kocam ve boşanmak

Sen bence yeni aşklar yeni heyecanlar macera ve entrikalar arıyosun .yani yaşamının hayatının monotonluktan çıkıp atraksiyon girsin istiyosun .;;))

Ben olsam evlilik terapisine gitmeyi düşünürdüm önce..
Kaldı ki kendi evliliğim için de düşünmüyor değilim :/

Ben de kizlara katiliyorum.zayiflayinca özguvenin gelmiş.başkalarinin ilgisi sana cazip gelmiş.
Dikkat kızın var.yavrunun başini öne egecek hareketlerden sakın

terapist işini çok önceden söylemiştim gidelim diye ama kabul etmedi ne gerek varmış öle dedi. Öz güven konusunda haklı olabilirsiniz çünkü şuan olduğum kiloda daha önce ortaokulda olmuştum. Aklıma bir şey geldi akşam onu konuşucam kızımı alıp bir müddet anneme gidip kalmak sanırım faydası olur. Biraz önce eve geldi hiç bişey olmamış gibi sarılıp öpmeye kalkıyor ben sinirli ve öfkeliyim daha hiç konuşulmamış hiç bişey kara bağlanmamış ama o böyle yapıyor sanki sabah ayrılmak istediğimi söylediğimde kavga çıkaran ve telefonumu kurcalayıp aşağı atan o değilmiş gibi

12 senedir beraber 7 senedir de evliyiz 2,5 yaşında bir kızım var. Sorun son 1 senedir aklımda devamlı acaba ayrı olsam hayatım nasıl olurdu demekle geçiyor bunu aklımada kendi soktu çünkü mide ameliyatı oldum ve zayıflıyorum. zayıfladıkça güzelleştiğimi söylüyorlar ve aşırı kıskançlık yapıyor tanıdığım kocama benzemiyor ve neredeyse hiç ortak noktamız yok ama sorsan birbirimiz için yaratılmışız. kızım doğmadan önce yine böyle bir ayrılma girişimim olmuştu söylediğimde beni tahdit etti evi ve arabayı alırım beş parasız kalırsın demişti sonra barışmak zorunda kaldım ve kızım oldu. 2 gündür yine kavgalıyız ve ben bu sabah ayrılmak istediğimi söyledim sabahtan beri işten beni arayıp beni ve kızını çok sevdiğini söylüyor bende seviyorum ama artık çok yoruldum devamlı asık suratlı her sabah bağırıp çağırmasından gereksiz kıskançlıklarından eve gelip sohbet etmeden yemek yedikten sonra bilgisayar başına geçmesinden ve bütün gece neredeyse tek kelime etmeden uyumaktan çok yoruldum ve sıkıldım daha 30 yaşındayım içim fıkır fıkır ama kendimi 60 yaşında gibi hissediyorum. size sormak istediğim sizce ayrılma kararımda haklımıyım? kızımı düşünüyorum yuva dağıtmak çok zor ailem ne tepki verir bilmiyorum maddi durumum babamdan yana çok iyi o konuda sıkıntı çekmem ama benim yaşadıklarım hissettiklerim kızımı babasız büyütmeye değermi
Bence durum ayrılcak kadar kötü değil.tabi kıskançlığın boyutuna bağlı birazda.bide hem kıskanıp hem tek kelime etmemesi biraz garip.cinsel hayatınız nasıl canım.bence bi evlilik terapistine gidin eşin ikna olursa.bence kurtarılabilir bi evlilik.biraz tıkanmış olabilir bazı şeyler.

Eğer ciddi bir şekilde ayrılmayı gerektirecek birşey yoksa, önce bir aile terapistine gidin derim.
Ortada aldatma yoksa, şiddet, alkol, vb. gibi durumlar yoksa, sadece birbiriniz ile iletişim yoksunluğu ise derdiniz, önce bir şans verin hem eşinize hem de kendinize.
En önemlisi kızınız için.
Ama siz ayrılmayı kafanıza neden bu kadar doladınız?

Önce bir evlilik terapistine gitseniz yardım alsanız faydası olmazsa ailelerden yardım isteyin en son çare bunu düşünürsünüz. Çocuğunuz da boşanırsanız babasız büyümeyecek gelip görürse eşiniz. Önemli olan beraber ya da ayrı mutlu olmanız çocukta mutlu bir ortamda daha sağlıklı yetişir. Ama dediğim gibi çareniz kalmadığına inanana kadar ayrılmayın bence.

12 senedir beraber 7 senedir de evliyiz 2,5 yaşında bir kızım var. Sorun son 1 senedir aklımda devamlı acaba ayrı olsam hayatım nasıl olurdu demekle geçiyor bunu aklımada kendi soktu çünkü mide ameliyatı oldum ve zayıflıyorum. zayıfladıkça güzelleştiğimi söylüyorlar ve aşırı kıskançlık yapıyor tanıdığım kocama benzemiyor ve neredeyse hiç ortak noktamız yok ama sorsan birbirimiz için yaratılmışız. kızım doğmadan önce yine böyle bir ayrılma girişimim olmuştu söylediğimde beni tahdit etti evi ve arabayı alırım beş parasız kalırsın demişti sonra barışmak zorunda kaldım ve kızım oldu. 2 gündür yine kavgalıyız ve ben bu sabah ayrılmak istediğimi söyledim sabahtan beri işten beni arayıp beni ve kızını çok sevdiğini söylüyor bende seviyorum ama artık çok yoruldum devamlı asık suratlı her sabah bağırıp çağırmasından gereksiz kıskançlıklarından eve gelip sohbet etmeden yemek yedikten sonra bilgisayar başına geçmesinden ve bütün gece neredeyse tek kelime etmeden uyumaktan çok yoruldum ve sıkıldım daha 30 yaşındayım içim fıkır fıkır ama kendimi 60 yaşında gibi hissediyorum. size sormak istediğim sizce ayrılma kararımda haklımıyım? kızımı düşünüyorum yuva dağıtmak çok zor ailem ne tepki verir bilmiyorum maddi durumum babamdan yana çok iyi o konuda sıkıntı çekmem ama benim yaşadıklarım hissettiklerim kızımı babasız büyütmeye değermi
ne boşanması beeee sen yorulmussun o da çyşe.. şöyle bi tatil ayarlayın rahatlayın hemen bosanma mı olurmus

güzelleştikçe dikkat cekmeye basladın kocanı begenmeyip sıkılıosun ama sana söylim sorun senden kaynaklı adamı rahatlatcak sensin değişmediğini göstermen gerek cocuguna yazık ayrıca benim bi arkadasım da oldu zayıfladı ama 3 sene sonra yine basladı almaya kiloyu.. kendi kendine tribe girip yuvanı bozma

Back
X