda oluyorsa bu davranışlar..Aklı selim herkesin dikkatini çeker..

konuyu kapatıyorum yollarınızda başırılar dilerim ii veya kötü yorumlarınız için sağolun insanların gerçek yüzlerini gösterdiniz bana insanların yüzüme gülüp arkadan konuşabileceklerini öğrettiniz. yaşamayanın hak vermeyeceğini anlamayacağını öğrettiniz kendi sorunlarımla kendimin başa çıkması gerektiğini öğrettiniz sağolun ayrca tabiki az da olsa özgüvenim var çalışıyorum sonuçta o kadar da değil. ama anlamak istediğiniz gibi anladınız siz. he ayrıca sizden hep huyuma suyuma yoryum istemedim dünden beri ne yorumlar yapıldı ağzımı açmadıklarım oldu şimdi mi kötü yorumlar işime gelmiyor oldu arkadaşım. hepiniz kendinizce yorumlar yazdınız içinden kendimce yapabileceğimi seçme hakkı benimdi sizin taktiğinizi seçmediğim için mi kötü oldum. arkadaşım insanlar çekilmez olmuşlar valla yorum yapmak kolay şimde bu ruh haliyle bende başka arkadaşın topiğinde yorum yapabilirim. değil mi önemli olan anlamak ve verimli dosdoğru şeyler söylemek kestirmeden bitirmek değil kestirme yolları ben de biliyorum mücadele yolunu seçmek istiyorum boşanmak tek kalem de sonrası ne olacak. burada boşanmamı uygun gören arkadaşlar dul kaldığımda yorumlarınıza ihtiyacım olduğunda da önce canım sonra tü kaka mı yapacaklar

arkadaşım senin dullara bir takıklığın mı var nedir bu..
kim dul olanı burada, tükaka,yapacak. anlamadım.... nerden çıkarıyorsun bunları...

evet sağlık sorunlarımdan olmuyor eski topikleri okudun sanırım. buraya yazmamıştım. güleceksiniz artık yuh diyeceksiniz ama yumurtalığımın biri ve tüplerim rahmimdeki tüberkiloz sebebi ile alındı sadece tüp bebek yapma şansım var o da tüberkiloz tedavim bittikten sonra

ne gülmesi canım çok geçmiş olsun.her şerde bi hayır varmış.çok mutlu olduğun bi evde bilerek isteyerek bebek sahibi olman dileğiyle.

vay bee neler varmış hayatta benimkide dert sanıyodum canım sinirlerin çok bozuk haklısında ama inan kise kötülüğünü istemiyor bende 1 kaç hafta önce konu açtım arkadaşlarımın fikirlerini dinledim ve uyguladım sonuç adam mum ama biraz daha ermesi lazım senin aracılığınla bana destek veren herkese teşekkür ediyorum ama sende gidemem diyosun geçerli nedenlerin var kendince allaha bırakıp herşeyi sabır göstereceksin başka çare yok kendine dikkat et arkadaşım bıçak filan yazmışsın aman haa:olmaz:

Canim hem üzülerek hemde konuya uzaktan bakan biri olarak sunu söylüyorum esinin kalbini yeniden kazansan bile bu konuyu unutamayacaksin, her seferinde karsina cikacak ve aci cekeceksin.

Zaman insallah lehine isler ve ben umarim yanilirim.

Dogru karari senin yerine biz veremeyiz ölc tart eksileriyle artilariyla degerlendir. Sana bol sans ve güzel huzurlu günler diliyorum.

