Kocam uyurken fotograflarımı çekmiş

Bekleyip gözetlemeniz, duruma göre karar vermeniz doğru olan mı bilemedim.

İhtimalleri düşünün,
Sosyal mecrada paylaşmasa bile o fotoları çekmesi, cinselliği yaşamak yerine fotoğraflarla mastürbasyon yapması bile evliliği fazlasıyla sarsacak bir sebep
Yine sosyal mecrada paylaşmadı, fotoları meraktan size şaka yapma amaçlı çekti diyelim. Sizin iç çamaşırlarınızı giymesi fazlasıyla anormal bir durum. Tek başına boşanma sebebi.
E birde açıklayamadığınız kendiyle ilgili fotoğraflar varmış. Kimliğiniz gizli olmasına rağmen açıklayamadığınıza göre en vahimlerinden biride bu.

Sosyal mecrada paylaşım görmeseniz bile bu adamla yaşlanır mısınız? Bir daha birlikte olabilir misiniz? Güvenle uyur musunuz?

Teknolojik aletlerden anlayan güvendiğiniz bir yakınınız varsa ondan da yarım alabilirsiniz. Ama lütfen çocuklarınız için bile olsa bu konuyu kapatmayın, sindirmeyin. Yaşlı anne babasını da eşiniz düşünsün, kimse için susmayın.

Bir de konu fake olabilir ama bunlar olabiliyor. Akla hayale gelmedik şeyler var. Benim bir arkadaşım(deşifre olmamak için mesleğini söylemiyorum) neler neler anlatıyordu. Mesela bir örnek vereyim ;
Adamın biri ilişki sırasında eşinden kendi yani adamın dışkısını yemesini istiyormuş. Herhalde aklıma gelen en uç şey o yüzden herhalde unutmamışım bunu. Kadın bir çözüm istiyormuş sanki çözüm bulsa anıları yok edebilecekmiş gibi tovbe estagfirullah...

Haklısınız susmayacam ona guvenip cocuklarımı nasıl emanet edebilirim bir kızım bir oğlum var ikiside aynı hatta benim için erkek daha cok tehlikede babası olarak cocuklarımı sevmesini dokunmasını istemiyorum bitsin bu eziyet en kısa zamanda

askılı ve şort anlarım da giyerim de ama çocukların önunde iç çamaşırıyla gezmeyi anlayamam, hayır efendim bikiniyle aynı şey değil, ben bikiniyle yazlık yerde ustume sadece pareoyla ya da ince bez bir ustle her markete hatta restorana gidebiliyorum ama istanbul da gitmiyorum mesela, çocuk nerde ne giyilebileceğini öğrenmeli, herkes iç çamaşırıyla dolaşabilir mesajını vermemek gerekiyor yanında iç çamaşırıyla yatarak, böyle yaparsanız başka kötu niyetli birinin çocuğunuzun gözu onunde iç çamaşırıyla kalmasını nasıl anormal bulmasını bekleyeceksiniz ki.

onun haricinde konu sahibi bence sizin boşanmanız lazım en erken şekilde.

Gecelik vardı uzerım de toplanmış sıcak oldugu için bende dikkat ederim oyle dolasmam zaten hem sadece o fotograf degil pıjamalıykende cektıgı fotograflar vardı

Hanımlar Kazen yazmış ama bir defa daha belirtmekte yarar var, üye Fake değil kim olduğunu biliyoruz, bu sebeple rica ediyorum topiğe fake, fantezi dünyası, inanmadım, erkek bu gibi şeyler yazmayınız geyik yapmayınız zira yasak olduğu için uyarı alırsınız.

Kesinlikle ya bıktık geyik yapanlardan komik de değil.. Burası geyik forumu mu?

Kocana bu kadar guvenmezsen ayni yatagi paylasmazsin. Hadi sifre calinmasi vs olabilir bulut ortamlarda saklanmasin tabiki de. Dediginiz sey çok çirkin. Bir evli kisi kocasindan bunu küçük ihtimal bile bekliyorsa öyle evlilik olmaz. Bunu yapacagini dusundugun adam yatak odana kamera koyar sitelere atar haberin olmaz. 7/24 en yakinin.
Digital ortam derken insallah sadece buluttan gmailden bahsediyorsunuzdur. Yoksa begenenler ile birlikte düşünce durumunuz pek ic acici değil. Bunu dusunduren kocanizsa birakiniz efenim.

Konu hakkında Mune ablamiz açıklama yaptığına göre birkaç şey söylemek istiyorum ben de.
Konu sahibi seni korkutmak istemem ama bir seri katil var, dennis rader. Kendisi kadın kıyafetleri giyip tahrik olan biri. Öldürdüğü kişilere de böyle saçma sapan kıyafetler giydirip ekstra tahrik oluyor falan. Çok psikopatça bir öldürme yöntemi var. Jerry Brudos var keza o da öyle annesinin topuklularini giyerek tahrik olmaya başlıyor ve seri katil. Demem o ki bu tür bir cinsel sapıklık, seri katillige sebebiyet verebiliyor. Çünkü çok ciddi bir psikolojik rahatsızlık. Kocanın senin iç çamaşırlarını giymesi de kendisini tahrik etmesinden ötürü diye düşünüyorum. Bir an önce kendini kaç kurtar, etme eyleme.

