Kocam ve ailesi

Kaynınız bir 60 binlik borç daha yapar nasılsa koşa koşa ödeyen abisi var. Ne demek ailemle para işine karışma? Sizi ailesi yerine koymayan adamdan ısrarla çocuk sahibi olmak istiyorsunuz. Her şeyde bir hayır var belki de 2. çocuğu yapmamalısınız. Görümcenizi niye rahatsız ediyorsunuz, sizin lafınızı değersiz bulan adamı niye kızkardeşine şikayet ediyorsunuz?

Biz burada gerçeği gösterip kocaya saydırırken, birden aslında özünde çok iyi mükemmel minnoş oluyor o kocalar nedense. Bu kadar borcun harcın içine bir de yeni doğmuş bebek. Biz kendi yağımızla kavruluyoruz demeyin çünkü kocanızın önceliği sizler değilsiniz. Sat arabanı öde borcunu kardeşim, ev kredisi ödüyorum çocuğun masrafları tüp bebek tedavimiz var diyemeyen adam iyi koca falan değildir. Bu yüzünü hiç görmemiştim diyorsunuz, bir yüzü daha var "ben çalışıp para getiriyorum eve sen ne yapıyorsun, kime istersem ona veririm para" da diyecektir.

Esimle aramiz cok iyi cok iyi anlasioz cokta duskunuz.birbirimize ama ben bu.yuzunu ilk kez goruyorum bu sekilde ilk kez davraniyor beni ezmesi beni hice saymasi.. borcluyiz die inanin.herseyden taviz veriyorum cocugumada ayni sekulde verdiriyorim bu yaptigini.ben.nasil.sindireyim sabah.gelecek bana.neler diicek zaten bu esten gizli.kredi cekmek.izinsiz vermek.sucmus
Valla hiç de birbirine düşkün eş görmüyorum ben bu hikayede kusura bakmayın. Adam sizi de çocuğunu da tek kalemde silmiş konuyu da kendi kendine kapatmış siz hala transferim var diyorsunuz. Bu olayda yapılacak tek transfer adamı çok sevgili ailesine geri sepetlemek

Eşiniz sizi umursamıyor ne sizi ne çocuğunuzu... Pişman olmamak için dr böyle bir adamdan 2.yi yapmazdım her türlü sıkışacaksınız bu borçlarla

Merhaba bana akil verin lutfen kaynim evli 2 cocugu var borc yapmis bayaa yuklu bir miktar keyfii bir borc aradilar soylediler benim esimde benden izinsiz benim rizami.almadan 60 bin kredi cekip gonderecegini soylemis ve bana.soylemiior kaynimimda 1milyonluk liralik arabasi var buarada bunu ogrendim kendine.dedim sen.bana.danismadan nasil bu sozu verirsin dedim aylik 4 bin odemesi.var o 60 binin ve ben.suan.tup bebek.tedavisi goruyorum cocugumizda var malum masrafini bilen bilir kredi kartlarimiz dolu yeni ev almistik kredi borcumu var ben.masil razi olayim en cokta bana danismadan beni.hice saymasi cok.agirima.gitti saat 3 uyuyamiyorum sinirden ailemin borcu beni ilgilendirir diyor. Akil verin lutfen bana
Adamın altında 1 milyonluk araba olacak.Enayi abisi 60 bin faizle kredi çekip, 4bin lira ödeyecek. Kim bilir o 60 bini kaç bin ödeyecek. Kıyameti kopar, susma. Çünkü devamı gelecek. Bu istemezler bitmez, bitmiyor.

calismiyorum evet cunku esim asla istemedi calismami.
Niye dinlediniz kocanızı?
Kendi hayatınızı siz düşünmezseniz başkası hiç düşünmez tabi.
Ne meraklısınız hayatınızın iplerini başkasının eline bırakmaya. O ipler birgün sizi boğadabilir her şey var hayatta.

Ayrıca madem çalışma deyince tamam dediniz, şimdi de para vericem deyince tamam deyin. Diyemiyorsunuz dimi?
Evde oturmak sizin de kolayınıza gelmiş çünkü . Adam evin finansmanı olduğu için kazancına karışmadığınız için borcuna da karıştırmıyor işte. Ne diyebilirsiniz? Mecbur buna da tamam diyeceksiniz.

