Buna akıl verilecek bir durum yok kesinlikle izin vermeyin. Ne yüzsüz, arsız akrabalar var ya. Keyfi borç yapıyorlar resmen. Eşinizin yaptığı büyük saygısızlık. Sizde kendi adınıza çekin krediyi bir akrabam istedi deyin eşinize bakalım ne tepki verecek?Merhaba bana akil verin lutfen kaynim evli 2 cocugu var borc yapmis bayaa yuklu bir miktar keyfii bir borc aradilar soylediler benim esimde benden izinsiz benim rizami.almadan 60 bin kredi cekip gonderecegini soylemis ve bana.soylemiior kaynimimda 1milyonluk liralik arabasi var buarada bunu ogrendim kendine.dedim sen.bana.danismadan nasil bu sozu verirsin dedim aylik 4 bin odemesi.var o 60 binin ve ben.suan.tup bebek.tedavisi goruyorum cocugumizda var malum masrafini bilen bilir kredi kartlarimiz dolu yeni ev almistik kredi borcumu var ben.masil razi olayim en cokta bana danismadan beni.hice saymasi cok.agirima.gitti saat 3 uyuyamiyorum sinirden ailemin borcu beni ilgilendirir diyor. Akil verin lutfen bana
Çünkü '' nasılsa bana muhtaç '' diye kendilerinden emin bir şekilde kadını önemsemiyorlar. Özellikle maddi anlamda söz sahibi olduğunu düşünmüyorlar.Siz calisiyor musunuz? Gozlemlerime gore calismayan kadinlarin esleri bu tur konularda hesap verme gereği duymuyorlar. Neden bilmiyorum
sanırım... Ustelik bu tipler o kadin olmasa bir yumurta bile kirip yiyemezler, camasir makinesi nasil calisir bilmezlerÇünkü '' nasılsa bana muhtaç '' diye kendilerinden emin bir şekilde kadını önemsemiyorlar. Özellikle maddi anlamda söz sahibi olduğunu düşünmüyorlar.
Bunu biliyorlar ama karşı çıkarlarsa onu da ne yazık ki şiddetle halletmeye çalışıyorlar.sanırım... Ustelik bu tipler o kadin olmasa bir yumurta bile kirip yiyemezler, camasir makinesi nasil calisir bilmezler
Aslinda kendileri muhtaclar kadina ama iste,
Kırıcı bir şey yazmak istemiyorum ama bu kadar borç harçla var olan çocuğunuzu bir şeylerden mahrum ederek tüp bebekle ikinci çocuğu yapma isteğiniz neden?Esimle aramiz cok iyi cok iyi anlasioz cokta duskunuz.birbirimize ama ben bu.yuzunu ilk kez goruyorum bu sekilde ilk kez davraniyor beni ezmesi beni hice saymasi.. borcluyiz die inanin.herseyden taviz veriyorum cocugumada ayni sekulde verdiriyorim bu yaptigini.ben.nasil.sindireyim sabah.gelecek bana.neler diicek zaten bu esten gizli.kredi cekmek.izinsiz vermek.sucmus
13 senedir tup bebek yaptik tutunmadi olmadi dondurulmuslarimin bu yil sondu kullanmazsam cöp olacakti son sans verdik ilerde pisman olmamak adina tek cocuk kalsin istemedim ama imha edeceklerdi embriyolarimi yani biz kendi.yagimizda kavruluyoruz yani goze aldik bi son sans verdik bu suc degil bu masrafida.yapip bir de ekstra ailesine para vermesi suc yanlis anlamayin tup bebek trawmalarim cok benim cocugum hep kardes istiyor bu konu ince hassas bir konu... En azindan.ailecek bu borcu sirtlariz ama ben kaynimin borcunu neden sirtlayimKırıcı bir şey yazmak istemiyorum ama bu kadar borç harçla var olan çocuğunuzu bir şeylerden mahrum ederek tüp bebekle ikinci çocuğu yapma isteğiniz neden?
Bu şartlarda o transferi yaptırmazdım yerinizde olsam, bu kredi olayının bir gün öncesi olması böle bir işaret olabilir size görmek isterseniz.
İlk kez tedavim olumlu gidiyorSahsen bu durumda transfer olmaktan vazgecerim.
Elbette kayninizin borcunu sırtlanmamalisiniz ama sizin bu kadar hassas, travmalarinizin olduğu bir süreçte o kredisi çeken kocanıza rağmen transferi yaptırmanız doğru durmuyor dışarıdan bakınca. Siz bilirsiniz.13 senedir tup bebek yaptik tutunmadi olmadi dondurulmuslarimin bu yil sondu kullanmazsam cöp olacakti son sans verdik ilerde pisman olmamak adina tek cocuk kalsin istemedim ama imha edeceklerdi embriyolarimi yani biz kendi.yagimizda kavruluyoruz yani goze aldik bi son sans verdik bu suc degil bu masrafida.yapip bir de ekstra ailesine para vermesi suc yanlis anlamayin tup bebek trawmalarim cok benim cocugum hep kardes istiyor bu konu ince hassas bir konu... En azindan.ailecek bu borcu sirtlariz ama ben kaynimin borcunu neden sirtlayim
Sabah konusacagim gelsinde biliyormusunuz ilk kez tedavim guzel gidiyor ilk kez 13 yildir ,Elbette kayninizin borcunu sırtlanmamalisiniz ama sizin bu kadar hassas, travmalarinizin olduğu bir süreçte o kredisi çeken kocanıza rağmen transferi yaptırmanız doğru durmuyor dışarıdan bakınca. Siz bilirsiniz.
İlk kez tedavim olumlu gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?