Paylasmistir aksi halde kadin uyanikken hadi foto ceketim deyip izin alarak normal foto cekerdi.. karin yedi 24 yanindayken sadece bakayim da mas yapayim diye kimse boyle acik secik fotolari gizlice cekmez bence..
Bakmistir o an cok güzel gelmistir gözüne çekmıştır fotosunu eşinin . Neden karisini mustehcen film yildizi yapmak isteyen biri gibi olayi buyuttunuz ki. Fantazidir hatira kalsindir esi yokken bakmayi dusunuyordur belki olurda olur. Adamin karsinin donunu giymesi degil resmi olarak sevistigi karisinin fotosuna takilmissiniz.

konu sahibinin konusunu dagitmak istemem ama esinizin sizin ciplak fotograflarinizi sizin rizaniz disinda cekmesi de bir o kadar rahatsizlik vericidir.
1) bu fotograflar bir cok yerde yedekleniyor ve bir baskasinin gormesi olasiligi doguyor, sizin sadece e-mailinizi hackleyerek bunlara ulasilabilir. Buradaki bir cok kadin profesyonel is yasantisi da olan kadinlar ve cok riskli yerlere gidebilir bu olay
2) bir insan bu tarz fotograflarinin var olmasindan rahatsiz olabilir (bu bir erkekte olabilir bence farki da yok o anlamda
Insanlar kocalarina guvenmiyor mu demissiniz ama haberlere dusmustu bir kadin esinden ayriliyor, adam bu tarz fotograflarini servis ediyor kadinin. Burada ne konular okuyoruz, ne kocalar var bundan mi cekinecekler. Bunu bu kadar normallestirmeyin, rizasi yok bakin kadinin. Uyurken diyor. Bu asla uygun degil.

E yapmış işte kadının kocam dediği adam, herkes doğru insanı seçemiyor demek ki
Evli değilim bu arada ama evli olsam bile kocam dahil hiçkimse benim açık fotoğraflarımı habersiz çekip yine benim haberim olmadan telefonunda bulunduramaz

Uygun degilse soyler kocasina uygun dille uyarir olmadi kavga eder cektirmez. Bence bu duurmda bosanmali zaten de. Herkese de sapik muammelesi yapmayin.
Oyle koca varsa ya da kuskunuz varsa buyuk ihtimal dogrudur birakin kacin yanindan ama fantezisi olana da hemen sapik etiketi vurmayin. Foto ceken ooo sapik nedir ya.
Nasil koca bunlar yapma diyemiyor konu sahibi catir catir konusamiyor benim donlari neden giydin neden beni çektin diye. Sevismeye nasil geliyor mevzu ilgincmis.

Ceksin sonra birlikte bakalim sizin icin sorun var mi ?? Anormalestirmeyin yahu sevistigniz adamlarin sizi cekmesini bu kadar. Boyle biriyse sevismeyin bile yaninda tuvalete gitmeyin

Uygun degilse soyler kocasina uygun dille uyarir olmadi kavga eder cektirmez. Bence bu duurmda bosanmali zaten de. Herkese de sapik muammelesi yapmayin.
Herkesin normali farklidir ama yani birinin esisiniz yatagini paylasiyorsunuz diye sizin bedeniniz uzerinde istedigi tasarrufta bulunabilir mi? Bu normal degil bu kadin bunu tesadufen gormus. Adam daha once fotograflarini cekip kendisine gosterdiginde yapma istemiyorum demis. Bu da bi cesit taciz yani kisacasi farkinda misiniz?

Adam seni elaleme paylasacak kadar midesizse elbet paylasacak zamani bulur. Ne arkanda ne uyurken kollayamayiz totoyu. Sen istedgin kadar telefonunda bulunduramaz de sapiksa evine koyar yatak odana tuvalete koyar anlamazsin paylasir. Yapmayin Allah askina arada bir bulusuyormus gibi davranmayn.. adam dibinde dibinde hayat yasıyor. Oyle bir psikopatsa senin ne hallerini yayinlar ruhun duymaz.
Ben cekmesi soeun degil demedim bu arada carpitmayalim cekmesi donunu giymesi kadar sorun degil dedim başta.
Konu sahibi sonra ekleme yapmis daha once görüp kızdığını o sebeple tabiki tekrarlamamasi gerek ben yeni gordum. Ama onun disinda fantezi olabilir normal bir cift icin

Daha kötüsü ne olacak bacım
Bunun bi üstü seni uyanıkken pazarlayamayacağına göre seni uyutup başkasının koynuna sokmak olacaktır . Yukarıdaki arkadaşın dediğini yap silme resimleri. Tazminat&boşanma davası aç .
Kurtul bu sapkın bulanık fantezileri olan heriften.

Evet o kismi ben yeni gördüm. Yorumumda o uyari sonrasi yapmasinin yanlis oldugunu belirttim. Ama hala savunuyorum uyari olmasaydi gayet fantezi olabilirdi. Bana gorede cocugunun yaninda don kulot yatılmaz. Depremi var yangni var oyle donla yatılmaz ama seveni var iste her seyi. Bu konuda da bu kisim don giymesi kadar abes gelmedi. Ama uyarılmış bir daha yapmasi hic hos degil tabii.

Yahu bizde onu diyoruz işte kadın istemiyorsa kimse onun bedeni üzerinden çıkarım yapamaz, ister eşi olsun ister annesi
Fantezi dediğimiz şeyde karşılıklı olur zaten
Yoksa eşler arasında rızalı olan şeylere lafımız yok. O 4 duvar arasındaki özel şeyler kimseyi ilgilendirmez. Ama kadın burda bişeyden şüphelenmiş belli ki istemiyor , normal bir durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…