Kocam ve ailem

Eşiniz sizi kullanıyor resmen. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi birde anne babanıza ailece saygısızlık yapıyorlar. Daha fazla uzatmadan boşanın.

İs yerinde yatirimlik sigara alıyor zam gelcek diye kredi kartı ile o parayı car cur ediyor
Eşiniz fırsatçılık yapan bir stokçu, zam gelmeden sigara alıyor zamlı fiyatla satıp kar elde ediyor, stokçuluk yaparken peşin parayla değil kartla alıyor ama parayı kazanınca karta ödeme yapmıyor borcu da altınlarınızı bozarak siz ödüyorsunuz, doğru anladım değil mi?

Eşiniz sizin ödeyeceğinizi bildiği için parayı ya çatır çatır yiyor ya da sizden gizli hesabı var oraya aktarıyor, eşiniz size karşı da fırsatçılık yapıyor, böyle birinin borcunu neden altınlarınızla ödüyorsunuz ? Bırakın gırtlağına kadar borçlansın ödemesini de kendisi yapsın, böyle böyle elinizde kendinize ait kuruş paranız altınınız kalmayacak, boşanırsınız boşanmazsınız o sizin vereceğiniz bir karar ama eşiniz aynı tas aynı hamam devam eder, siz de bir gün ona bu kadar müsamaha gösterdiğiniz için pişman olursunuz.

Merhaba kizlar sorunlarım var
Dogum yaptım annem kalacaktı başımda benim evimde ama kocam 3 gün baktirdi mutfak rezalet olmuş gibi vs saygısızlık yaptı kaynanam annemi aradı o akşam bizi sordu ortada gezer dedi böyle oldu böyle olacağını bilseydim vermezdim vs dedi onlarda alcakmiydik oğlumu yenemedik aldık dedi tartistilar ondan gorumcede girdi laf saymaya başladı anneme annemde teli kapattı
Gitti bizim evden kocam ondan sonra lohusalimda 40 gün boyunca tartıştık aileler yüzünden kocam benim ailemi istemiyor onlar geldiğinde eve gelmiyor onlarla oturmuyor 40 im çıktıktan sonra 2 sefer gittik iki tarafada ondan sonra annemin babamın teline bakmıyor babamda benim telime vs niye bakmıyorsun vs diye sordu
Ben sigara aldim yatırımlik borca babamla konustun vs benle konuşmadın gibisinden
Yaptığı yanlışları ilk kocamla konuşuyorum anlamıyor dinlemiyor gel dogum oncesi borclari kapatalim dedim 2 yıldır evliyim evlendigim günden beri kocamin borçlarını ödüyorum surekli tek çekim yapıyor ödemiyor ysni birikiyor borç ben ödüyorum takilarimla
Simdi ise babana anana bakmicam diyip duruyor birde tek çocuğum ben annemin babamın telinebakmiyor gitmiyor bakmam diyor tartışıp duruyoruz ben ayrılma kararı aldım kac kez en sonunda ayrılalım dedim pilini pirtini topla git dedi bana şimdi iki tarafada gitmiyoruz napcam ben
Beynim yandı

Eşiniz fırsatçılık yapan bir stokçu, zam gelmeden sigara alıyor zamlı fiyatla satıp kar elde ediyor, stokçuluk yaparken peşin parayla değil kartla alıyor ama parayı kazanınca karta ödeme yapmıyor borcu da altınlarınızı bozarak siz ödüyorsunuz, doğru anladım değil mi?

Eşiniz sizin ödeyeceğinizi bildiği için parayı ya çatır çatır yiyor ya da sizden gizli hesabı var oraya aktarıyor, eşiniz size karşı da fırsatçılık yapıyor, böyle birinin borcunu neden altınlarınızla ödüyorsunuz ? Bırakın gırtlağına kadar borçlansın ödemesini de kendisi yapsın, böyle böyle elinizde kendinize ait kuruş paranız altınınız kalmayacak, boşanırsınız boşanmazsınız o sizin vereceğiniz bir karar ama eşiniz aynı tas aynı hamam devam eder, siz de bir gün ona bu kadar müsamaha gösterdiğiniz için pişman olursunuz.
Bilezik bozdunuz bir de, hem de evlenmeden önceki borçları ve arabası için 🤦‍♀️

Lütfen biraz kitap okuyun. Günde 2-3 sayfa bile okursanız bir şeyler düzelecektir. Konudan anladığım kadarıyla sorumsuz, saygısız ve vizyonsuz bir eşiniz var öncelikle Allah sabır versin. Herkes hata yapabilir ama hatanın neresinden dönseniz kârdır. Eşinizi bir güzel boşayın gidin anne babanıza bakın hem sevap işlemiş olursunuz hem de kafanız rahat eder.

