• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ve diz boyu saygısızlık ...

Ooooh mis gibi. Cocuk krese.. kv evine..Tamamda..
O kotu igrenc laflari ben duysaydim kovardim ikisinide evden. Inanki saygisizlik diz boyu. Ve unutma saygi yoksa sevginin anlamida yok olur. Sen yok olursun.

Not. Keske hemen cocuk yapmasaydiniz.

Saygının olmadığı yerde sevginin barınamayacağını biliyorum @Gurbetci-Sumi ; ancak bu yuvayı kurmak için çok çabaladım. Kv zaten istemiyordu beni, bir de böyle bir durum olunca ikiniz de istemiyorsunuz madem boşanın o zaman dedi. :silah: Onun isteği de bu olunca kendimi silkeledim, ne oluyor kendi kendilerine gelin güvey oluyor bunlar dedim. Belli ki kv nin dolduruşuna gelmiş koca bey. Yoksa şimdiye kadar yaşadıklarımızda hiçbir zaman böyle davranmamıştı. Evet gergin sinirli bir karakteri var ama bu kadar aşağılayıcı davranması kv nin tavırlarından kaynaklanıyordu. Buna kesin olarak emindim. Ki kv nin bu söylemleri de beni doğrular nitelikte olunca sustum, kocamı çektim kenara anlattım sıkıntılarımı. Kv nin davranışlarının beni çok rahatsız ettiğinden bahsettim. Şimdilerde anlatınca bunları ben mi demişim ya, nasıl böyle bir şey söyleyebilirim ki imkansız diyor. kendisi bile inanmıyor. Düşünün ki öncesinde kv nasıl ruhuna işlediyse artık :sinirli:

Kocamla 9 senelik birlikteliğin sonunda evlendik, 11.yılımızda bebeğimiz oldu. Hani öncesinde bir tanışmışlığımız görüşmüşlüğümüz olmasaydı dediğiniz gibi erken olurdu çocuk ama on bir yıllık tanışıklık sonra olması bence çok da erken değil.

dediklerimin işe yaramasına çok sevindim. ipleri ele almanız masaya yumruğunuzu vurmanız çok iyi olmuş.

kayınvalide gitmeli, bu terbiyesizliğinden sonra sizin çatınız altında durmamalı zaten. anlaşılan oğlu da annesinden yüz bulduydu, onun da biraz burnu sürtülür.

bence kreş çocuklar için çok iyi bir ortam. ben küçükken çok istemiştim ama imkanım olmamıştı, küçük olması önemli değil, uykusu yemeği düzene girer hem sosyalleşir, hem de öğrenir, kayınvalideden iyi bakacakları kesin görünüşe göre.

o laflar için umarım eşiniz özür dilemiştir, ben bile buradan adınıza üzüldüm, hiçbir kadın bu lafları duymayı hak etmiyor. bundan sonra hep böyle kararlı durun, çalışıyorsunuz sanırım, akıllı da bi kadınsınız kimsenin eziyetini çekmeye ihtiyacınız yok.

ben de arkadaşları olsun, farklı insanlar görsün, dışarıya çıksın istiyorum. Çünkü evde izole bir hayat sürüyor. Yapacak bir şey olmayınca da etrafa saldırıp eline geçirdiği şeyleri yere atıyor. Ama kendi yaşıtlarıyla olursa onlara bakarak paylaşmayı öğrenir, eğlenir. Kv hala nasıl olacak, daha çok küçük derdinde ama ben artık duymuyorum. Ha bir ay sonra başlamış ha bir ay önce. Er geç başlayacaktı nasılsa diyorum. Seslenmiyor. Kocam da bu konuda benimle birlikte hareket edince söyleyecek bir şey kalmıyor ona. :cool::cool:

Tamam işte bende tam mühendis hatun nasıl bir ilişki problemini çözemez diye :)

Çözersin zaten çözmüşsün de şekerim, sen belli ki zeki ve akıllı bir kadınsın eminim kendini de ezdirmezsin,

Eşinle saygıyı kaybetmeyin ,Eşine de saygısızlık yapacak yolu vermemeye bak,

Güçlü ve akıllı olduğunu bilerek yaşa meslektaşım

Back
X