kocam ve kilom

medcezir44

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
33
20
288
Gaziantep
şu an suskun otoruyoruz 56 kiloyum boyum 1.62 evet iştahlıyım kabul ediyorum kocam da takıntılı gelelim suskun oturma sebebine akşam makarna yemem eşim yemek yemedi ben de makarna çorba yaptım makarnamı yiyorsun falan dedi ben de umursamadan güldüm yememe devam ettim çünkü her yediğime karşmasına alıştım ama o saat bu ssaat suskun oturoyor umursamıyormuşum bunaldım artık yemin ediyorum tek sorunumuz bu

Canim kg derken kilolu bi insan degilsinki. Bence esin kendinde arasin once bi kusur. 56kg nedirki. Birak umursamiyormus gibi yap.
Offfff sinir oluyorum boyle heriflere. Hayatlari trip.

"ölüler sanırmış ki diriler her gün helva yiyor" derdi rahmetli babam herkes de kendi derdinini büyük sanırmış şöyle bir etrafınıza bakarsanız şu yazdığınız cümlelere gülüp geçersiniz eşiniz konuşmuyorsa siz gidip konuşun birşey kaybetmezsiniz şu anki ruh halinizden de iyi olursunuz iyi bakın kendinize

tek sorunumuz bu derken biz 6 yıldır birlikteyiz ve sürekli bu konu var hayatımızda kadın olarak beğenilmemek kusura bakmayın ama ben ce hafif değil elbette allah başka dertt vermesin

Ben de nefret ederim böyle karışmalara hele de yemek yerken:)

sen yemiyorsan yeme bana ne karışıyorsun...

evliyim 3 senedir. 1.70 ve 63 kiloyum, evlendiğimizde de 65 kiloydum. Bazen eşim takılır, o zaman ona diyorum ki beni böyle aldın, ben 50 kilo olsaydım amenna ama 2 kilo azım bile şimdi bunu söylemeye hakkın yok diyorum ve konuyu kapatıyorum..

Gerçi şimdi o 10 kilo verdi, ve bu beni rahatsız ediyor, demekki kilo alsa da rahatsız olup karışacağım.. Ama ben onu böyle almadım ki... :)

Yeyip içtiğine karışıp lokmalarını sayıyorsa cidden alınmakta haklısın. Kilon gayet normal ama eşin kilo alacağından falan korkuyor sanırım.

1,58 boyum ve 56 kiloyken gayet zayıftım ne giysem yakışırdı eşim hayrandı anlamadım neye takıntısı varki eşinin kemik torbasımı seviyor

1,58 boyum ve 56 kiloyken gayet zayıftım ne giysem yakışırdı eşim hayrandı anlamadım neye takıntısı varki eşinin kemik torbasımı seviyor

ya zaten benim de psikolojimi bozdu bazen obez görüyorum kendimi sayesin annemlerde kaynvalidemlerde de aynı durum ben bişey söylememe rağmen onlarda kocana bakma ye diyorlar bu daha sinirimi bozuyor. herkes eşimin yememe karışdığını anlıyor .

Valla esini begenmeyen once donsun bi kendine baksin.kimse mukemmel degil. Arkadasim sende esini elestirmek icin baksan bir suru kusurunu bulursun. Ama boyle yapmiyosun, neden cunku gerek yok.
Erkekler bu konularda biraz dusuncesizler. Benim esimde bana arada takiliodu.don bi kendine bak dedim.
Bi hirs yaptim 7 kg falan verdim, kendi bile inanamadi. Sonra Allahin isi bir kilo aldi. Tombis oldu.
Ben busi demedim ana herkes bunu onun yuzune vurdu. Simdi spora gidiyo kg vermek icin :) Allahim biliyo yapacagini.
Sende yarin aksam yemek yapma. Bitek corba yap. Bisi dersede kg sorunumuz var dikkat etmek lazim dersin.

zaten 53 e düşene kadar biey yiyesim kalmadı. ben onu böyle beğendiğim için dediğinz gibi gözüme batmyor onun gözüne hep batıyorum

Bu hep böyledir zaten..

Yalan dünya'nın son bölümünde de vardı selahattin tülayla evli olduğunu sanınca onu beğenmemeye başlamıştı. Poposuna laf söylüyordu fln.. Adamlar da böyle evlendikten sonra kusur arıyor ve kıyaslıyorlar... Çok zayıf olanların kocaları da kilo alsın diye uğraşıyordur...

Bazen özellikle kendimiz tokken iştahlı bir şekilde yemek yiyen kişiler itici gelir. Belki o nedenle rahatsız olmuştur.kilonda kafaya takılacak birşey yok bence.

Kusura bakmayin acik olacagim.
Ya kilonuzu eksik söylüyorsunuz, yada boyunuzu fazla zira 1.62 boya 56 kilo normalin bile altinda.
Yani sizin kitle indexiniz 21.
20 nin altindakiler asiri düsük kilolu yani asiri zayif sayilir.
25 e kadar normal.
Siz alt sinirdasiniz yani asiri zayifa dogru gidiyorsunuz.
Böyle bir durumda ya esinizin gözü bozuk, ya siz degerleri yanlis söylüyorsunuz.

Ayrica eslerin birbirinin fiziksel görüntüsü dolayisi ile birbirlerini asagilamasini asla anlayamadim anlayamayacagim.
Görüntüye göremi evlilik yapmis esiniz.
Demek ki SIG bir esiniz var.

Son düzenleme:
Bu erkeklerin kilo takıntısı nolcak ya. Kilonuz gayet iyi. Kilolu kadın görmemiş bunlar istiyorlar ki 90 60 90 olsun sanki kendileri mükemmel miş gibi..
Surat asicak baska konu bulamamistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…