Kocam uyurken sakalını kessem?

Yap bir gece merak ettim ne olacak

Bazılarına da kaymak olmak yakışmıyor yalnız. Misal benim kocam bana kirli sakallı daha yakışıklı geliyor. Sinek kaydı oldu mu çocuk gibi. Sakallı daha seksi

Ay aklıma şu geldi istemeden

esinde olsa bence karisamazsin adam dediginde sakal olur elle sakalli dursun bi sure sonra zaten kasinmaya baslicak rahatsiz olucak bende esime kirli sakal yakisio diyom o gidio tavuk gibi kesio heryerini hic sevmiyorum ama saygi gosteriyorum sonucta onun karari kendini nasi iyi hissediosa oyle yapsin.

Karismamalisiniz. Kendi yüzü istediğini yapar. Soylemissiniz yapmamış ustelememelisiniz

Bence de yazık ki Müslümanım dediğimiz halde müslümanlığı uymayan hatta haram helal konuşulduğunda rahatsız olan bi milletiz çok yazık ayrıca bi müslüman çorba içtiğinde bıyığına yapışacak derecede bıyık uzatmaz zaten

Haram helal konusuldugundan dolayı rahatsız olmadık komik olmayın

Ne cürretle boyle bı ıthamda bulunabılırsınız ???

Sakal kesmek haram denıldıgı ıcın konu buralara geldıyse dedık . Cunku sakal bırakmak farz degıl. Inandıgınız dın hakkında dogru bılgı edınmek ve dogru bılgı vermek zorundasınız yoksa ortaya cok komık bı durum cıkıyor. Kı konu burda din de degıl oda apayrı

konu sahıbının esı guzel bırsey yapmak ıstıyor ama eksık bılgısı var bunu duzeltıyoruz fakat sızın gıbı yuce divanlar varken konunun buraya gelmesı olagan tabı.

Keşke o kadar din alimliği taslayacağınıza şunu da bilseydiniz ya da öğrenseydiniz, sakal bırakmak farz değil sünnettir isteğe bağlıdır çünkü peygamberimiz bırakırdı amma velakin kuranda erkeklerimiz için sakal bırakmak farzdır bırakmazsa günahkar olur haram işler gibi bir cümle ayet varsa buyrun gösterin! Kaldı ki Allah ile kul arasında olana başka bir kulun karışmaya hakkı yoktur. '' dinde zorlama olmaz'' ve bu konudan yok kot pantolona yok makyaja nasıl geldiniz ki siz. Hayır yani bu ahlak bekçiliği neden eğer size göre kot giyenler makyaj yapanlar cehennemde yanacaksa günahı onlara size ne oluyor siz istediğinizi yapın ama insanlara baskı kurarak vay nasıl Müslümansınız diyemezsiniz çünkü vebal alıyorsunuz çünkü o insanın ibadetlerini dualarını bilemezsiniz. Ay sağolun haramın ne olduğunu da açıkladığınız için müteşekkiriz size çok aydınlandık çekilebilirsiniz!

Bende sakallı olmasını seviyorum eşimin... daha bi tatlı oluyor
Benim için 3 ayda bi tıraş olur

Vallahi bu kadar olur yeminle sanki benim kocami anlatmissiniz benimkide bi biyik bırakır sonra keser sonra sakallari uzamaya baslayinca kiyamaz kesmeye her sakali uzadiginda bunun kavgasını yaparız. Ve suan ramazan benimki yine sakalini uzatmaya basladi
Bi kere sakalini makasla kesmiştikesmiştim sonra kestirmek zorunda kalmıştı

Bende eşimi sakallı seviyorum, kesince çok genç görünüyor, yanında annesi gibi durmak istemediğim için kesmemesi benim için daha iyi

Eşimin sakalına, sakalının kokusuna aşığım
Ama iş dolayısıyla sadece tatillerde uzatabiliyor.
Sinekkaydı hiç sevmem.

Neyse, siz tabiiki kesmeyin, büyük saygısızlık!
Ben olsam çıldırırdım!

Sizin de fikrinizi, rızanızı alsa bu en güzeli olurdu ama yine de bu onun kişisel alanı, karışmasanız iyi edersiniz.

size ne adamın sakalından
ne enteresansınız

Nasıl ki eşiniz sizin kılık, kıyafet veya saçınıza karışamazsa, siz de ona karışamazsınız.

Üstelik işin içine bir de inanç girmiş. Yani bu tutup bir Yahudi 'ye favorilerini kes demekle aynı şey. (Hepsi uzatıyor mu bilmiyorum gerçi) Keyfi olsa bile karışamazsınız o ayrı bir mevzu ama kendince bir sebebi varken daha da özele giriyor o alan.

Dini inanişla sakal bıraktıysa eğer, sünnet sakalı bırakıp ona uygun şekil verio sonra bir daha kesemez. Haram. Esinize bunu soyleyin isterseniz
Ahhshsaggssg haram mı. Üzgünüm değil.

Başka bir üye daha yazmış, arkadaşlar bu cahillikten başka bir şey değil kusura bakmayın.

Özgürlük ama kadında onu öyle öpmek istemiyor. Onun haklarınıda ihlal etmiş. Öpeceği yerlerde tüy bitirmiş. Muhabbete engel olmuş. Bu bence adamın tercihinden daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…