kediciğim eşini çok seviyorsun senin kendi ailendende şansın yokmuş sadece kendini tek görme hangimizin psikolojisi iyiki en iyimizin bile psikiyatriye aslında ihtiyacı var benim psikiyatri arkadaşım beni arar piyano sinirlerim bozuk diye..ben düzeltirim...onlarda insan ...hem karşılarındaki kişi dediklerini algılamaz ve yapmazsa hakikaten onlarında ellerinde sihirli değnek yok...
bence eşini çok seviyorsun..çok güzel..eşinin ve teyzenin yaptıkları migrenimi azdırdı ciddiyim...bıçak olayına eşin iyiden iyiye alışmış hemen gittiği yer mutfak olmaya başlamış ...seni sindirmeye çalışıyor..
ayrıca BOŞANMAK konusundada çok emin ve temkinli yaklaşıyorsun seni taktir ettim..ben 10 sen dul yaşamış bir bayan olarak yanlızlığın ve işine güven sorunu yaşamanın ne demek olduğunu bilirim..İştende ayrılmışsın..Laborantsın emin ol kendi mesleğini yapmadığın takdirde işsiz kalmaya mahkumsun..eşine teyzen diyince sinirlenmesinin iki nedeni var ya evet aralarında bişey var ve bunun açığa çıkmasın diye inkar etme konusundada şiddete başvurması yada kocan iyi niyetli (hadi bıçak sallamasını düşünmeden söylüyorum) ve minnet duyuyor iyi de anlaşıyorlar falan filan diyelim aralarında bişey yok diyelim
merak etme aralarında bişey varsa emin ol bu ortaya çıkar..eğer oyun oynuyorlar ise sende oyun oynayacaksın..oyun oynamak seni iyi hissettirecek...kendine inanılmaz şekilde bakacaksın..anladığım kadarıyla küçüklüğünden beri ezilmişsin fakat bir yandanda birçok sorumluluğuda üstlendiğin için evin geçimide senin üzerinde sorumluluk olduğunu düşünmene neden olmuş yaşadıkların...şimdi evi , geçimi bırakkk.
kendine bakacaksın..saçlarının şeklini değiştir.rengini sana yakışan!!!! birşekilde değiştir..ünlem koydum çünkü psikolojik olarak senin yerinde kim olsa beyni iyi durumda olmaz bundan dolayıda saçma sapan şeyler yaparak güzel olduğunu sanar..kaş şekline kadar değiş...zayıflaman gerekiryorsa zayıfla..hiç takmıyormuş havalarında ol..kocan sana farkındaysan teyze lafı açılınca bıçak çekiyor o zaman ondan bahsetme...laborant olarak hastane ve polikliniklere başvur kimseye bişey söyleme ..başvurdum sonuç yok deme..500 alıyorsan 300 de 200 'ü at kenarına ne alıyorsan 300 tl azını söyle.. anladığım kadarıyla kenarında paranda yok kendini iyi hissetmen için o zaman güzel para biriktir.O zamana kadar bunlar azıtırsa çekip gitmek için güveninde olacak paranda olacak..Allah yardım eder merak etme...ama kendine bak, bir kadın ancak kendine bakarak güven sağlar...sonra iş...teyzen çok adiymiş ki bunca tartışmadan sonra ben ev değiştiririm be...kadın gir evine dulum de...huzurlarını bozmayım de...ama yokk senin teyzen hakikaten şıllık gibi bişey yahu...kendine acil iş arıyorsun ama sekreterlik değil..laborant olarak okeymi..biliyorum tek başına daha kötü olursam diyorsun doğruda düşünüyorsun..dul ve güzel bir kadın tek başına geçinmeye çalışıyor!!!...çok zor..ailene asla gitme medetlenmede sakın...onlarada muhtaç olmayacak şekle gel...kendini toparla ama sadece kendini düşünerek... aldığın bir bluz 20 ise 40 de at kenarına diğer 20 Yi öyle böyle biriktir...tavırlarına gelince iç gıcıklayıcı ol teyzen eminimki kıskanacak....hatta onlar otururken ay benim çok uykum geldi hadi sizin sohbet koyuuu benn yatıyorrrummmm byyyyyyyyyy de...ben olsam kendimi bir değiştiririm..evden çıkarkende kocam evdeysede söylemem çeker kapıyı giderim az yapmadımmmm..adam beni biriyle buluşmaya gidiyor bile sandı bende gittim saatlerce parkta oturdum..sanki çok eğlenceli bir yerden geliyormuş gibide gülerek güya tel.de konuşarak girdim eve bu tarz oyunlar oynamazsan başaramazsın...BAŞARMALISIN:::BEN SANA GÜVENİYORUM KEDİCİM...
şimdiye kadar okuduğum en güzel cevap bu vereliniortak öyle güzel anlatmışsınki yapacağı şeyleri ben bile kendime ders çıkardım,bende eşimden ayrıldım,anlattılarını az çok yapmaya çalıştım,gerçekten işe yarıyor,insan kendi psikolojisini kendisi düzeltebiliyor,kendine bakmaya başladıktan sonra bide umursamaz davrandıktan sonra herşey yoluna giriyor,hakkında hayırlısı olsun kedicim...

allah allah çok tuhaf
tamam ilgilenirsin ama normal bir şekilde
seni arayıp teyzem aradımı demek ne demek hele bıçakla üstüne yürümek
senin teyzenmi yoksa onun teyzesimi belli değil
allah yardımcın olsun

şimdi arkadaşım allah korusun bu ikisi bir olup sana birşey yapmasınlar..çünkü okuyoruz gazetelerin 3.sflarda sevgilisiyle bir olup öldürdü diye...yani babana anlatacksın...teyzenin sevgilisinini görmesini sağlayacaksın..canın dul kalman kadar değerli dğeilse bilemem...sana kimse fazla bir öneri veremez kaç kurtuldan başka...ama bildiğini okuyacaksan kimseyide yorma bence..

