kocam ve kilom

Boyum 1.65 ve 7 ay once dogum yaptim. Su an 60 kiloyum hala fazlaligimi atamadim ve esim tam bir paranoya. Beni de paranoya yapti. Yakismiyormus falan filan kilo vermesine veririm de bogazimi kesemiyorum. Bende istiyorum 52 olmak ama yavas yavas diyorum kendime normal yeni dogum yaptin. Kizlar inanin bana 77 kilo ameliyat masaina yattim. 40 imin ciktigi gun 17 kilo vermistim. Valla takintili es bazen iyi bazen kotu. Dukana baslamayi hedefliyorum ins. :)

helal valla daha nolsun bünyen kuvvetli metabolizma güzel yakıyomuş demekki hiç sıkıntıya girme valla canım kocan ööle diyince zaten böle dediğin için sayende vercem de sıkıntıdan :)

helal valla daha nolsun bünyen kuvvetli metabolizma güzel yakıyomuş demekki hiç sıkıntıya girme valla canım kocan ööle diyince zaten böle dediğin için sayende vercem de sıkıntıdan :)

Fazla kilolarimi verip, daha guzel olup :) sonra da onun kilolariyla ugrasmak istiyorum. Hadi bakalim ? 17 kiloyu gunde 3_4 litre su icerek, tabiri caizse 1.5 litrelik su siseleriyle gezerek verdim.

90 kilo falan sandım başlığı görünce...
kardeşim sen dert mi arıyorsun..zaten kilon ideal, eşinin öyle demesini takacak ve dert edecek kadar rahat bi hayatın var sanırım...
nevar ki bunda...kilon fazla olsa hadi tak diyecem kafana, gücenmekte haklısın diyecem
zaten 56 kiloymuşsun, ne alaka şimdi eşinin takmasına...bence sen takmışsın ki eşinin her hareketini yadırgıyorsun...
şükret kerdeşim şükret...
dertsiz olduğuna şükret...

Bencede kilolu falan değilsin sen neyine karışıyo kocan anlamış değilim bence kendine güvenerek tepkilerini net bi şekilde gösterirsen sorunda hallolur :)

ben olsam, bende eşimle dalga geçerdim..
benim kiloma takılıyorsa bende onun kusurlarına takılırdım..
kısssa kıssas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…