Kocam ve aramızdaki para sorunu hk.

Söyleyin bir dahakine 20yi 500e katladiginda parayi ceksin sonra tekrar 20 ile oynasin
Bakin evliliginizdeki sorun cozuldu 🤷‍♀️

Beddua almış gibi değil mi ya töbest böyle. Düşün şöyle bi kocan var, ne yaparsa yapsın boşanmıyorsun. Ben olsam bi şüphelenirim kendimden yani.
Ekmek kırıntısı üstünde tango mu yaptın?
Hacca giden uçagı kaldırıp amsterdama mı indirdin?
Yoksa yakının vefat ettide cenazesinde Dj tiesto yu mı çaldırdın?
Anana babana el mi kaldırdın assddf
Sonu başka ama buna da uydu bence

Beddua almış gibi değil mi ya töbest böyle. Düşün şöyle bi kocan var, ne yaparsa yapsın boşanmıyorsun. Ben olsam bi şüphelenirim kendimden yani.
Çocuğu bahane ederler hadi tamam boşanmaya gönlü yok dersin,

Annem babam çok hasta kaldıramaz deyip onları bahane ederler, ona da alıştık.
(Babalar genelde kalp hastası olurlar)

Ekonomik özgürlüğüm yok, okuyamadım çalışamadım derler oturur acırsın hallerine,

Bu nasıl bir level? Kocam evlendiğimizi gizliyor, kocamın eski evliliğinden 2 çocuğu var, kocamın bir tane de gayrımeşru çocuğu var, kocam kumar oynuyor, kocam kredi kartıma el koydu, kocam altınlarımı aldı geri vermedi...Kocam yazmış mıydım?
Sonra bu adamdan hamile kal, gözünün önünde on binlerle ifade edilen paraları saniye düşünmeden kumara gömsün ama açtığın konunun adı "kocamla aramızdaki para sorunu" olsun.

Ömrümde böyle rahat insanlar görmedim. Bizim sülalenin kadınları acımaz gömüverirler. 30 bini saniyesinde kumara yatıranı ben de gömerim. 3 tane yapılmış ve ilgilenilmeyen babalık yapılmayan çocuk var, bir tane de sizden olsun.

Bir de gülüyorsunuz ya. Adamın kumar oynaması bence sizin için normal bir durum. 30 bini 200 bin yapsa sevinçten ölürsünüz sorun kaybetmesi sizin için.
Hayır hanımefendi diğer konularımda var kaç kere bağırdım çağırdım istemediğimi söyledim neden sevineyim benim esim parasını tutsa zaten aylık kazancı o kadar var temizinden

Hayır hanımefendi diğer konularımda var kaç kere bağırdım çağırdım istemediğimi söyledim neden sevineyim benim esim parasını tutsa zaten aylık kazancı o kadar var temizinden
Bacım kocan parayı harcamıyor kumara basıyor ne para tutması yahu anlamıyon mu

Merhaba arkadaslar yeni evliyim, bi cok problem astık aramız yeni yeni düzelmişti. Ama artık parasal konulardan bana gına geldi, evlendiğimizde sen kredi kartından harca ben her ay öderim dedi tamam dedim. Ödedi, ödüyor da. Ama sorun şu ki kart 3 aydır falan bende değil. Maddi sıkışıklığı olduğu için o istedi bir süreliğine istediği günden beri de bana gelmedi. Sadece mutfak alışverişi yapacagımda, online alısveriste falan kullanıyorum suan. Para sıkışıklığının sebebi de kendisi, kendi gelen parasını dahi kumara yatırması ve kaybetmesi. Benden 2 çeyrek aldı 3 hafta önce borcum var diyerek. Haftaya çeyrek olarak geri veririm parasını gider alırsın dedi tamam dedim verdim. Ses seda yok... bugun eline para geçti yaklasık 30 bin kumara bastı. Kaybetti. Kumarda 150-200 yapıyor parayı yine durmuyor bu arada, mutlaka kaybediliyor günün sonunda 0. Artık bunu ezberledim. Biz yine benim kartıma kalıyoruz. Elimde asla nakit para olmuyor. Bugun bagırdım cagırdım elinde para vardı çeyreklerimi daha alamadım, eve alacagım seyler var benim param yok kart bende de değil zaten dedim. Faturaları bile kredi kartından ödüyoruz. O da kızdı "yarın veriyorum paranı, bundan sonra senin paran senin benim param benim" dedi bagırdı cagırdı konusmuyoruz. Hem zor gününde kredi kartımı kullanıyor aylardır, ceyrek isteyince ikiletmiyorum ama isin sonunda ben kötü oldum.. geçici bir durumda değil bu devran böyle gidecek diye cok sinirliyim ben napıcam bilmiyorum.
siz çeyrek peşindesiniz de kocanız kumarbaz farkında mısınız

kocan kumarbaz kumarbaz! mevzuya nerden bakıyorsun sen arkadaşım hayret ya hu
huuu uyan uyan

kocan kumarbaz kumarbaz! mevzuya nerden bakıyorsun sen arkadaşım hayret ya hu
huuu uyan uyan
Uyanması gereken mevzu başka. Bu adam yarın kumarı bıraksa, milyorlar kazansa konu sahibine zırnık koklatmayacak. Kendi denizini bitirmiş, konu sahibindeki gölü de kurutacak. O evini arabasını da allem kallem edip sattırsın bak bakalım daha yüzüne bakıyor mu adam bunun. Para yedirecek adam değil bu, en azından konu sahibine.

