Kişi kendinden bilir işi. .. kendisi yaptığı için sizinde yaptığınızı düşünüyor olabilir
Bence çok üstünde durmayin duymamazlıktan gelin bi süre sonra konuşmaz çok ciddi bi problem olarak gormedim ben
Annenizle çok sık mı konuşursunuz
Eşinize karşı her zamankinden farklı davranıyorsunuz ki böyle düşünüyor o zamanHayir annemlerde yasiyorum suan icin mecburen yurtdisindayim ben esim türkiyede.. anneme herseyimi anlatmiyorumki.. anlatsam isin icinden cikamam zaten..
Eşinize karşı her zamankinden farklı davranıyorsunuz ki böyle düşünüyor o zaman
Bu onda ters tepmiş o zamanesime herzamankinden daha özenli daha ilgili davraniyorum =)
Sen herseyi ailene anlattigin icin,benide kendin gibi mi saniyorsun desenize..yaptiginin yanlis oldugunu soyleyin,ayni yanlisi sizin yapmayacaginizida ustune basa basa belirtin..
Eski konunuzu okudum şimdi Almanya'da yaşıyormuşsunuz,işten çıktığınız için size çok kızmış hatta boşanmak lafını bile ağzına almış,acaba sizinle yurtdışına çıkmak için mi evlendi.Kocam benim Ailemi ondan daha cok saydigimi ondan daha cok önemsedigimi düsünüyor.. Onlarin sözünden cikmadigimi ne derlerse yaptigimi, hatta aramizdaki özel seylerimi dahi anneme anlattigimi düsünüyor.. ben bu durumdan cok SIKILDIM..
Her defasinda ayni kavgalardan ayni sözleri duymaktan yoruldum..
ben koca ne demek cok iyi bilirim. Ailemle kocamin arasinda kalmaktan yoruldum..
Annemde Babamda bana sunu yap bunu yap demezler ama esim bunu anlamiyor...
evlenmeden öncede tek dertortagim annemdi simdide öyle AMA asla esimin kirilacagi biseyi anneme anlatmam özel seyleri anlatmam kavgalarimizi yasadiklarimi anlatmam ama bunu esim anlamiyor.. Sürekli ailemle is birligi yapip sacma sapan amaclarim oldugunu düsünüyor..hatta birkere ayrilmak istedigimi bile düsündü. onu sevmedigimi düsünmesinden yoruldum.. aslinda annemde babamda esimi seviyorlar beni kacirmasina ragmen...bunu esime anlatamiyorum birtürlü... esimde ailemi sevdigini söylüyor ama bazen böyle tuhaf düsüncelere kapiliyor beni cok üzüyor...(ayrica kendisi herseyi ailesine anlatir!)
Bu durumu düzeltmek icin ne yapmaliyim..? esimle defalarca konustum anlattim olmadi...
sürekli anlattim anneminde babaminda onu cok sevdigini olmadi... bu arada ben yurtdisindayim esim ise türkiyede yaklasik 5 aydir ayriyiz.. uzakligada baglamak istemiyorum bunlari anlamiyorum birtürlü..
Ne yapmaliyim bunu anlamasi icin ??
Anladim canım aslında evliyken uzakta olmak cok yıpratıcı eve dönme imkaniniz varsa cok kalmayin derim.. orda kalma nedeniniz ne peki
Eski konunuzu okudum şimdi Almanya'da yaşıyormuşsunuz,işten çıktığınız için size çok kızmış hatta boşanmak lafını bile ağzına almış,acaba sizinle yurtdışına çıkmak için mi evlendi.
SEN NEDEN 5 AYDIR YURT DIŞINDASIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?