Üşenmedim oturdum 53 sayfayı okudum , her okuduğumda hayrete düştüm alıntı yapılacak çok fazla mesaj varda ama bir başlarsam sayfalar sürer diye vazgeçtim.
Gelelim şahsi düşünceme ve gözüme batan sadece bir kaç mesaja..
hepiniz ayrılmamı söylüyorsunuz doğal olarak demek istediğim o arkadaında dediği gibi boşansam ve es kaza yan komşunuz olsam ne hissederdiniz selam bile vermezdiniz değil mi kocanıza asılacağım diye yalanlayabilir misiniz beni.
Sen eğer dullara bu yaftayı yapıştırıyorsan esefle kınıyorum , yazık ki ne yazık.
Hç dul bir ahbabın olmadı mı , hepsimi kötü kadındı ?
Çok dul tanıdığım var , eminimki çok zor dönemler atlatırlar ama dediğim gibi atlatırlar hiç bir şey baki değildir.
Yeterki güçlü olup savaşmayı bilmelim.

iyi de o dul kadınların sextekı basarısından deneyımınden kaynaklanıo
bekar kız bılmıo kı ne yapcagını tavlasın adamı,
dul hemen tavlıo dullar daha hızlı evlenıo bu gercek.
hem napsın dul kadın da evlenmesın mı basarılı oluolarsa onların sucu mu falanfalan.
ne biçim yorum bu böye , her dul kadın sex uzmanı mı? ayıp ayıp :olmaz:

Her erkek gibi senin kocanda işveli cilveli kadın seviyor..
Sen ev işleri geçim sıkıntısından değişmişsindir? Belki eğleniyorlardır başbaşa?

Senden (muhtemelen) 15yaş büyük/ Yaşlı teyzende egosunu tatmin ediyor olabilir

Şuna bak gencecik karısı varken benim peşimden koşuyor..
Demek ki hala taş gibiyim... CADIARZU
hangi her erkek pardon ? sizin tanıdklarınız öyle olabilir ama benim çevremde pek yok.
herkesi bir kefeye koyup günah almayalım...

inanırmısın miğdem bulanıyor bu topikte ve daha fazlada insanların miğdesini bulandırma
neden miden bulanıyor yaşanılan çirkinlikten mi ? evet mide bulandırıcı ama bunun konu sahibiyle alakası ne?
Konu sahibi arkadaş son mesajlarında anladığım kadarıyla senin kararın bellli , bu noktadan sonra bizim senin için yapabileceğimiz bir şey yok.
Zira sen bizim fikrilerimizi çokta ciddiye almıyacaksındır.
SAdece yazdıkalrını onayıp tüh vah diyebiliriz ki oda bir işe yaramaz
teyzeyi kocandan uzaklaştırsan ne çıkar ki yapacak adam her yerde herkesle yapar
Allah hayırlısını nasip etsin ama pekte hayır değil bu işin sonu
Dikkat et o boğazına 2 kez dayana bıçak bir gün şah damarını patlatmasın.

nadya83 kullanıcısından alıntı
hem napsın dul kadın da evlenmesın mı basarılı oluolarsa onların sucu mu falanfalan

oooo,sen geride kalmışsın. ne bekar kızlarımız var dul olanlar yanlarında bakire gibi kalır.:delphin:....

hangi her erkek pardon ? sizin tanıdklarınız öyle olabilir ama benim çevremde pek yok.
herkesi bir kefeye koyup günah almayalım...

Allah aşkına ne günahı yaa...

Bi gülüp ,,,cilve yapın bakalım kocalarınıza hangisi erimez karşınızda...
Gerçekçi olun.. Konuyu saptırmak için çabalamaylım..

bence;
***sen önce bir psikolojik yardım aLmaLısın.
***sonra teyzenle arandaki tüm bağLarı koparmaLısın.
***eşine bu durumdan rahatsız oLduğunu söyLeyip bi seçim yapması konusunda diretmelisin.
***duLLara karşı oLan önyargından kurtuLmaLısın.
***gerçekten yuvanı kurtarabiLeceğine inanıyorsan eşini karşına aLıp konuşmaLısın.
***boşanmanın,, kocanın sana bıçak çekmesinden daha normal bişey oLduğunu kabuLLenmeLisin.
***bu arada çocuk yapmayı fiLan asLa düşünmemelisin.
***ve yapıLan yorumLara birazdaha nazik oLabilirsin.
***çünkü burada herkes sana bişekilde yardım etmeye çaLışıyor.

ve herşeyden önemLisi maneviyatını güçLü tutmaya bakmaLısın.burası imtihan dünyası ve bişekiLde herkez bişeyLerLe imtihan oLuyor. yani kimsenin tuzu kuru değil. yaşadıkLarından doLayı yorumLara karşı oLan usLubunu çok görmedim açıkçası. ALLAH yar ve yardımcın oLsun. herşey gönLünce oLur inşalah..

