Merhaba arkadaslar yeni evliyim, bi cok problem astık aramız yeni yeni düzelmişti. Ama artık parasal konulardan bana gına geldi, evlendiğimizde sen kredi kartından harca ben her ay öderim dedi tamam dedim. Ödedi, ödüyor da. Ama sorun şu ki kart 3 aydır falan bende değil. Maddi sıkışıklığı olduğu için o istedi bir süreliğine istediği günden beri de bana gelmedi. Sadece mutfak alışverişi yapacagımda, online alısveriste falan kullanıyorum suan. Para sıkışıklığının sebebi de kendisi, kendi gelen parasını dahi kumara yatırması ve kaybetmesi. Benden 2 çeyrek aldı 3 hafta önce borcum var diyerek. Haftaya çeyrek olarak geri veririm parasını gider alırsın dedi tamam dedim verdim. Ses seda yok... bugun eline para geçti yaklasık 30 bin kumara bastı. Kaybetti. Kumarda 150-200 yapıyor parayı yine durmuyor bu arada, mutlaka kaybediliyor günün sonunda 0. Artık bunu ezberledim. Biz yine benim kartıma kalıyoruz. Elimde asla nakit para olmuyor. Bugun bagırdım cagırdım elinde para vardı çeyreklerimi daha alamadım, eve alacagım seyler var benim param yok kart bende de değil zaten dedim. Faturaları bile kredi kartından ödüyoruz. O da kızdı "yarın veriyorum paranı, bundan sonra senin paran senin benim param benim" dedi bagırdı cagırdı konusmuyoruz. Hem zor gününde kredi kartımı kullanıyor aylardır, ceyrek isteyince ikiletmiyorum ama isin sonunda ben kötü oldum.. geçici bir durumda değil bu devran böyle gidecek diye cok sinirliyim ben napıcam bilmiyorum.