Kocam ve görümcem arkamdan iş çevirmiş

Bana normal geldi nedense. Aile arası konuşulacak bir şey vardı belki ve hazir bayramda herkes bir aradayken konuşmak istemiş olabilirler. Ayrıca eşin neye gülecek kendisi de sizinle birlikte disarida zaten. Hani sizi yollayıp arkanızdan gülüyor durumu da yok. 🙄

Ha eşim olsa bana söylerdi bir durum var 1-2 biraz çıkalım konuşsunlar vs diye. Ama böyle söylese yine alınırdiniz siz bence, o yüzden de söylememiş olabilir.
Her şeyin içinde olmak zorunda değilsiniz.

Konu başında eşinizle mutlu olmadığınızı yazmışsınız, esinizle araniz kötü oldugu için negatif bir durum oluşturdu bu hareket sizin için.🙄

Öyle ya benim eşim de açıkça söylerdi yada görümcemin surat ifadesinde anlardım özel bir şey konuşacaklarını bir şekilde uzardım ortamdan.

Gerçekten bu platform sayesinde bir konuda ne kadar farklı, hiç akla gelmeyecek yönlerin de olduğunu görüyorum. Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?
Ben de öyle düşündüm. Hatta eve dönünce nasıl, yaptınız mı rahat rahat dedikodunuzu, bir daha direk bana söyleyin hiç sorun değil ben de çıkar keyfime bakarım derdim. Beni ilgilendiren bir şey değilse işime gelir, sizi dinlemek zorunda kalmam, kocam da arkamdan iş çevirmez derim.
Eşim ve benim dışımızdaki konulardan bana ne, istedikleri gibi konuşsunlar. O nedenle benim eşim huyumu bildiği için böyle bir şey yapmaz. Annemle kardeşim bir şey konuşacaklarmış biz çıkalım dese canıma minnet, giderim.

Evet boyle dusunuyorum. Zaten kadın kendi kocasını da göndermek istemiş, konu sahibine özel bir durum degil belli ki. Boş boş geyik çevirmek için yapmamişlardir diye düşünüyorum böyle bir şeyi. Aile arasında o an konuşulması gereken hassas bir durum oluşmuştur diye düşünerek yorumladım.

Geyik yapacağız diye evden insanları yolluyorlarsa tabi ki saygısızlık. Ama konu sahibi de bilmiyor mevzuyu.😐
İşlerine gelince biz Bi aileyiz diyorlar işlerine gelmeyince aileyle ilgili konu vardı sen bilme.bana art niyetli Bi durum gibi geldi

Aile arası bişey olabilir ama eşiniz size diyebilir böyle böyle binduruum var biz çıkalım onlar konuşsun sonra geliriz yada gorumceniz diyebilir böyle böyle durum var siz dışarıya çıkın hem gezmiş olursunuz hemde biz bu konuyu daha rahat konuşabiliriz ayrıca sizi ailenden biri görseler zaten dışarıya çıkın demezler ki yanınızda konuşurlar teyze falan baya baya dışarda kalıyor siz evin bingelini bı kızı olmuşsunuz sizin yanınızda daha rahat konuşulabilir ortada net bişey var sizi aileden biri görmüyorlar eşinde buna fırsat vermiş gizli bişey yapmışsa bence eşin seni benimseyememis arkanızdan gizli işde çevirebilir ortada net yani sizi salak yerine koyuyorlar eşinizin ailesi ve eşinizde bunlara yardimci olmuş bu evlilik sonuna kadar böyle gider yada bir şekilde kurtulursun bu evlilikten
Aynen öyle zaten eşim dürüstçe bana bunu ifade etseydi kirilmazdim. Karşısında otururken benimle alay etmeleri zoruma gitti. Eşimin beni benimsememesi ilk değil, onun ailesiyle çok sık gorusmeyiz ama ne zaman gorussek böyle bir olay olur işte. Onlar eşime gelini götür deselerdi ama eşim saçmalamayın deseydi yada bana dürüst olsaydi asla sorun etmezdim.