Ayrıca boğazına bıçak dayayan adamı sevmek doğru değil bence. Sana kızıyorsa anlaşamıyorsa bunu göstermenin yolu şiddet veya tehdit değildir. Bir söyler iki tavır yapar baktı olmadı boşanır gider. Ama o neden senden boşansın ki? Evin herşeyini alıyorsun. Eşlik yapıyorsun. Sesini çıkartır gibi olursan da korkutup susturuyor. Sen de hala safça seni sevdiği için mi senle evli kaldığını zannediyorsun?Elindeki bıçağı boğazına dayayan adamın bırak seni kendini bile sevdiğini zannetmiyorum. Gözlerini aç akıllı ol biraz.

burada dul kadınlara laf eden ama sözüm ona pembe kimlik taşıyanlara söylüyorum!
büyük konuşmayın tamam mı..hayatın kime ne getireceği belli olmaz!yarın öbür gün sizde dul kalabilirsiniz..
kınamayın!kınadığınızın durumuna düşmeden ölmezsiniz diye bir hadis-i şerif vardır bilirmisiniz..?
benim annemde çok inandı güvendi..gençti, boşanmayı aklının ucundan bile geçiremezdi...
ama sabrı sağlığı vs...son kerteye geldi ve şimdi hayata kendi başına tutunuyor..onun namusuna inanıyorum evladı olarak..onun alnı ak çünkü önce kendi vicdanınyla hesaplaşacak...
kimse kimsenin namusuna dil uzatamaz..herkes kendine gelsin!

nadya83 kullanıcısından alıntı
hem napsın dul kadın da evlenmesın mı basarılı oluolarsa onların sucu mu falanfalan

oooo,sen geride kalmışsın. ne bekar kızlarımız var dul olanlar yanlarında bakire gibi kalır.:delphin:....

birisi dul kadınlar bekardan daha hızlı koca buluyor demişti oha cevap olarak yazmıstım
yoksa kadının yası da cok degıl 35 deneyımlı dul olmak ıcın daha yeterlı bır yas degıl. 50 falan olsa tamamdıyecektımde daha cok genc.:delphin:

sadece şunu söylemek istiyorum hepinizin dediği doğru belki ama sorunun çözümü aşama aşama. elbette böyle gitmez zaten daha fazla da dayanamam bu gidişe ama belki çözebilirim diye bişeyler yapmak istiyorum sadece boşansam bile geri döndüğümde ilişkimi kurtarmak adına herşeyi yaptım gereken buymuş boşandım ben kolay yolu seçmedim savaş verdim ama mağlup oldum benim zaferim de boşanmakmış diyebilmeliyim. sonradan ah şunu yapsaydım vah bunu yapsaydım dememeliyim. insanlara neden boşandın dediklerinde savaş verdim olmadı diyebilmeliyim gönül ve vicdan rahatlığıyla

Nekadar şanslıyız... Kediyi anlamadığımız için...
Demekki kimse bunu yaşamamış...
Bu konuda aslında kendimizi şanslı hissetmek gerekiyor

Arkadaşlar ....
Bu arkadaşın derdi olmasa yazmaz buraya..Çelişen bi ifadeside yok...
Siz kendinizi bi tartın bakalım......... Sinirlenince neler yapıyorsunuz...

Kızın derdi başından aşkın..Millet başka başka şeylerle suçluyor ..Oda sinirle cvp yazıyor bize...Bi kaç gün sonra sakinleşimce size hak verecektir..Sizin gibi soğukkkanlı davranmasını beklemeyin..Onun yaşadıklarını biz yaşamadık..Belki anlatmaya utandığı şeylere şahit oldu?
İstediklerinizi yapmıyor diye Kızın üstüne gitmeyin.. Yaşam şartlarını bilemeyiz... Herkes sizin gibi cesur olamaz...
Konuyu değişmeyin..

Keşke devlet memuru olsaydın.....Gizlice Tayin al git derdim
Yada en önemlisi
ANNEN HAYATTA OLSAYDI

Back
X