Kocam ve ailesi

canım adam seni şu süreçte strese sokmuş hem de sizi yoksulluğa sürüklemiş. bu kadar stres altında o transfer tutar mı bilmem?!
ama bunu ben değil, sen değil kocan düşünecek; eşimi şu dönemde strese sokmamalıyım diyecek. ama dememiş, kardesi daha önemliymiş. bu kadar yoksullukla bir çocuk yeter diyenlerdenim ben de…

Herkes sizin gibi degil dunyada her kadin disli degil her aile kizini okutamiyor yada insan belki ailden gordugi seylerden kacmak icin bazi seylere evet diyor .zannetmeyinki calisan kadin haksizliga ugramiyor size bravo alkis yada ne dememi beklerseniz o.. benim sartlarimi siz bilemezsiniz yada okuyamayan calisamayan kadinlarin ben sunu yaptim ben bunu yaptim ben 1 numarayim... benim konum baska ben calisipta karisinin maasini kendi cekip karisina vermeyenleride biliyorum.. buraya cekmeyin konuyu insaniz kadiniz hepimizin basina hersey gelebilir yapmaz dediginiz esiniz yapmaz dediginiz cocugunuz kendiniz bile hataya dusebilirsiniz.. burdaki konu benim konum anlatacak kimsem olmadigindan careler aramak. insallah siz de hayal kirikligina ugramazsiniz. Bende derdim ban onu yapsa bende ona bunu yaparim ama oyle olmuyor is başa gelince cikip gidemiyor insan nasil yola getirrim ona bakiyor.
Çalışın ya da çalışmayın o değil mevzu. Siz çalışıyor olsanız bile danışmadan bilgi vermeden yapamaz. Kardeşinin altında pahalı arabası varmış yani yok yoksul değil. İlk kez böyle oldu diyorsunuz ama bu işin ilki sonu yok. Evi ailesi çocuğu olan adam önceliği bunlara vermeli. Diyelim o para mutlaka çekilip verilecekse bile oturup sizle konuşmalıydı. Bak ben böyle plan yaptım şu şekilde ödeyebilirim, kardeşime sırtımı dönemem diyebilirdi. Siz kafanıza göre kredi çekip kardeşinize vermezdiniz değil mi? Bundan bahsediyoruz işte. Adam benim param benim kredim benim kardeşim diyor.

Sorgulamanız gereken, 60 bin değil de 600 bin olsaydı eşiniz ne yapacaktı. Yani tek seferlik bir olay mı, yoksa ailesinin başı sıkışınca tekrar tekrar yapacak mı? Eşine sormadan danışmadan iş yapan adama arkanızı rahatça dönebilecek misiniz? Ekonomik olarak çok zor dönemler yaşanıyor. Ortaokula gidenin de yeni doğanın da masrafları dağ gibi. Eşinize para konusunda güveniniz tam olacak mı yeniden?
Çocukların rızkıyla gelmediğini artık herkes öğrenmiştir heralde.

Yahu burada konu gerçekten kadının çalışmaması ya da 2. çocuk istemesi mi? Şimdiye kadar güzel gittiğini düşündüğü evliliğinde ilk defa bu tarz bir sorunla karşılaşmış bu konuda yorum beklerken insanların tercihlerine bu kadar hadsiz yorum neden?

Çalışın ya da çalışmayın o değil mevzu. Siz çalışıyor olsanız bile danışmadan bilgi vermeden yapamaz. Kardeşinin altında pahalı arabası varmış yani yok yoksul değil. İlk kez böyle oldu diyorsunuz ama bu işin ilki sonu yok. Evi ailesi çocuğu olan adam önceliği bunlara vermeli. Diyelim o para mutlaka çekilip verilecekse bile oturup sizle konuşmalıydı. Bak ben böyle plan yaptım şu şekilde ödeyebilirim, kardeşime sırtımı dönemem diyebilirdi. Siz kafanıza göre kredi çekip kardeşinize vermezdiniz değil mi? Bundan bahsediyoruz işte. Adam benim param benim kredim benim kardeşim diyor.

Sorgulamanız gereken, 60 bin değil de 600 bin olsaydı eşiniz ne yapacaktı. Yani tek seferlik bir olay mı, yoksa ailesinin başı sıkışınca tekrar tekrar yapacak mı? Eşine sormadan danışmadan iş yapan adama arkanızı rahatça dönebilecek misiniz? Ekonomik olarak çok zor dönemler yaşanıyor. Ortaokula gidenin de yeni doğanın da masrafları dağ gibi. Eşinize para konusunda güveniniz tam olacak mı yeniden?
Çocukların rızkıyla gelmediğini artık herkes öğrenmiştir heralde.
Tabiki calismakla alakasi yok bos yorum onlar. Guvenemem artik cunku sen kizarsin diye demedim diyecek dun gorumcem aradi kendinin birkmisi var 300 bin kadar ve veemiyor esimede verme abi dedi ben asla vermem dedi sen borclusun dedi daha once gene borclanmis onuda odemis gorumcem ama artik yapmam diyor. Bana gelince cok kirginim bana deseydi oturup verelim mi yada vermem gerekiyo en azindan benim bi fikrimi alip ailesiyle oyle konussaydi

canım adam seni şu süreçte strese sokmuş hem de sizi yoksulluğa sürüklemiş. bu kadar stres altında o transfer tutar mı bilmem?!
ama bunu ben değil, sen değil kocan düşünecek; eşimi şu dönemde strese sokmamalıyım diyecek. ama dememiş, kardesi daha önemliymiş. bu kadar yoksullukla bir çocuk yeter diyenlerdenim ben de…
Duydugu gunden beri başi agriyor strese girdi benim tepkimle yatagida ayirdi tedavim zaten geriye gitti doktor stresli gordum seni dedi agladim cunku muayenede incelme var deyince zaten bilen bilir tup bebek kendi basina cok buyuk stres

Yahu burada konu gerçekten kadının çalışmaması ya da 2. çocuk istemesi mi? Şimdiye kadar güzel gittiğini düşündüğü evliliğinde ilk defa bu tarz bir sorunla karşılaşmış bu konuda yorum beklerken insanların tercihlerine bu kadar hadsiz yorum neden?
Tesekkur ederim bos yapiyolar onlar bosverin. Dusmez kalkmaz bir Allah

Back
X