• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ve kayınım.....

Zipzip sadece yas soruyor diye , herkes neden ustune gidiyor anlamadim..

Kimi hakaret ediyor , sacmaliyor onlari elestirin bence.
Zipzip'in yanlis yorumunu gormedim ben .

Onun başka yorumu var mı ki yanlışını görceksin ...Yoksa bu saçma sapan sorunun altında çok anlamlı şeyler mi yatıyor :KK59:

Sakın verme altın falan tavrını koy..Eşinede söyle aklını başına toplasın..Sen birkere taviz verirsen yanarsınız bak iş sende bitiyor..Sen ciddi bir şekilde kesin olarak tavrını koyarsan eşinde yapamaz cesaret edemez..Gerekirse tehdit et,öyle birşey yaparsan giderim bu evden yüzümü göremezsin de..Kimin kalbi kırılırsa kırılsın,bozulanda bozulsun..Sizin batmanızdan daha önemli değil..Bu kaynın batırır sizi böyle kendini düşünen bencil biriyse..

Boyle bi insanla ortak iş yapilirmi ya.
Esiniz bile bile iflasa gidiyo.
Evnizi alin o parayla mis gibi.

Nasil abiki oyle ortak iş yapmayinca bağ koparabiliyo sacma.
Zaten abiler abiliklerini yapsalar hic sorun kalmaz.
Cok bencil ve kiskanc oluyo abiler.
Abiden dolayi dertliyimde:110:

merhaba arkadaşlar. evleneli 7 ay oldu .kaynım ne istemeye ne nişana ne düğüne ne de işi düştüğü halde evimize filan geldi .düğünün hemen ardından eşim beni alıp başbaşa vakit geçirebileceğimiz bi yere gittik .evimiz başka şehirde olduğu için ve ertesi gün yola çıkacağımız için ben annemle kalmak istedim , kaldım da . kaynım o gece eşime annemde kalmamın yanlış olduğunu,anneme bu kadar izin verirse tepelerine çıkacağımı filan söylemiş.ertesi gün ben kayınvalidemi görüp yola çıkmak istedim evimiz çok uzak bi şehirde çünkü .kaynım gelip düğüne gelemedim kusura bakmayın deyip düğün hediyesi olarak size 2000 tl takıyorum ama üstümde yok dedi.bizde eşimle birbirimize bakıp gülümsedik.çünkü kaynımın düğünden önce de yaptığı bir sürü saçmalık vardı verdiği tek bi sözü bile tutmadı ve bu yüzden düğünümüzü bile bayağı eksik şeylerle tamamladık .neyse aradan 3 ay geçti ve biraz paraya ihtiyacımız oldu altın bozdurmak istemedik abine söyle düğünümüzde taktığı parayı verse ya dedim ben de. abisi ne derse beğenirsiniz ... ben öyle birşey demedim siz yanlış anlamışsınız benim bakmam gereken bi ailem var değil 2000 20tl bile veremem filan .şok oldum sanki zorla taktırmışız gibi konuştu.eşim abisin huyunu bildiği için takmadı ama ben çok sinirlendim. kaynımın bunca olumsuzluklarına rağmen eşim şimdi bütün altınlarımızı ve arabamızı satıp abisi ile ortak iş yapmak istiyor .üstelik abisine güvenmediğini defalarca söylüyor .abisi çok para göz .ben de ev alalım istiyorum.eşim abimle ortak iş yapmak istiyorum yoksa onunla bağlarımız kopacak diyor.. bu adam kârı içn herşeyi yapar ve ben de tüm birikimimi buna yatırmak istemiyorum eşimi de üzmek istemiyorum ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım ailemin huzuru bozuldu kavgadan bıktım...
Ben olsam eşimi üzer yine de izin vermezdim bu işe.

sakın sakın izin verme o abi kocanı kazıklar ya zaten bu kardeşler malesef ortak iş yapamıyorlar kocan güvenmediği halde safmı iş yapacak onunla asla izin verme bütün yatırımınızı böyle heba etmesine

