Kocam uyurken sakalını kessem?

Yahu şu yorumları okuyorum da ne kadar tuhaf ya kimligimizde müslüman yazar sorsalar galu beladan beri Müslümaniz ama iş icraata gelince hep birlikte bahane Bi kadın eşine sünnet için bıraktığı sakalı nasıl kes der müslüman olduğunu iddia eden bir kadın başka sünnet mı kalmadı yapacak diyenler bile var pes doğrusu Allah im sen. Hidayet et cumlemize amacım öz eleştiri yapmak değil aslında sitemim bu tip düşünen tüm müslümanlara . sakal Müslümanlığın siaridir ya neden bu Yahudi Hristiyan gibi gözükmeye çalışıyoruz neden kot pantolon tişört giyiyoruz on beş cm topukla yarım yamalak bi kotla yarim kilo boyayla meydana cikiyoruz Ümmeti Muhammed'e noluyor batıya neden bu kadar ozeniliyor çok üzülüyorum ... Dini inanışla bırakarak değil her türlü sakalı kazımak haramdır bu arada haramin ne demek olduğunu unutan Muslumanlar için hatırlatma Haram :Tüm kainatın ve mevcudatin yaratıcısı var edici sahibi ve mutlak gucu olan Rabbimizin yediğimiz içtiğimiz giydigimiz vsden tut aldığımız nefese kadar tüm nimetleri bize ihsan eden karşılığında bizden istediği beş vakiti kılmaktan , orucu tutmaktan aciz olan emirlerini görmezden gelen biz kullarına yapılmasını kesinlikle yasakladığı şeydir haram.Lutfen sadece size söylüyormusum gibi algilamayin bu herkeste böyle sitemim ben dahil tüm inananlara belki de banlanirim yine belkide yüzde 99 unun müslüman olduğu bir sitede dini paylaşım yaptığım için .

Kadın erkek farklı yalnız kadın tüyden kıldan arınmak zorunda ama erkek sakal bırakırsa mübah

Belki gözünüz alışırsa sizin sıkıntı olmaz
Kesmeyin habersiz bence adamcağızın sakalını

Sakal bırakmakla kafa ortmekle musluman olunmadıgı gıbı, kot gıymekle tısort gıymekle dınsızde olunmuyor. din dediğin sey Allahla kul arasındadır, dini vecibelere gelirsek herkesin kendi bileceğidir ister uygular ister uygulamaz her koyunda kendi bacağından asılır hem şu Müslüman alemini her dinden üstün görme anlayışını da anlamış değilim , inandıktan sonra hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok benim için Hıristiyanıda Yahudisi de Müslümanı da bir kul hakkı yeme , yalandan riyadan uzak dur gerisi Allahın bileceği iş.. Bu kadar basit..!!!

Konu sevaba gunaha harama geldi sakal bırakmak farzdır kesmek haramdıra kadar dayandıysa vay bızım halimize bukadar bilgi kirliliğine .... sünnet ile farz arasındakı farkı bılemeyecek kadar ustelik... yazık kı ne yazık.

Eşler arasında bu tarz bı konu sorun oluyorsa es kocasının sakalından kılından bıyıgından rahatsız oluyorsa kocası karısına saygı duymak zorunda. Bu kadar basıt

Kımse opusurken diline kıl dolansın ıstemez ...karsısında corba ıcen adamın bıyıklarındankı o otantik goruntuyle romantızm yasamak istemez

Bukadar basıt

En nefret ettıgım konudur kıl tuy işi cok huylanırım

Sakal adamlığın şanıdır kadın tuyden arınmak zorunda ama erkeğin şanıdır sakal tum muslumanlara rıayet eder demişler

Karnımı kaşıya kaşıya güldüm...

Tum muslumanlara terorıst gozuyle bakılması gıbısınız... umarsız yersız bomboş...

İslam adına sakal bırakan ve uc noktalarda soylemlerı olanları okuyunca gozumun onunde canlanan bazı resımler oldu...

Sunu esınıze ıletın konu sahıbı
Sunnet dıye sakal bıraktıysa o sakalı kesemez ramazan bıtınce dıye bırsey yok
Kirli sakal bıraksın barı kirli sakalın yakısmadıgı kımse yok temız rahat
Ne o uzanan koca koca kıllar öğ

Yok artık, uyurken kesmek de nedir? Baskı, zorlama yapamazsınız ama karısı olarak fikir beyan etmek sonuna kadar hakkınız. Yani kırıcı olmadan beğenmediğinizi, sakalsız halini daha çok sevdiğinizi falan söyleyin. Beğendiğiniz haline aşık olduğunuzu, onu öyle görmekten çok hoşlandığınızı ifade edin hani böyle direkt baskı yaparak değil de alttan alttan psikolojisine işleyerek konuşurken falan fazla yüzüne bakmayın, ne bileyim sarılıp öpüşürken falan fazla tutkulu, istekli davranmayın. Beğenmediğinizi belli edin yani kes diye baskı yapmak yerine. Çünkü direkt kes demek ters teper. O da size neden böyle davrandığınızı sorarsa sakalsız halini özlediğinizi söyleyin sonuçta kesmede bile size laf edemez. Göz zevki bu, beğenmek zorunda değilsiniz.

Bu konuya da gelmiş KK Fetva Hattı. Millet kot giydi diye dinsiz falan ilan edilmiş ahaha yazık yahu bu kadar cehalete.
Oyle deme onlar jean gıymedıgı ıcın onurlandırılmış kullar kendılerının daha musluman olduklarını soyleyebıleceklerı torpillerı var vahiy bıle inmiş olabılır
Bız dinsizler bunları bılemeyız cunku jean gıyıyoruz

Yok artık, uyurken kesmek de nedir? Baskı, zorlama yapamazsınız ama karısı olarak fikir beyan etmek sonuna kadar hakkınız. Yani kırıcı olmadan beğenmediğinizi, sakalsız halini daha çok sevdiğinizi falan söyleyin. Beğendiğiniz haline aşık olduğunuzu, onu öyle görmekten çok hoşlandığınızı ifade edin hani böyle direkt baskı yaparak değil de alttan alttan psikolojisine işleyerek konuşurken falan fazla yüzüne bakmayın, ne bileyim sarılıp öpüşürken falan fazla tutkulu, istekli davranmayın. Beğenmediğinizi belli edin yani kes diye baskı yapmak yerine. Çünkü direkt kes demek ters teper. O da size neden böyle davrandığınızı sorarsa sakalsız halini özlediğinizi söyleyin sonuçta kesmede bile size laf edemez. Göz zevki bu, beğenmek zorunda değilsiniz.

Başlığı okuyunca istemsizce gülenler burda mı :) :)
Ben de tam tersi bolca sakalı bıyığı olsun isterdim ama iş dolayısı ile malesef ki kesmek zorunda kalıyor.
Eşiniz değişikliği seviyor belli. Üstüne çok gitmeyin sıkılıp keser bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…