- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Yap bir gece merak ettim ne olacak
Bazılarına da kaymak olmak yakışmıyor yalnız. Misal benim kocam bana kirli sakallı daha yakışıklı geliyor. Sinek kaydı oldu mu çocuk gibi. Sakallı daha seksi
Bence de yazık ki Müslümanım dediğimiz halde müslümanlığı uymayan hatta haram helal konuşulduğunda rahatsız olan bi milletiz çok yazık ayrıca bi müslüman çorba içtiğinde bıyığına yapışacak derecede bıyık uzatmaz zatenKonu sevaba gunaha harama geldi sakal bırakmak farzdır kesmek haramdıra kadar dayandıysa vay bızım halimize bukadar bilgi kirliliğine .... sünnet ile farz arasındakı farkı bılemeyecek kadar ustelik... yazık kı ne yazık.
Eşler arasında bu tarz bı konu sorun oluyorsa es kocasının sakalından kılından bıyıgından rahatsız oluyorsa kocası karısına saygı duymak zorunda. Bu kadar basıt
Kımse opusurken diline kıl dolansın ıstemez ...karsısında corba ıcen adamın bıyıklarındankı o otantik goruntuyle romantızm yasamak istemez
Bukadar basıt
En nefret ettıgım konudur kıl tuy işi cok huylanırım
Haram helal konusuldugundan dolayı rahatsız olmadık komik olmayınBence de yazık ki Müslümanım dediğimiz halde müslümanlığı uymayan hatta haram helal konuşulduğunda rahatsız olan bi milletiz çok yazık ayrıca bi müslüman çorba içtiğinde bıyığına yapışacak derecede bıyık uzatmaz zaten
Yahu şu yorumları okuyorum da ne kadar tuhaf ya kimligimizde müslüman yazar sorsalar galu beladan beri Müslümaniz ama iş icraata gelince hep birlikte bahane Bi kadın eşine sünnet için bıraktığı sakalı nasıl kes der müslüman olduğunu iddia eden bir kadın başka sünnet mı kalmadı yapacak diyenler bile var pes doğrusu Allah im sen. Hidayet et cumlemize amacım öz eleştiri yapmak değil aslında sitemim bu tip düşünen tüm müslümanlara . sakal Müslümanlığın siaridir ya neden bu Yahudi Hristiyan gibi gözükmeye çalışıyoruz neden kot pantolon tişört giyiyoruz on beş cm topukla yarım yamalak bi kotla yarim kilo boyayla meydana cikiyoruz Ümmeti Muhammed'e noluyor batıya neden bu kadar ozeniliyor çok üzülüyorum ... Dini inanışla bırakarak değil her türlü sakalı kazımak haramdır bu arada haramin ne demek olduğunu unutan Muslumanlar için hatırlatma Haram :Tüm kainatın ve mevcudatin yaratıcısı var edici sahibi ve mutlak gucu olan Rabbimizin yediğimiz içtiğimiz giydigimiz vsden tut aldığımız nefese kadar tüm nimetleri bize ihsan eden karşılığında bizden istediği beş vakiti kılmaktan , orucu tutmaktan aciz olan emirlerini görmezden gelen biz kullarına yapılmasını kesinlikle yasakladığı şeydir haram.Lutfen sadece size söylüyormusum gibi algilamayin bu herkeste böyle sitemim ben dahil tüm inananlara belki de banlanirim yine belkide yüzde 99 unun müslüman olduğu bir sitede dini paylaşım yaptığım için .
Bende sakallı olmasını seviyorum eşimin... daha bi tatlı oluyorBıktım bu eşimin sakal bıyık sevdasından.. Bi yıl bıyıklı kaldı sonra bi gün pat kesip gelmş şok olmuştum.. Bn istemeden bırakmıştı beni hiç dinlemiyor hiç gzl olmamış desem de bırakır eder.. Bıyık bitti şimdi de her sakalı çıkınca kesmeye kıyamıyor her seferinde bunun muhabbetini yapıyoruz uzayınca kes artık diyorum keserken bile şekil yapıp bu nasıl böle nasıl diyor.. Şimdi de Peygamber sünneti diye ramazan bitene kadar uzatacakmş öyle dedi.. Dedim biz orucumuzu tutuyoruz başka bir sünneti yerine getr bu şekilde çok çirkin görünüyorsun yakışıklı kocamı istiyorum diyorum olmz diyor. Bugün kendine aynada bakıp cidden çirkin olmuşum ama yapacak bişey yok dedi.. Off sakalları kesince çok yakışıklı oluyor benim için.. Ne yapayım? Ramazan sonuna kadar bn böle dayanamam yq beyaz adam oldu kapkara adam.. Şuan horul horul uyuyor.. Neyapsam bi yerini jiletlesem mecbur kalır traş olmaya?? Kızar baya ama sizce yapayım mı?
