Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 yasinda evlenmem mesela ,beni saymayan ,calismama saygı duymayan biriyle evlenmem,zamanında bunlari kabul edince ,20 yıl sonra da bu muameleyi dolaylı olarak kabul etmiş oluyorsunuz kocanizin gözünde, bakin ne demiş size ,benim bileceğim iş demiş.Ben bunu doğru bulmuyorum bu arada olanı söylüyorum.Oluyor iste böyle oluyor maalesef sonuç bu ,her gün bu forumda buna benzer bunun türevi olan kaç konu açılıyor. Kocam çalışmamı istemedi konusunu hemen kabul eden kadın, bunun devamını kabul edemiyor iste sorun bu.Dunya bu kadar iyi bir yer değil, sözüm meclisten dışarı bir kac iyi örnek disinda hicbir koca bunu hakedecek kadar güvenilir değil, bu kadar hümanist değil. Bakin siz diyorsunuz normalde çok iyiyiz diye ama bakın ne oldu sizi hiç yerine koydu.Siz halen çeşitli bahanelerle ikinci çocuk hikayesi yazmaya çalışıyorsunuz. Eşiniz o krediye başvurmuştur bile ,siz ne yaparsanız yapın geri adım atmaz.Benim babam beni okutmaması konusunda o kadar çok mobinge uğradı ki ama ben derslerime oyle bir asıldım ki o kadar caba verdim ki zaman zaman buna yeltensede bunu gerçekleştiremedi.Sonrasinda işimi elime aldım, bana sen evde oturacaksın diyen adam benim yorungeme bile giremezdi ve girmedi de.Cunku asla kendime bu rolü biçmedim.Bugun bana sormadan ortak bütçeden hisse senedi bile alamıyor ,neden çünkü bu hikayeyi ben yazdım ,başkasına senaristliği versem ben de oyuncu olurdum.Hayatta her şey insan için, hepimizin kontrol edemediği kaderden talihsizlikler olabiliyor ,benim de olduğu gibi ama kocam çalışmamı istemedi ama bla bla kısmını maalesef ciddiye alamıyorum.Haklisiniz ama artik cok gec kalmışsınızEsime de cikardim tirnagimi siz merak etmeyin ben okudugumu da gayet iyi anladim siz calisiyorsunuz bunu demek kolay kocaniz istemiyorsa nasil calisabilirsiniz ya ayrilacaksin yada huzursuz olacaksin adam geceleri calisiyor gunduz evde ben de gunduz calissam biz nezman gorusecegiz ben bunun neyine disimi cikarayim
Bu olay dün oldu ben 1 aydir ilaclara basladimBunca borcunuzun içinde,hele de böyle bir heriften neden tüp bebek yahu? İlk çocuğunuz yetmeliydi size.
Çalışıyorsanız siz de 60.000 tl yi kendi ailenize verin ya da kendinize ait bir hesapta biriktirin.Merhaba bana akil verin lutfen kaynim evli 2 cocugu var borc yapmis bayaa yuklu bir miktar keyfii bir borc aradilar soylediler benim esimde benden izinsiz benim rizami.almadan 60 bin kredi cekip gonderecegini soylemis ve bana.soylemiior kaynimimda 1milyonluk liralik arabasi var buarada bunu ogrendim kendine.dedim sen.bana.danismadan nasil bu sozu verirsin dedim aylik 4 bin odemesi.var o 60 binin ve ben.suan.tup bebek.tedavisi goruyorum cocugumizda var malum masrafini bilen bilir kredi kartlarimiz dolu yeni ev almistik kredi borcumu var ben.masil razi olayim en cokta bana danismadan beni.hice saymasi cok.agirima.gitti saat 3 uyuyamiyorum sinirden ailemin borcu beni ilgilendirir diyor. Akil verin lutfen bana
Herkes sizin gibi degil dunyada her kadin disli degil her aile kizini okutamiyor yada insan belki ailden gordugi seylerden kacmak icin bazi seylere evet diyor .zannetmeyinki calisan kadin haksizliga ugramiyor size bravo alkis yada ne dememi beklerseniz o.. benim sartlarimi siz bilemezsiniz yada okuyamayan calisamayan kadinlarin ben sunu yaptim ben bunu yaptim ben 1 numarayim... benim konum baska ben calisipta karisinin maasini kendi cekip karisina vermeyenleride biliyorum.. buraya cekmeyin konuyu insaniz kadiniz hepimizin basina hersey gelebilir yapmaz dediginiz esiniz yapmaz dediginiz cocugunuz kendiniz bile hataya dusebilirsiniz.. burdaki konu benim konum anlatacak kimsem olmadigindan careler aramak. insallah siz de hayal kirikligina ugramazsiniz. Bende derdim ban onu yapsa bende ona bunu yaparim ama oyle olmuyor is başa gelince cikip gidemiyor