İşlerine gelince biz Bi aileyiz diyorlar işlerine gelmeyince aileyle ilgili konu vardı sen bilme.bana art niyetli Bi durum gibi geldi
Beni benimsemedikleri için hiç engin yerlerini vermezler. Kocam görümcemle küçükken hiç anlaşamadıklarıni anlattı bir sefer, kayınvalidem ayağıyla dürttü benim yanımda anlatmasin diye🤣 benim yanımda sacmaa sapan havadan sudan şeylerden konusurlar hep

Bana normal geldi nedense. Aile arası konuşulacak bir şey vardı belki ve hazir bayramda herkes bir aradayken konuşmak istemiş olabilirler. Ayrıca eşin neye gülecek kendisi de sizinle birlikte disarida zaten. Hani sizi yollayıp arkanızdan gülüyor durumu da yok. 🙄

Ha eşim olsa bana söylerdi bir durum var 1-2 biraz çıkalım konuşsunlar vs diye. Ama böyle söylese yine alınırdiniz siz bence, o yüzden de söylememiş olabilir.
Her şeyin içinde olmak zorunda değilsiniz.

Konu başında eşinizle mutlu olmadığınızı yazmışsınız, esinizle araniz kötü oldugu için negatif bir durum oluşturdu bu hareket sizin için.🙄
Yani ben niyetlerini bildiğim için bu kadar kırıldım. İyi niyetli olsalar bu şekilde yapmazlardi bence. Konuşulacak şey diğer teyzelerin dedikoduları. Zaten beni ilgilendirmez ama kukla gibi eşimin onları dinlemesi ve benimle dalga geçmesi normal mi? Dürüst olsa ben de sorun etmezdim gider rahat rahat eşimle gezerim

Ben de öyle düşündüm. Hatta eve dönünce nasıl, yaptınız mı rahat rahat dedikodunuzu, bir daha direk bana söyleyin hiç sorun değil ben de çıkar keyfime bakarım derdim. Beni ilgilendiren bir şey değilse işime gelir, sizi dinlemek zorunda kalmam, kocam da arkamdan iş çevirmez derim.
Eşim ve benim dışımızdaki konulardan bana ne, istedikleri gibi konuşsunlar. O nedenle benim eşim huyumu bildiği için böyle bir şey yapmaz. Annemle kardeşim bir şey konuşacaklarmış biz çıkalım dese canıma minnet, giderim.
Doğrudur. ben kayınvalidede kaldığm zamanlar onlar odaya kapanınca anlıyordum özel konuşacaklar ben de bulunduğum yerin kapısını kapatiyordum ya da kızlarıyla konuşacakları zaman telefonda başka odaya geçiyordum ama ben devamlı ordaydim o yüzden diyordum hani özel konuşmaları gerek olabilir ama bu beraber arada oturulan bir ortam olunca rahatsız olurdum açıkçası merak ettiğim için değil arada bir araya geliyorum dışlandigimi hissedeceğim için

2 yıldır evliyiz çocuğumuz yok. Severek evlendik önceden görümcemle hiç anlaşamazlardi bana anlatırdı. Evlendikten sonra bacım bacım demeye başladı. Beni salak yerine koymuşsunuz dedim büyütüyorsun dedi. Seni ilgilendirmeyen bir şey konusacaklardi vs diyo. Çok kırıldım çoook. Zaten sogumusfum iyice midem bulandı
uzuluyorsan eğer esine trip atıp biraz süründüreceksin, görümcene de gidip esim anlattı boyle Boyle olmuş, yaptigin çok ayıp vs diye ayar cek

Ben eş ailesini ailem olarak hiç görmedim. Ondan belki öyle bir şey yapmadılar ama yapsalar da umurumda olmazdı. Kaynanası 1-2 ayda bir bir kaç saat anca görüyorum onda bile canım sıkılıyor. Cafeye git deseler giderim yani
😁