Bilezik bozdunuz bir de, hem de evlenmeden önceki borçları ve arabası için 🤦‍♀️
Aynen öyle onları ödedikten sonra yine yaptı bu seferde iki tarafada dedim aynı hareketi yaptı diye babam babasıyla görüştü hamileyim babalık bu şekil bu şekil babalarından böyle dedi diyince bana demedi dogum oldu 3 gü annem kaldı yanımda istemedi annemi lohusaligimda tek geçirdim akşamları koca ile geçirdim gündüz tek çocuğumlayim annem gil geldikçe kocam eve geç geldi babam konustu en son niye böyle yapıyorsun diye beni anneme şikayet ettiniz diyor ama sürekli ailemden destek alan ben annem gittiği gibi annesinide getirmedi yanıma 40 gün tartistik en sonunda pisikatriye gittim iletişim bozukluğu var dedi babamla konuştuktan sonra annem gile gitmiyor benide annesi gile götürmüyor bende anneme babama bakmicak adamla evli kalamam dedim oda pilini pirtini topla git dedi 3 aylik bebeğim var

Adam kovmusken gidin babanizin evine bosanirken de ben biktim borç odemekten diyin hakim illa ki bosar ne diyim baska cozum de adama katlanip susmak üçüncü bir secenek yok

Aynen öyle onları ödedikten sonra yine yaptı bu seferde iki tarafada dedim aynı hareketi yaptı diye babam babasıyla görüştü hamileyim babalık bu şekil bu şekil babalarından böyle dedi diyince bana demedi dogum oldu 3 gü annem kaldı yanımda istemedi annemi lohusaligimda tek geçirdim akşamları koca ile geçirdim gündüz tek çocuğumlayim annem gil geldikçe kocam eve geç geldi babam konustu en son niye böyle yapıyorsun diye beni anneme şikayet ettiniz diyor ama sürekli ailemden destek alan ben annem gittiği gibi annesinide getirmedi yanıma 40 gün tartistik en sonunda pisikatriye gittim iletişim bozukluğu var dedi babamla konuştuktan sonra annem gile gitmiyor benide annesi gile götürmüyor bende anneme babama bakmicak adamla evli kalamam dedim oda pilini pirtini topla git dedi 3 aylik bebeğim var
Oturun kocaniza bakın,stokcu şeref yoksununu besleyin.Ananizdan babanızdan geçinin ama onları eve sokmayın.Koca önemli tabi .....
ana baba bulunur koca bulunmaz!!!!!!

Yabanci misiniz? Yazdiginiz her yazida anlama zorlugu yasadim. Yatirimlik sigara nedir ayrica cok sacma. Siz bu adami cok aradiniz mi? Takilariniz bittiginde neyle odiceksiniz borclari ailenizden mi isticeksiniz? Bosanin dicem de bosuna dicekmisim gibi hissediyorum.

Yabanci misiniz? Yazdiginiz her yazida anlama zorlugu yasadim. Yatirimlik sigara nedir ayrica cok sacma. Siz bu adami cok aradiniz mi? Takilariniz bittiginde neyle odiceksiniz borclari ailenizden mi isticeksiniz? Bosanin dicem de bosuna dicekmisim gibi hissediyorum.
Çocuğum var

Yapmasaydınız da olmasaydı hanımefendi. Yazık günah ya bu çocuklara. Sizin evladınız en çok siz seversiniz siz korursunuz bunun böyle olması lazımken sizin çocuğunuza seçtiğiniz babaya bakın. Size gram üzülmem kendiniz istemişsiniz bile isteye de o yavrunun günahı ne? Oturun bir düşünün. Elalemin adamın borcunu ödeyebildiğinize göre maddi özgürlüğünüz var tabi bu türkçeyle eğitim seviyeniz var mı emin olamadım ama neyse.

Back
X