Paranın yüzü tatlı zaar nasıl uyuyor ama uyku nasıl güzeeel

Uyanması gereken mevzu başka. Bu adam yarın kumarı bıraksa, milyorlar kazansa konu sahibine zırnık koklatmayacak. Kendi denizini bitirmiş, konu sahibindeki gölü de kurutacak. O evini arabasını da allem kallem edip sattırsın bak bakalım daha yüzüne bakıyor mu adam bunun. Para yedirecek adam değil bu, en azından konu sahibine.
konu bana bi garip geldi. adam kumarbaz ama kadın sanki hiç böyle bir şey yokmuş da aldığı birkaç çeyreği yerine koymuyor diye tartışmışlar gibi olağan bir şekilde anlatıyor. buradaki konuları okuyunca acaba bazen benim hayatımda da dışardan bakınca böyle saçma sapan olan ama benim göremediğim neler yaşanıyor diyorum açıkçası🤔

konu bana bi garip geldi. adam kumarbaz ama kadın sanki hiç böyle bir şey yokmuş da aldığı birkaç çeyreği yerine koymuyor diye tartışmışlar gibi olağan bir şekilde anlatıyor. buradaki konuları okuyunca acaba bazen benim hayatımda da dışardan bakınca böyle saçma sapan olan ama benim göremediğim neler yaşanıyor diyorum açıkçası🤔
Ya parasızlık dışında her şey güllük gülistanlık işte, tek sorun para. Geri kalan her şey affedilebilir. Bakınca adam da tam kendine göre birini bulmuş. Birbirlerini didikleyip dururlar işte negzel.

O cok büyük bi sorun kumardan gelen parayı naparsan yap eğlencesine oynayacaksan oyna ama her zaman öncelik ev ve işin olacak demiştim en başında. O zamanlar cok kücük eğlencesine oynuyordu bu boyutta değildi. Simdi kaybedince günlerce depresyona giriyor ama gözü asla doymuyor bir yandan
Ama siz açmışsınız yolunu.
Ne demek kumardan gelen parayı ne yaparsan yap? Elindeki kumardan gelmeyen parayı yatırıp kaybediyor bu adam,hatta sizin altınları bile kumarda kaybetmiş,kartınıza da borclanmış bunların hepsi kumardan. Bunun sonu yok ki. Iş evinizden,varsa arabanızdan olmaya kadar gider.
Kumar oynayanların sorunu kazanınca orada bırakmamak,daha fazla kazanırım şansım yerinde diyip kazandığını da kaybetmek.
Bilemiyorum ne yaparsınız ama çocuk yapmayın demek istedim. Eşinizin duzeleceğine inancım yok zira adam pişman degil ki,pişkin pişkin üste çıkıyor. Bu da vazgeçmeyecek demektir.
Hoş sizinde gerçek sorunun farkında olduğunuzu sanmıyorum,umarım acı yoldan öğrenmezsiniz.

Son düzenleme:
Bu adamın neden kendi kredi kartı yok,ayda o kadar kazanıyorsa neden sizin çeyreklerinize kaldi? Çünkü adam geleni kumara gömüp kaybediyor.
İsterse aylık bir milyon lira kazansın, kumara yatırdıği sürece bu detayın bir önemi yok ki.
Kaybetmeye mahkum her zaman haliyle.

O cok büyük bi sorun kumardan gelen parayı naparsan yap eğlencesine oynayacaksan oyna ama her zaman öncelik ev ve işin olacak demiştim en başında. O zamanlar cok kücük eğlencesine oynuyordu bu boyutta değildi. Simdi kaybedince günlerce depresyona giriyor ama gözü asla doymuyor bir yandan
Bile bile lades nedir şekil A1

Merhaba arkadaslar yeni evliyim, bi cok problem astık aramız yeni yeni düzelmişti. Ama artık parasal konulardan bana gına geldi, evlendiğimizde sen kredi kartından harca ben her ay öderim dedi tamam dedim. Ödedi, ödüyor da. Ama sorun şu ki kart 3 aydır falan bende değil. Maddi sıkışıklığı olduğu için o istedi bir süreliğine istediği günden beri de bana gelmedi. Sadece mutfak alışverişi yapacagımda, online alısveriste falan kullanıyorum suan. Para sıkışıklığının sebebi de kendisi, kendi gelen parasını dahi kumara yatırması ve kaybetmesi. Benden 2 çeyrek aldı 3 hafta önce borcum var diyerek. Haftaya çeyrek olarak geri veririm parasını gider alırsın dedi tamam dedim verdim. Ses seda yok... bugun eline para geçti yaklasık 30 bin kumara bastı. Kaybetti. Kumarda 150-200 yapıyor parayı yine durmuyor bu arada, mutlaka kaybediliyor günün sonunda 0. Artık bunu ezberledim. Biz yine benim kartıma kalıyoruz. Elimde asla nakit para olmuyor. Bugun bagırdım cagırdım elinde para vardı çeyreklerimi daha alamadım, eve alacagım seyler var benim param yok kart bende de değil zaten dedim. Faturaları bile kredi kartından ödüyoruz. O da kızdı "yarın veriyorum paranı, bundan sonra senin paran senin benim param benim" dedi bagırdı cagırdı konusmuyoruz. Hem zor gününde kredi kartımı kullanıyor aylardır, ceyrek isteyince ikiletmiyorum ama isin sonunda ben kötü oldum.. geçici bir durumda değil bu devran böyle gidecek diye cok sinirliyim ben napıcam bilmiyorum.
Aranızdaki para sorunundan önce kumar sorununa takılın derim.

Back
X