Aynen öyle zaten eşim dürüstçe bana bunu ifade etseydi kirilmazdim. Karşısında otururken benimle alay etmeleri zoruma gitti. Eşimin beni benimsememesi ilk değil, onun ailesiyle çok sık gorusmeyiz ama ne zaman gorussek böyle bir olay olur işte. Onlar eşime gelini götür deselerdi ama eşim saçmalamayın deseydi yada bana dürüst olsaydi asla sorun etmezdim.
Sizi aileden biri olarak görmüyorlar açık ve net eşinizin size sahip çıkması lazım eşiniz sahilde çıkmıyor emin ol sizin aranızda bir tartışma çıksa eşin ailesine anlatacak ve kaynana. Gorumceniz ve eşiniz sizin üzerinize gelecek hepsi beraber olup bunu yapacak emin ol siz eşinizle konusmayacaksiniz küsmelisiniz ben neyinim neden bana böyle yapmlarina izin veriyorsun deyin mesela eşinizin isteklerini yerine getirmeyin sana yaklaşmasını istemeyin beni seks için mi aldın sadece deyin hatasinj bilip senin yanında olana kadar hiç bi isteğini yerine getirmeyin

Esas sorun bu alay etmeleri telefona bakarak gülüşmeler hem üye hem bizim takıldığınız nokta bu.. Bize ne teyze dedikodusundan

Sorun sadece eşinizde eşiniz ailesine o benim eşim nasıl böyle bişey soylersiniz eğer böyle devam edecekse biz bir daha burda olmayacağız dese ama yok eşiniz de onlaa beraber olup sizi alaya almış ve bu böyle devam edecek açık ve net kaynanan gorumcen ne derse o olacak siz bir hiç siniz hiç yerine konmuşsunuz sorun eşinizde
Sizde ağırlığınızı koyun amaç ne böyle böyle yapıyorsunuz deyin yani

Ben eş ailesini ailem olarak hiç görmedim. Ondan belki öyle bir şey yapmadılar ama yapsalar da umurumda olmazdı. Kaynanası 1-2 ayda bir bir kaç saat anca görüyorum onda bile canım sıkılıyor. Cafeye git deseler giderim yani
😁
Benim eşimde ailesine karşı Bi dayatma var o yüzden işlerine geldiği gibi dedim 😅

Lafı çok uzatmak istemiyorum. Eşimle zaten olan problemlerimiz var. Onun çok negatif, suratsız, sohbetsiz, ilgisiz olması vb gibi. Bunun yaninda bir de gorumcemle mesajlarını yakaladım. Bayramı beraber geçiriyorduk. Eşim seni gezmeye götüreyim mi dedi ben de olur dedim. Beraber cafeye gittik. Eşim gorumcemle mesajlasip gülmeye başladı ama ne konuştuklarını söylemedi. Sonradan öğrendim ki meğer eşime demiş ki "gelini dışarı çıkar onun yanında rahat konuşamıyoruz teyzemlerle falan" eşim de beni almış götürmüş. Ve benim yanımda gorumceme mesaj atmış ne yaptınız gelelim mi falan diye. Kendimi çok salak hissettim. Son damla olacak galiba

Kocam bu tarz konusmayi ancak benimle yapabilir. Bana karsi yaparsa ogrendigimde yapacaklarima şu an hayal gücüm yetmiyor.

Lafı çok uzatmak istemiyorum. Eşimle zaten olan problemlerimiz var. Onun çok negatif, suratsız, sohbetsiz, ilgisiz olması vb gibi. Bunun yaninda bir de gorumcemle mesajlarını yakaladım. Bayramı beraber geçiriyorduk. Eşim seni gezmeye götüreyim mi dedi ben de olur dedim. Beraber cafeye gittik. Eşim gorumcemle mesajlasip gülmeye başladı ama ne konuştuklarını söylemedi. Sonradan öğrendim ki meğer eşime demiş ki "gelini dışarı çıkar onun yanında rahat konuşamıyoruz teyzemlerle falan" eşim de beni almış götürmüş. Ve benim yanımda gorumceme mesaj atmış ne yaptınız gelelim mi falan diye. Kendimi çok salak hissettim. Son damla olacak galiba
Ben olsam arkamdan iş çevirenleri bi whatsap grubuna alır. Bunun ssini atarım. Ben artık hayatınızda yokum rahat rahat dedikodunuzu yapın derim. Eşimide anında boşarım.

Back
X