• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve eski aşkım

Bende böyle düşünüyorum. Çok çelişkili yazmış.
Yorumları okuyor ve cevapta yazmıyor ustelik:KK66:
Evet 2çocuk yaptım unuturum çocuklara konsantre olurum aklımdan çıkarırm diye olmuyor işte napim nasıl bişey anlamadım lanet olsun

Ay ne romantikmiş..paradan maddeden uzak.tertemiz bir sevgi..
Kusura bakmayın ama o adam yerinize bissürü kadın koyabilir.ama kimse çocugunuza sizden iyi annelik yapamaz.daha doğrusu o çocukların sana ihtiyacı var hanfendi.. Allah iki büyük ninet vermiş.kalbimizi ve kucagınızı ona açın..büyüyecekler, okula gidip eğitim alacaklar bu yönde destek olun lütfen

Sen o adamin metresiyken sana ev almis ya kocanla o evde mi otryrsun simdi

sen çocuklarıni düşünsen bunları düşünemezsin. madem bir halt yemeyi düşünüyorsun kocandan boşanda yap. Ne olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmez.Bir kadının günahına girmişsiniz bari öbürünün günahına girmeyin.

Adam evli sen evli,bosanmayi dusunmuyorsun. Cocuklar bir yandan
Bilemedim

eşim özünde iyidir ama kaba saba küfürbaz ilgisiz sevgisiz bir adam 2de çocuk yaptım peşpeşe boşanmak istesemde çocuklar için devam ettirmek istiyorum

gerçekten bu akıl ve mantık yürütme ile türkiyenin başına geçip bizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmanız lazım.

Zamanında evli adam ile birlikte olarak çok büyük bir hata yapmışsınız zaten.

Artık hata üstüne hata yapmayın.

bundan sonra hiç sanmıyorum ki adam seni kabul etsin. Küfürbaz sevgisiz birine 2 küçük bebeği veremeyeceğine göre( öyle umuyorum) 2 çocuklu ayağı bağlı kadınla evcilik oynamak istemez heralde. Eskiden laylaylom çöpsüz üzümdün gönlünü eğledi, şimdi napıcak ki senle!!

keske cocuk yapmasaydın çalkantılı hayatın sana kalsın bize ne kıme kacıyosan edıyorsan adam akıllı bosan ne yapıyorsan yap.

şeytana uymaktan korkuyorum çocuklarından utanıyorum
demişsin ve daha ne kadar şeytana uyabilirsin diye düşünüyorum Allah şaşırtmasın insanı sevmediğin adamdan iki çocuk niye yaptın günahlarına girdin evli adamla birlikte olmuşsun ayrılmışsın evlenmişsin aklın hala eskide adamı whatsaaptan ekleyip konuşmuşsun sen düzelceğine niye daha kötüye gidiyosun arkadaşım:olamaz:ve para diyosun bir laf vardır malına güvrnme bir kıvılcım yeter güzelliğine güvenme bi sivilce yeter bilmem anladın mı

Yeni üyelere bayılıyorum. Konuları çok aksiyonlu oluyor :eğlence: en çok babana da bir ev alırız, razı olur kısmını beğendim. Bence baba eve razı olmasın. Pazarlığı sıkı tutsun :KK30:

Unutma ki evli olduğu karısını da bi zamanlar seviyordu ama senle aldattı. Senin üstünden kimbilir kaç kişi daha girmiştie hayatina. Hiç düşünmüyorsun karşı taraftaki kadını. Vicdan yoksunusun sen. Aynısı başına geldiğinde o zaman anlarsın. Bu adam bekar değil. Yazık sana

Yeni üyelere bayılıyorum. Konuları çok aksiyonlu oluyor :eğlence: en çok babana da bir ev alırız, razı olur kısmını beğendim. Bence baba eve razı olmasın. Pazarlığı sıkı tutsun :KK30:
Haha dimi adam baban kim ki paramla satın alırım demiş resmen. Madem öyle bi yat bi kat bo araba almadan bırakma. Allahım ne cahil ahlak yoksunu insanlar var.

Back
X