Kocam ve aramızdaki para sorunu hk.

Merak ettim bak şimdi ya, düzeldi dedi geçti, ne düzeldi nasılsın düzeldi ne kadar düzeldi? Belki tam düzelmemiştir? Belki düzelir gibi olmuştur? Belki düzelmiş gibi yapıyordur? Bi bakmak lazım ya.
Olabilir hepsi ihtimal dahilinde ama telefonu ortada, eve hep erken geliyor hep ilgileniyor vs. Suan bi problem göremiyorum zaten bişey olsa bana bulaşırlar uğraşırlar kesin

Olabilir hepsi ihtimal dahilinde ama telefonu ortada, eve hep erken geliyor hep ilgileniyor vs. Suan bi problem göremiyorum zaten bişey olsa bana bulaşırlar uğraşırlar kesin
Haberi var mı herkesin evlendiğinizden, siz ondan haber verin.

Merak eden olmuştur diye yazıyorum, eşimle konuştuk rest çektim kendisine devam edersen ayrılık yoluna gireriz istemiyorum dedim. Tamam zaten ben de istemiyorum oynamak ben de soğudum bırakıcam kapatıcam hesabımı da dedi şimdilik verdiği söz bu yönde ne olacağını göreceğim teşekkürler herkese
Bağımlılık söz verdim tutmam lazım ile geçmez. Tedavi olması lazım.

Konu sahibi, aklıma geldi de şimdi, diğer sorunları nasıl çözdünüz hiç anlatmadınız oraları. Mesela adamın eski eşi ve takıntılı eski sevgilisi de dahil evliliğiniz herkes tarafından biliniyor mu? En azından kaçak göçek evlilik hayatından kurtuldunuz mu?
Şuan tabii ki biliniyor boyun eğmedim haber dahi vermedim koydum her yere fotomuzu. O da tepki vermedi bişey söylemedi. Eski eşi uğraşıyor mesela işi varmış geçen gün çocuğu alamamış, benim haberim bile yok. Kadın durmadan "karın cocugu istemiyor o yüzden böyle yaptın" gibi abuk iftiralar atıyormus. Ki kac kere ağırladım cocugu kendim dedim getir eve degisiklik olsun diye getirdi kaç def. evlendiğin gibi seni bosatıcam sana huzur yok demis neler neler kendim okudum yazdıklarını şok oldum. Bende her yerde engelli zaten bana ulaşamıyor.

Şuan tabii ki biliniyor boyun eğmedim haber dahi vermedim koydum her yere fotomuzu. O da tepki vermedi bişey söylemedi. Eski eşi uğraşıyor mesela işi varmış geçen gün çocuğu alamamış, benim haberim bile yok. Kadın durmadan "karın cocugu istemiyor o yüzden böyle yaptın" gibi abuk iftiralar atıyormus. Ki kac kere ağırladım cocugu kendim dedim getir eve degisiklik olsun diye getirdi kaç defa. En son cocugun mez. Balosu vardı yemekli kadın ben götüremem sen götür gitmek istemiyorum demiş, evlendiğin gibi seni bosatıcam sana huzur yok demis neler neler kendim okudum yazdıklarını şok oldum. Bende her yerde engelli zaten bana ulaşamıyor.
Çocuğu eksik kalsın şimdilik, siz almışsınız bir çocuk zaten.

Merhaba arkadaslar yeni evliyim, bi cok problem astık aramız yeni yeni düzelmişti. Ama artık parasal konulardan bana gına geldi, evlendiğimizde sen kredi kartından harca ben her ay öderim dedi tamam dedim. Ödedi, ödüyor da. Ama sorun şu ki kart 3 aydır falan bende değil. Maddi sıkışıklığı olduğu için o istedi bir süreliğine istediği günden beri de bana gelmedi. Sadece mutfak alışverişi yapacagımda, online alısveriste falan kullanıyorum suan. Para sıkışıklığının sebebi de kendisi, kendi gelen parasını dahi kumara yatırması ve kaybetmesi. Benden 2 çeyrek aldı 3 hafta önce borcum var diyerek. Haftaya çeyrek olarak geri veririm parasını gider alırsın dedi tamam dedim verdim. Ses seda yok... bugun eline para geçti yaklasık 30 bin kumara bastı. Kaybetti. Kumarda 150-200 yapıyor parayı yine durmuyor bu arada, mutlaka kaybediliyor günün sonunda 0. Artık bunu ezberledim. Biz yine benim kartıma kalıyoruz. Elimde asla nakit para olmuyor. Bugun bagırdım cagırdım elinde para vardı çeyreklerimi daha alamadım, eve alacagım seyler var benim param yok kart bende de değil zaten dedim. Faturaları bile kredi kartından ödüyoruz. O da kızdı "yarın veriyorum paranı, bundan sonra senin paran senin benim param benim" dedi bagırdı cagırdı konusmuyoruz. Hem zor gününde kredi kartımı kullanıyor aylardır, ceyrek isteyince ikiletmiyorum ama isin sonunda ben kötü oldum.. geçici bir durumda değil bu devran böyle gidecek diye cok sinirliyim ben napıcam bilmiyorum.

Merhaba. Kumar dediğiniz bildiğimiz oyun mı yoksa bitcoin, borsa vs mı?

Malesef eşiniz kumar bağımlısı gibi duruyor bu yazdığınızdan…

Size tavsiyem paranızı ayırmanız. Çocuğunuz var mıydı?

Back
X