Bir de çok mukemmel evliliğiniz var gibi dogurdukca dogurmaya calısıyorsunuz. Bırakın tüpü müpü cocuga kres ayarlayıp doğru bi işe girin. Sizin evliliğiniz riskte çünkü.

Valla beni evde oturtup hakkıyla rızkını getirmeyen, parasında bana söz hakkı vermeyen adamın s.rım parasına.
Çalışır kazanır kazandıgımı harcarım. Özgüvenim olur. Koca da adam gibi olacaksa yanımda olur, olmazsa Allah bana saglık güç versin hadi yolun açık ola deyip gönderirim.

Merhaba bana akil verin lutfen kaynim evli 2 cocugu var borc yapmis bayaa yuklu bir miktar keyfii bir borc aradilar soylediler benim esimde benden izinsiz benim rizami.almadan 60 bin kredi cekip gonderecegini soylemis ve bana.soylemiior kaynimimda 1milyonluk liralik arabasi var buarada bunu ogrendim kendine.dedim sen.bana.danismadan nasil bu sozu verirsin dedim aylik 4 bin odemesi.var o 60 binin ve ben.suan.tup bebek.tedavisi goruyorum cocugumizda var malum masrafini bilen bilir kredi kartlarimiz dolu yeni ev almistik kredi borcumu var ben.masil razi olayim en cokta bana danismadan beni.hice saymasi cok.agirima.gitti saat 3 uyuyamiyorum sinirden ailemin borcu beni ilgilendirir diyor. Akil verin lutfen bana
O zmn senin ailenin borcuda seni ilgilendirir. Hemen kredi çek.
Böyle abisi varsa bu kaynının borcu bitmez ya alışcan ya boşayacan

Böyle adama çocuk yapma..

Kendi kredi çekince ailenin borcu olmuyor sizin borcunuz oluyor. Abisi kardeşi her neyse borç yapsa siz karışsanız o zaman böyle bir laf söyleyebilir. Kendisi sizinle aile olamamış. Siz arayın durumu anlatın belki utanırlar

Ben senin yerin de olsam gider kendi adıma kredi çekerdim. Madem ailenin borcu seni ilgilendirir al sana borç derdim o çektiğim paranın da bir kuruşunu vermezdim bu nasıl. Saygısızlık yahu olur mu öyle şey onlar aile siz nesiniz ?

Arabasını satsın.Varsa evini satsın.Sonra ödeyecek mi acaba ?

Niye dinlediniz kocanızı?
Kendi hayatınızı siz düşünmezseniz başkası hiç düşünmez tabi.
Ne meraklısınız hayatınızın iplerini başkasının eline bırakmaya. O ipler birgün sizi boğadabilir her şey var hayatta.

Ayrıca madem çalışma deyince tamam dediniz, şimdi de para vericem deyince tamam deyin. Diyemiyorsunuz dimi?
Evde oturmak sizin de kolayınıza gelmiş çünkü . Adam evin finansmanı olduğu için kazancına karışmadığınız için borcuna da karıştırmıyor işte. Ne diyebilirsiniz? Mecbur buna da tamam diyeceksiniz.

Bir de çok mukemmel evliliğiniz var gibi dogurdukca dogurmaya calısıyorsunuz. Bırakın tüpü müpü cocuga kres ayarlayıp doğru bi işe girin. Sizin evliliğiniz riskte çünkü.

Valla beni evde oturtup hakkıyla rızkını getirmeyen, parasında bana söz hakkı vermeyen adamın s.rım parasına.
Çalışır kazanır kazandıgımı harcarım. Özgüvenim olur. Koca da adam gibi olacaksa yanımda olur, olmazsa Allah bana saglık güç versin hadi yolun açık ola deyip gönderirim.
Yani burda gercekten calismamam.mi sorun krese.ver dediginiz cocuk ortaokullu calismayan kadin evde yatiyor mu bu nasil cumle cogumuz cogumuzun esi dostu yakini calismiyor biz hakediyormuyuz bunu 21 yasimda evlendim severek calismamam mi.suc istemedi o yasta o bana.dogru geldi gercekten buraya yazmak kolay deil ablam yok kiz kardesim yok annem hasta anlatamiyorum buraya yazdim.ablalarim kardeslerim basina gelen var mi bunalimdayim cunku burdan destek almak istedim