Yas sorup devamini getirse amenna, hani haaa o yasta söyle böyle olur, ama yok sadece yas soruyor, ilk baslarda bende gülüp geciyordun ama gercekten sinir bozucu... Yani bi sonuc bi getirisi yok yasi ögrenmesinin, yasla alakali bisey yazsa bana ters bi sey bile olsa tamam derim... Bazen yaslar önemli oluyor ama her konuda tek soru bu, üstelik konusahibi kendisin ve esinin/sevgilisinin yazdiysa daha yedi sülalesinin yasini soruyor.... Neden, nicin? Merak diyor, merak bile bi sonuc getirir ama bunda sifir... Size nasil normal geliyor bilmiyorum...:KK14:

her konuda hep aynı soruyu görmek çok sinir bozucu değilmi, sanki çokmu merak ediyo birilerinin yaşını
amacı dalga geçmek bence

Yas sorup devamini getirse amenna, hani haaa o yasta söyle böyle olur, ama yok sadece yas soruyor, ilk baslarda bende gülüp geciyordun ama gercekten sinir bozucu... Sani bi sonuc bi getirisi yok yasi ögrenmesinin, yasla alakali bisey yazsa bana ters bi sey bile olsa tamam derim... Bazen yaslar önemli oluyor ama her konuda tek soru bu, üstelik konusahibi kendisin ve esinin/sevgilisinin yazdiysa daha yedi sülalesinin yasini soruyor.... Neden, nicin? Merak diyor, merak bile bi sonuc getirir ama bunda sifir... Size nasil normal geliyor bilmiyorum...:KK14:

Ben takip ediyorum , artik yorum yapmaya calisiyor ..
Ama baski altinda yorum yaptigi icinde sacmaliyo:KK70:
Yas sorup kaciyodu eskiden , simdi eskiye nazaran yine iyi biraz :KK67:
Kanimca fal felan bakiyor :KK58:

eşinize ne içirmiş kaynınız gözlerine perde inmiş sakın taviz vermeyin eşinize bencede

kayinvalidem Hasta bu yüzden Başka Eve gidemiyor . Kayinvalidem kayınBabam kaynım eşi çocukları görümcelerimle hep Beraber kalmaktansa Annemlerde kalmayı tercih Ettim . Zaten ertesi gün evimize gidecektik.

Gerçekten Nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum . Yaptırım uyguladım bu defa da şiddetli kavgalarla sonuçlandı . Abisiyle yaşadığımiz bunca güvensiz olaydan sonra Ne kadar zor şeyle yasacağımizi Biliyorum . Bunu Bile bile yapmasına katlanamiyorum

kayinvalidem Hasta bu yüzden Başka Eve gidemiyor . Kayinvalidem kayınBabam kaynım eşi çocukları görümcelerimle hep Beraber kalmaktansa Annemlerde kalmayı tercih Ettim . Zaten ertesi gün evimize gidecektik.

Gerçekten Nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum . Yaptırım uyguladım bu defa da şiddetli kavgalarla sonuçlandı . Abisiyle yaşadığımiz bunca güvensiz olaydan sonra Ne kadar zor şeyle yasacağımizi Biliyorum . Bunu Bile bile yapmasına katlanamiyorum

eşinizi ikna edemezmisniz huzurumuzun bozulur seni yarı yolda bırakır deseniz yani biraz göz korkutsanız tabi güzel sözlerle eşinizi kırmadan.
birde ben olsam abisinden takı istemem bunu mevzu bile etmezdim sonucda borc değil bu takmamıs bitmis kendınızı ona muhtac gostermeseydınız keske
hemde size 20 tl veremeyen nasıl ıs kurcak orasıda ılgınc esınıze guvenıyor demek

Ayy altın demeyin :) ay bende çok sinir oluyorum şu sanki düğünü sırf bunun için yapıyolar para altın toplansında ya borçlarını ya bişey yapsınlar o parayla erkek tarafı.sizin hakkınız onlar amaki çok istiyolarsa bilezikleriniz setîniz harîcinde verin diğer takıları çünkü onlar sizin hakkınız

Kabul etmeyin ve ettirmeyin bence.
Abisi sözünde duracak biri değilmiş, insan utanır olmayan takıyı taktım demeye.
Birikiminiz de elden gitmesin.

Hiç kaynım şöyle böyle diye kötüleyip açıklama yapmanıza gerek yok..
İsterse dünyanın en iyi insanı olsun. Böyle aile arası (özellikle her iki bireyde evliyse ) ortak iş hiç bir zaman sağlıklı yürümez..

Back
X