- Konu Sahibi medcezir44
-
"ölüler sanırmış ki diriler her gün helva yiyor" derdi rahmetli babam herkes de kendi derdinini büyük sanırmış şöyle bir etrafınıza bakarsanız şu yazdığınız cümlelere gülüp geçersiniz eşiniz konuşmuyorsa siz gidip konuşun birşey kaybetmezsiniz şu anki ruh halinizden de iyi olursunuz iyi bakın kendinizeşu an suskun otoruyoruz 56 kiloyum boyum 1.62 evet iştahlıyım kabul ediyorum kocam da takıntılı gelelim suskun oturma sebebine akşam makarna yemem eşim yemek yemedi ben de makarna çorba yaptım makarnamı yiyorsun falan dedi ben de umursamadan güldüm yememe devam ettim çünkü her yediğime karşmasına alıştım ama o saat bu ssaat suskun oturoyor umursamıyormuşum bunaldım artık yemin ediyorum tek sorunumuz bu
"ölüler sanırmış ki diriler her gün helva yiyor" derdi rahmetli babam herkes de kendi derdinini büyük sanırmış şöyle bir etrafınıza bakarsanız şu yazdığınız cümlelere gülüp geçersiniz eşiniz konuşmuyorsa siz gidip konuşun birşey kaybetmezsiniz şu anki ruh halinizden de iyi olursunuz iyi bakın kendinize
tek sorunumuz bu derken biz 6 yıldır birlikteyiz ve sürekli bu konu var hayatımızda kadın olarak beğenilmemek kusura bakmayın ama ben ce hafif değil elbette allah başka dertt vermesin
sözlerini çok dert ediyosan ki ediyorum diyosun makarna yeme çorbayı iç tamamdır.
sen de benim yazdıklarımı bu kadar dert ediyorsan cevap yazma okuma tamamdır:))
1,58 boyum ve 56 kiloyken gayet zayıftım ne giysem yakışırdı eşim hayrandı anlamadım neye takıntısı varki eşinin kemik torbasımı seviyor
Valla esini begenmeyen once donsun bi kendine baksin.kimse mukemmel degil. Arkadasim sende esini elestirmek icin baksan bir suru kusurunu bulursun. Ama boyle yapmiyosun, neden cunku gerek yok.
Erkekler bu konularda biraz dusuncesizler. Benim esimde bana arada takiliodu.don bi kendine bak dedim.
Bi hirs yaptim 7 kg falan verdim, kendi bile inanamadi. Sonra Allahin isi bir kilo aldi. Tombis oldu.
Ben busi demedim ana herkes bunu onun yuzune vurdu. Simdi spora gidiyo kg vermek icin :) Allahim biliyo yapacagini.
Sende yarin aksam yemek yapma. Bitek corba yap. Bisi dersede kg sorunumuz var dikkat etmek lazim dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?