insan nasil yola getirrim ona bakiyor.21 yasinda evlenmem mesela ,beni saymayan ,calismama saygı duymayan biriyle evlenmem,zamanında bunlari kabul edince ,20 yıl sonra da bu muameleyi dolaylı olarak kabul etmiş oluyorsunuz kocanizin gözünde, bakin ne demiş size ,benim bileceğim iş demiş.Ben bunu doğru bulmuyorum bu arada olanı söylüyorum.Oluyor iste böyle oluyor maalesef sonuç bu ,her gün bu forumda buna benzer bunun türevi olan kaç konu açılıyor. Kocam çalışmamı istemedi konusunu hemen kabul eden kadın, bunun devamını kabul edemiyor iste sorun bu.Dunya bu kadar iyi bir yer değil, sözüm meclisten dışarı bir kac iyi örnek disinda hicbir koca bunu hakedecek kadar güvenilir değil, bu kadar hümanist değil. Bakin siz diyorsunuz normalde çok iyiyiz diye ama bakın ne oldu sizi hiç yerine koydu.Siz halen çeşitli bahanelerle ikinci çocuk hikayesi yazmaya çalışıyorsunuz. Eşiniz o krediye başvurmuştur bile ,siz ne yaparsanız yapın geri adım atmaz.Benim babam beni okutmaması konusunda o kadar çok mobinge uğradı ki ama ben derslerime oyle bir asıldım ki o kadar caba verdim ki zaman zaman buna yeltensede bunu gerçekleştiremedi.Sonrasinda işimi elime aldım, bana sen evde oturacaksın diyen adam benim yorungeme bile giremezdi ve girmedi de.Cunku asla kendime bu rolü biçmedim.Bugun bana sormadan ortak bütçeden hisse senedi bile alamıyor ,neden çünkü bu hikayeyi ben yazdım ,başkasına senaristliği versem ben de oyuncu olurdum.Hayatta her şey insan için, hepimizin kontrol edemediği kaderden talihsizlikler olabiliyor ,benim de olduğu gibi ama kocam çalışmamı istemedi ama bla bla kısmını maalesef ciddiye alamıyorum.Haklisiniz ama artik cok gec kalmışsınız
Valla benim armut pişip ağzıma düşmedi yalnız, onu ben pişirdim .Siz eğer o şekilde düşününce mutlu olacaksınız oyle düşünün.Benim de hayatımda yonetemediğim noktalar tabiki var benim de hayatım mükemmel değil ama BENIM HAYATIM ,kocamın bana layık gördüğü hayat değil.Herkes sizin gibi degil dunyada her kadin disli degil her aile kizini okutamiyor yada insan belki ailden gordugi seylerden kacmak icin bazi seylere evet diyor .zannetmeyinki calisan kadin haksizliga ugramiyor size bravo alkis yada ne dememi beklerseniz o.. benim sartlarimi siz bilemezsiniz yada okuyamayan calisamayan kadinlarin ben sunu yaptim ben bunu yaptim ben 1 numarayim... benim konum baska ben calisipta karisinin maasini kendi cekip karisina vermeyenleride biliyorum.. buraya cekmeyin konuyu insaniz kadiniz hepimizin basina hersey gelebilir yapmaz dediginiz esiniz yapmaz dediginiz cocugunuz kendiniz bile hataya dusebilirsiniz.. burdaki konu benim konum anlatacak kimsem olmadigindan careler aramak. insallah siz de hayal kirikligina ugramazsiniz. Bende derdim ban onu yapsa bende ona bunu yaparim ama oyle olmuyor is başa gelince cikip gidemiyor insan nasil yola getirrim ona bakiyor.
Diyorumya siz 1 numarasiniz baska formlarda varsa calismayan esiyle mutsuz olan haksizliga ugrayan hanimlar biraz onlarada ben ben ben ben.. deyinValla benim armut pişip ağzıma düşmedi yalnız, onu ben pişirdim .Siz eğer o şekilde düşününce mutlu olacaksınız oyle düşünün.Benim de hayatımda yonetemediğim noktalar tabiki var benim de hayatım mükemmel değil ama BENIM HAYATIM ,kocamın bana layık gördüğü hayat değil.
Olur ama burası daha hoşuma gittiDiyorumya siz 1 numarasiniz baska formlarda varsa calismayan esiyle mutsuz olan haksizliga ugrayan hanimlar biraz onlarada ben ben ben ben.. deyin![]()
Yok ayri sehirlerdeyiz esim memur buarada senede iki kez falan gideriz kaliriz bi sorun bi skinti olmadan geliriz bu tarz para mevzulari hic olmadi diorumya evliligimizde skinti yoktu ben ilk kez bunu yasadim verilen para bana danisilmadigi icin uzuldumEşinizin böyle davranması çok mu süpriz oldu. Normalde ailesiyle arasında absürt denecek tarzda davranışlar olmuyor muydu hiç?
