- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Evet, bende mecburen sakallı bıyıklı beğeniyorum eşimi. Daha yakışıklı oluyor. Traşlıyken minicik geriye çıkık çenesi ve iri dudakları çok orantısız duruyor. Kafası yumurta şeklini alıyor. Ama kendisi nefret ediyor sakal bıyıktan. Kaşındırıyormuş.vala ben kocamı sakallı bıyıklı seviyorum ama ikisi birden. baya da uzattı. ama kesince yumurta gibi çocuk oluyor yahu
bence çok karışma demek ki geçici bir süreç ramazan boyunca kalacakmış. senin saçınla ilgili şekil, renk gibi kararları verme hakkın varsa onun da sakal bıyıkla ilgili hakkı var.
Haram diyonuz yani zina gibi içki gibi domuz eti yemek gibi haram.. peki. Ama rica edicim ufak atın da civcivler yesin yav.Keske biraz seviyeli olsanız.
Sakal bırakmak sunnet, sünnete uygun bırakılan sakalı kesmek haramdır.
Haram diyonuz yani zina gibi içki gibi domuz eti yemek gibi haram.. peki. Ama rica edicim ufak atın da civcivler yesin yav.
Tartışmaya girmiyorum çünkü söylediğimden eminim. Hangi hocadan öğrendiyseniz değiştirin biraz kitap karıştırın ya da karıştırmayın ama bu yaptığınız bidattır. Son olarak 24 yıllık "KOCA BİR KADIN"ım evetAllah allaaah.. ne yapalım simdi dini ders mi verelim? Bana öğretilen ve benim de okuduğum budur.
Şaka gibisiniz ya, koca kadınsınız ama karşınızdaki kisiyle nasıl seviyeli konusulur nasıl edep adaba dikkat edilir bilmiyorsunuz. Bir de kalkip dini konudan tartışmaya girmeye çalışıyorsunuz.
valla cin çarpar gibi çarpar seni sonra sakın yapma.Bıktım bu eşimin sakal bıyık sevdasından.. Bi yıl bıyıklı kaldı sonra bi gün pat kesip gelmş şok olmuştum.. Bn istemeden bırakmıştı beni hiç dinlemiyor hiç gzl olmamış desem de bırakır eder.. Bıyık bitti şimdi de her sakalı çıkınca kesmeye kıyamıyor her seferinde bunun muhabbetini yapıyoruz uzayınca kes artık diyorum keserken bile şekil yapıp bu nasıl böle nasıl diyor.. Şimdi de Peygamber sünneti diye ramazan bitene kadar uzatacakmş öyle dedi.. Dedim biz orucumuzu tutuyoruz başka bir sünneti yerine getr bu şekilde çok çirkin görünüyorsun yakışıklı kocamı istiyorum diyorum olmz diyor. Bugün kendine aynada bakıp cidden çirkin olmuşum ama yapacak bişey yok dedi.. Off sakalları kesince çok yakışıklı oluyor benim için.. Ne yapayım? Ramazan sonuna kadar bn böle dayanamam yq beyaz adam oldu kapkara adam.. Şuan horul horul uyuyor.. Neyapsam bi yerini jiletlesem mecbur kalır traş olmaya?? Kızar baya ama sizce yapayım mı?
Kestin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?