- 24 Mart 2020
- 10.022
- 36.258
- 598
- 32
- Konu Sahibi Gumruuuyyy
-
ben gercek olduguna inanmistim resmen. Gercekten kendini kadin hisseden birini bulmuslar diye dusunmustumAklıma o aktöre (eddie redmayne) nasıl oscar vermedikleri geldi yine üzüldüm.
Böylesi üyeler farkedilmemek için kendi konularına yorum yapabiliyor ama yinetimin bilgiso dahilinde üyelik alırsan kendi konuna yorum yapmak yasak :)Evet twittrda falanda oluyor bu tipler ama esinin fotolarini cekmede dediginiz gibi bisi sandm sonra ic camasrlarini giyip kendi fotosunu atmada gercek olmadgini dusundurdu ve kendi buradaki hesabindan yazsaydi o zaman inanabilirdim konunun gercekligine
Sapıksa her yol vardır.Evet twittrda falanda oluyor bu tipler ama esinin fotolarini cekmede dediginiz gibi bisi sandm sonra ic camasrlarini giyip kendi fotosunu atmada gercek olmadgini dusundurdu ve kendi buradaki hesabindan yazsaydi o zaman inanabilirdim konunun gercekligine
Türk degılımt
türk değilmisiniz anlamadık k.k ca
gercekten boyle bırsey yasandıgını dusunelımOnlar eski yedekleme yapmış çöp kutusundan silinmeyınce
Ooo yorum yazanlardan biri olabilir diyosun yaniBöylesi üyeler farkedilmemek için kendi konularına yorum yapabiliyor ama yinetimin bilgiso dahilinde üyelik alırsan kendi konuna yorum yapmak yasak :)
Valla geçen Twitter'da TT olan bi başlıkta arama yaparken şak diye karşıma çıktı, çocuğun biri annesi yemek hazırlarken foto çekmiş (dar bi tayt gitmiş kadın arkadan belli tüm hatları) annemin poposu nasıl diye atmış.Onlar eski yedekleme yapmış çöp kutusundan silinmeyınce
Eger paylasmıssa nerden bulabilirim delilleriSapıksa her yol vardır.
Kimse degilOoo yorum yazanlardan biri olabilir diyosun yanihemen dikkatle inceliyorum yorumlari
Uydurmasyonsun.Mrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim
Haklısınız gerçekten igrenc evlatlarımıda düşünmek zorundayımValla geçen Twitter'da TT olan bi başlıkta arama yaparken şak diye karşıma çıktı, çocuğun biri annesi yemek hazırlarken foto çekmiş (dar bi tayt gitmiş kadın arkadan belli tüm hatları) annemin poposu nasıl diye atmış.
Çok büyük iğrençlik ama var buna özel sapıklıklar maalesef:/
He heUydurmasyonsun.
Bacım(!) yabancı dillerde de noktalama işareti var, ne alakaFotolar silindi zannetti ama telefon yedeklemiş neden bu kadar noktaya vırgule takılıyorsunuz Türkçem zayıftı ondan
Türk değilsin ama Türk gibi boşanamam diyorsun. Bu replik bizim kadınlara ait değil miydi yaTürk degılım
Ne demek neden kızdırdı izinsiz cekıyor ne yaptığı belli degil hangi kadın kabul eder ki bunuDegisik fantazileri varsa neden sizin de fotolarinizi ceksin ki
Bana pek inandirici gelmedi acikcasi
Oyleyse bile esinizin sizi cekmesi neden bu kadar kizdirdi sizi
Turkcem bir Di diyorum off taktınızBacım(!) yabancı dillerde de noktalama işareti var, ne alaka
Demekki benim adam benimkileri giyecek olsa vay halimizepaçalı don değildir herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?