Bi kadin isterse herseyi basarir. Ne baba ne koca hic kimse engel olamaz. Bahanelerin arkasina siginiyorlar iste..21 yasinda evlenmem mesela ,beni saymayan ,calismama saygı duymayan biriyle evlenmem,zamanında bunlari kabul edince ,20 yıl sonra da bu muameleyi dolaylı olarak kabul etmiş oluyorsunuz kocanizin gözünde, bakin ne demiş size ,benim bileceğim iş demiş.Ben bunu doğru bulmuyorum bu arada olanı söylüyorum.Oluyor iste böyle oluyor maalesef sonuç bu ,her gün bu forumda buna benzer bunun türevi olan kaç konu açılıyor. Kocam çalışmamı istemedi konusunu hemen kabul eden kadın, bunun devamını kabul edemiyor iste sorun bu.Dunya bu kadar iyi bir yer değil, sözüm meclisten dışarı bir kac iyi örnek disinda hicbir koca bunu hakedecek kadar güvenilir değil, bu kadar hümanist değil. Bakin siz diyorsunuz normalde çok iyiyiz diye ama bakın ne oldu sizi hiç yerine koydu.Siz halen çeşitli bahanelerle ikinci çocuk hikayesi yazmaya çalışıyorsunuz. Eşiniz o krediye başvurmuştur bile ,siz ne yaparsanız yapın geri adım atmaz.Benim babam beni okutmaması konusunda o kadar çok mobinge uğradı ki ama ben derslerime oyle bir asıldım ki o kadar caba verdim ki zaman zaman buna yeltensede bunu gerçekleştiremedi.Sonrasinda işimi elime aldım, bana sen evde oturacaksın diyen adam benim yorungeme bile giremezdi ve girmedi de.Cunku asla kendime bu rolü biçmedim.Bugun bana sormadan ortak bütçeden hisse senedi bile alamıyor ,neden çünkü bu hikayeyi ben yazdım ,başkasına senaristliği versem ben de oyuncu olurdum.Hayatta her şey insan için, hepimizin kontrol edemediği kaderden talihsizlikler olabiliyor ,benim de olduğu gibi ama kocam çalışmamı istemedi ama bla bla kısmını maalesef ciddiye alamıyorum.Haklisiniz ama artik cok gec kalmışsınız
Gorumceme sitem etmedimki biz odeyemeyiz esimin bu bu bu borclari var dedim cunku onlar esim memurya borcu harci yok saniolar bilsinler herseyi istiyolarsa birde simdi ona gore istesinlerEşiniz istemediği için neden çalışmıyorsunuz ki? Çocuğunuz da büyük belli.
Ben istemedim çalışmadım desem sormam ama eşim istemedi deyince bir garip kaçıyor olay.
Üstüne çocuğumdan bile kısarak tedavi görüyorum diyorsunuz çocuğum kardeş istiyordu ondan tüp bebek diyorsunuz sanırım çocuğunuz em az 15 yaşında.Hala kardeş mi istiyor?
Eşinizin bu halini de ilk gördüm diyorsunuz ama ilk defa böyle bir olay olduğu içindir. Daha önce olsa daha önce görürdünüz.
He saha önce de oldu ama böyle yapmadı diyorsanız çok iyiydik kısmındaki iyinin derecesine odaklanmalısınız belki.
Görümceye yazmanız ise bana çok abartı geldi.
Eşinizin biz aileye yardım ederiz kısmını onaylıyor gibisiniz.
Görümce kardeşine aa yapma diyecek o da biz aileyi dinleriz diyerek yapmayacak sanki gibi.
Bana maddiyat konusunda olmasa bile bu tür konular ilk değilmiş gibi geldi.
Yoksa görümceye yazmak aa sen nasıl bunu görmezden gelirsin demek akla gelmez gibi geliyor çünkü.
Eşimin de beş kardeşi var mesela böyle bir şey yapsa görümceme yazıp sitem etmek sen biliyorsun nasıl görmezden gelirsin demek aklıma gelmez mesela.
Bi cocuk yetmezmis gibi bide ikinci cocuk istiyorsunuz. O da yetmezmis gibi bide tüp bebek ile ugrasiyorsuz
Çok haklısınız ne demek sizinle paylaşmadan böyle bir şey yapıyor. Çocuğunun sizin hakkınız yok mu o parada elbette var. Eşinizin yaptığı çok yanlış
Yoo öyle yazmamışsınız borçları atıp en iyi sen biliyorsunuz borçlarımızı nasıl abine ödeme demezsin sen demişsiniz. İlk sayfada yazıyor ne yazdığınız.Gorumceme sitem etmedimki biz odeyemeyiz esimin bu bu bu borclari var dedim cunku onlar esim memurya borcu harci yok saniolar bilsinler herseyi istiyolarsa birde simdi ona gore istesinler
Bide 2. Çocuk istiyorlar. Kafayı duvara vurma emojisini öğretin banaÇalışmıyor nasıl çekecek, bankalar vermez ki.
Zaten çalışmayıp böyle adamların elinde sinir hastası olmaya bayılırlar.