Vallahi bu kadar olur yeminle sanki benim kocami anlatmissiniz benimkide bi biyik bırakır sonra keser sonra sakallari uzamaya baslayinca kiyamaz kesmeye her sakali uzadiginda bunun kavgasını yaparız. Ve suan ramazan benimki yine sakalini uzatmaya basladiBıktım bu eşimin sakal bıyık sevdasından.. Bi yıl bıyıklı kaldı sonra bi gün pat kesip gelmş şok olmuştum.. Bn istemeden bırakmıştı beni hiç dinlemiyor hiç gzl olmamış desem de bırakır eder.. Bıyık bitti şimdi de her sakalı çıkınca kesmeye kıyamıyor her seferinde bunun muhabbetini yapıyoruz uzayınca kes artık diyorum keserken bile şekil yapıp bu nasıl böle nasıl diyor.. Şimdi de Peygamber sünneti diye ramazan bitene kadar uzatacakmş öyle dedi.. Dedim biz orucumuzu tutuyoruz başka bir sünneti yerine getr bu şekilde çok çirkin görünüyorsun yakışıklı kocamı istiyorum diyorum olmz diyor. Bugün kendine aynada bakıp cidden çirkin olmuşum ama yapacak bişey yok dedi.. Off sakalları kesince çok yakışıklı oluyor benim için.. Ne yapayım? Ramazan sonuna kadar bn böle dayanamam yq beyaz adam oldu kapkara adam.. Şuan horul horul uyuyor.. Neyapsam bi yerini jiletlesem mecbur kalır traş olmaya?? Kızar baya ama sizce yapayım mı?
size ne adamın sakalındanBıktım bu eşimin sakal bıyık sevdasından.. Bi yıl bıyıklı kaldı sonra bi gün pat kesip gelmş şok olmuştum.. Bn istemeden bırakmıştı beni hiç dinlemiyor hiç gzl olmamış desem de bırakır eder.. Bıyık bitti şimdi de her sakalı çıkınca kesmeye kıyamıyor her seferinde bunun muhabbetini yapıyoruz uzayınca kes artık diyorum keserken bile şekil yapıp bu nasıl böle nasıl diyor.. Şimdi de Peygamber sünneti diye ramazan bitene kadar uzatacakmş öyle dedi.. Dedim biz orucumuzu tutuyoruz başka bir sünneti yerine getr bu şekilde çok çirkin görünüyorsun yakışıklı kocamı istiyorum diyorum olmz diyor. Bugün kendine aynada bakıp cidden çirkin olmuşum ama yapacak bişey yok dedi.. Off sakalları kesince çok yakışıklı oluyor benim için.. Ne yapayım? Ramazan sonuna kadar bn böle dayanamam yq beyaz adam oldu kapkara adam.. Şuan horul horul uyuyor.. Neyapsam bi yerini jiletlesem mecbur kalır traş olmaya?? Kızar baya ama sizce yapayım mı?
Ahhshsaggssg haram mı. Üzgünüm değil.Dini inanişla sakal bıraktıysa eğer, sünnet sakalı bırakıp ona uygun şekil verio sonra bir daha kesemez. Haram. Esinize bunu soyleyin isterseniz
Özgürlük ama kadında onu öyle öpmek istemiyor. Onun haklarınıda ihlal etmiş. Öpeceği yerlerde tüy bitirmiş. Muhabbete engel olmuş. Bu bence adamın tercihinden daha önemli.Şu kafayı da anlamıyorum adam sakal bırakır bıyık bırakır, kendi kararını verebilir vücudunda çıkan tüyler hakkında sanırım, beğeniyorsa yapsın ne olacak, eşinize eşiniz gibi davranmayı bilmek gerekiyor çocuğumuz değil bizim ayrıca kaldı ki çocuğumda büyüdüğünde sakal bırakıcam dese sen bilirsin oğlum derim, insanların bu kadar özgürlük hakkı olsun
Ahhshsaggssg haram mı. Üzgünüm değil.
Başka bir üye daha yazmış, arkadaşlar bu cahillikten başka bir şey değil kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?