Transfer gerçekleşti mi ne yaptınız?
Okadar moralim.bozukki rahim duvarim iyi kalinlasiyordu strese girdim bugun gitmiyordum goturdu beni doktor inceldigini soyledi cumaya kadar ilaclari arttirdi cok iyi gidioordu kismet iste belki ondada var bi hayir bilmiorim hic iyi degilim

3 oldu saaat hanimlar yarin transferim.var ben napicam bu adamla kendi suan.işte konu kapandi.diyor bana verecem dedim diyor bende gorumceme msj yazdim tup bebek tedavisi goruyorum kartlara borclarimoz var resimlerini ekstreleri cektim attim full dolu kartlar kredi borcumuz var eve.. dedim bunlari en iyo sen biliyorsun.nasil abine
abi sen gonderme.diyemedin dedim.. uyumus gormedi benim.transferim var strese girmemem.gerek.beni.neye cekiyor bunlar calismiyorum evet cunku esim asla istemedi calismami.
Tebrikler. Zaten çalışmayan her kadının da bahanesi kocam asla istemiyor 🙊

Okadar moralim.bozukki rahim duvarim iyi kalinlasiyordu strese girdim bugun gitmiyordum goturdu beni doktor inceldigini soyledi cumaya kadar ilaclari arttirdi cok iyi gidioordu kismet iste belki ondada var bi hayir bilmiorim hic iyi degilim
Hayırlısıysa nasip etsin Allah yoksa sıkıntı gerçekten. Eşinize fırsattan istifade tüp bebek için endişe ettiğinizi, artık borçlarınız olduğu için bebeğe bakmanızın zor olacağını belirten konuşmalar yapın bence. Mutlaka bir tavır takının. Gerekirse kayınbiraderiniz o borcu hemen kapatsın. Eşiniz siz çalışıyor olsanız bile böyle bişeyi sormadan etmeden yapabilecek biri gibi geldi bana. Asıl mesele sizi öncelikli ailesi olarak görmemesi

Yani burda gercekten calismamam.mi sorun krese.ver dediginiz cocuk ortaokullu calismayan kadin evde yatiyor mu bu nasil cumle cogumuz cogumuzun esi dostu yakini calismiyor biz hakediyormuyuz bunu 21 yasimda evlendim severek calismamam mi.suc istemedi o yasta o bana.dogru geldi gercekten buraya yazmak kolay deil ablam yok kiz kardesim yok annem hasta anlatamiyorum buraya yazdim.ablalarim kardeslerim basina gelen var mi bunalimdayim cunku burdan destek almak istedim
Yazan arkadaş kötü bir şey yazmamış ki burdaki çalışmayan vb sorunlar yaşayanlara çalışmaları ve kendi hayatları ile ilgili ipleri ellerine almaları tavsiye edilince direkt tırnaklarını çıkartıyorlar keşke burda çıkarttıkları tırnaklarını kocalarinada çikarabilseler

Yazan arkadaş kötü bir şey yazmamış ki burdaki çalışmayan vb sorunlar yaşayanlara çalışmaları ve kendi hayatları ile ilgili ipleri ellerine almaları tavsiye edilince direkt tırnaklarını çıkartıyorlar keşke burda çıkarttıkları tırnaklarını kocalarinada çikarabilseler
Esime de cikardim tirnagimi siz merak etmeyin ben okudugumu da gayet iyi anladim siz calisiyorsunuz bunu demek kolay kocaniz istemiyorsa nasil calisabilirsiniz ya ayrilacaksin yada huzursuz olacaksin adam geceleri calisiyor gunduz evde ben de gunduz calissam biz nezman gorusecegiz ben bunun neyine disimi cikarayim

Esime de cikardim tirnagimi siz merak etmeyin ben okudugumu da gayet iyi anladim siz calisiyorsunuz bunu demek kolay kocaniz istemiyorsa nasil calisabilirsiniz ya ayrilacaksin yada huzursuz olacaksin adam geceleri calisiyor gunduz evde ben de gunduz calissam biz nezman gorusecegiz ben bunun neyine disimi cikarayim

Back
X