kocam ve kilom

canım dert etme ya senin kilon ne ki ben evlendğimde 167 ye 60 kiloydum 2 seneye yakın oldu evleneli kullandığım ilaçlardan(bebek için) yediğim yemeklerden 70 kilo oldum benim eşim de sataşıyo tosun gibi oldun diye hatta severken tosunum diye seviyor ama hiç umursamıyorum o diyor diye kendim için kilo vericem tabi oda ayrı .. birde Allah başka dert vermesin .tek sıkıntınız bu olsun .

cnm bi kaç kilo göndermen mümkün olsa da ben alsam senden keşke
bende çok zayıfım...
kk daki mama yiyerek kilo alma formülünü uyguluyorum bende...inş işe yarar...
ayrıca sen kilolu değilsin ki... normalsin bence... takma boşver

ahhh nekadar guzel hep soyluyorumki yesemde herseyi istedigim sekildede kilo almasam sanlisin ) iste kimisi vermek icin , kimiside kilo almak icin ugrasiyo hayat ne garip konu sahibi arkadasim sen takma esine belki baska biseye kizmistir caticak yer ariyodur yoksa gayet guzel kilon Allah baska dert vermesin

Ben anlamadım şimdi herkes 1.62 ye 56 az bile demiş ama ben 1.65in üstündeyim ve 56 olduğumda bildiğin kilolu, kalıplı gözüküyorum:44:

Ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum, bence dert hemde okkalı bir dert.

Çünkü, Eşinin kilosunu, giyimini kuşamını vs'sini beğenmeyen erkeklerin eşlerini sevdiğine inanmıyorum.

Sevgi şekilcilik değildir, gözündeki çapağı da seversin, kilosunu da, bıngıl bıngıl göbeğini de.

Ki arkadaş kilolu bile değil, bugün kilosunu dert eden yarın iyi günde kötü günde Allah korusun bir hastalıkta nasıl yanında olur.

Yazıklar olsun şekilci erkeklere.

Son düzenleme:
bu kocalari anlamak zor. mutlaka soyleyecek birşey buluyorlar.
benim boyum 1.70 kilom 53 evlendiğimde 48 Kiloydum. her gün kilo al derdi tek o da değil annem, kardeslerim hepsi derdi. hatta liseye giden kardeslerim dalga geçiyorlar millet kiyafeti küçülünce kardeşine verir biz ablamiza vericez diyorlar. biraz kilo aldım eşimin sesi kesildi. diğerleri de istediği kadar konussun.

yani kilolu da olsak zayıfta olsak mutlaka soyleyecek birşey buluyorlar. sen bence aynen devam et. kafana takma çokta kilolu degilsin.

Canim biraz kilo vermeye calis O zaman. Bende karisinin kilosuna takan erkeklerden haz almam aslinda. Beni nasil begendiysen oleyim iste ben demek de yersiz . Bence her erjek ve kadin esini yaninda gurur duyulacak bir srkilde tasimak ister gorsellikte biraz bu isin icine giriyo tabiki. Ben 1.72 boy 50 kiloyum evlendigimde 52 dim 2 cocuk pesine kosturmaktan kilo alamiyorum bi de tiroidim var yesemde nafile. Benim gorumcem doguma 86 girdi 76 cikti oldu bir yarim dunta psikolojisi cok bozuldu eside surekli spora git bogazini kes falan diye soyleniyodu cok uzuluyodu. Biz de sinir oluyoduk kiziyoduk ama ustelemesi ise yaramadi da deil.Azmetti bizde yardimci olduk 20 kilo verdi . Simdi esi ona seninle gurur duyuyorum diyor . Cunku eside giyimine gorunusune ozen gosteren biri. Brnce senin ole verilcek cok bi kilon yok su an tahmin ettigim kadar cok da kilolu deilsin cok az bi gayretlr verebilirsin . Her erkegin tarzi farklidir kimi balik etli kimi zayif hoslanir eslerimizin goruslerini onemsemeliyiz bence . Onlarda kendilerini biraz salsalar bizde nazikce kirmadadan dile getirmeliyiz cunku saglik icinde onemli. Esin icin degilse bile kendin icin birkac kilo vermek o kadar da zor olmamali. Esinede belirt ama yani bu tepkilerinden hoslanmadigini. Olmazki her yemek yemende lokmalarini mi sayacak. Cok rahatsiz edici.

Sen bi doğum yapsan eşin o zaman ne dicek çok merak ediyorum

56 kiloyu bile sorun ettiğine göre

Bu arada kendisi nasıl ? Kenan İmirzalıoğlu gibi filan mı azcık aynaya baksınlar yahu..

boyuna göre kilon gayet iyi fazla değil ki eşin neye takmış anlamadım
ayrıca bu kadar şekilci erkeklere sinir oluyorumsürekli eşlerinin kilosunu saçını başını giyimini eleştiren erkeklerin eşlerini sevdiklerini düşünmüyorum ben
gerçekten seven bu kadar eleştirmez eşini her haliyle sever
sen bunları aynen eşine söyle lokmalarını saymasın

Eşin galiba 1.90 boyunda 85 kilo, six packli bir yakışıklı... Senin gibi boyu ve kilosu orantılı bir kadında bile kusur bulabiliyorsa Paul Walker gibi bir yakışıklı olduğunu tahmin ediyorum.

ben 165 57 kiloyken eşim 50 kilo olmamı isterdi, sürekli biraz daha biraz daha delirtirdi beni.

şimdi 75 kiloyum. eşim o resimlerime bakıp ah eskiden vücudun ne güzeldi diyor, dedim "oğlum bak git "sen o zaman da beğenmezdin. sözün özü eleştirme ruhuna sahip bir erkek illaki mutsuz olacak bir kusur bulur.

adunul un dediği gibi....hamile kaldığında ne olacak ....hasta olduğunda...ilk kırışıklığında.....inadına yemeye devam et ...kilon iyi

senin kilon iyi ama esin sanirim kilo almandan korkuo ve bu yuzden de gece vakti yemek yemen onu rahatsiz etmistir.

bence bayanlar da erkeklere bu sekilde konusmalarina firsat vermeyip kilolarina dikkat etmeliler.goz var nizam var aynaya bakinca kilo aldigini goruosun sonucta,bi kac hafta yediklerine dikkat ederek fazlaliklar atilabilir.hani bunu esiniz icin diil de kendiniz icin yapmalisiniz cunku ileriki yaslarda metabolizmanin yavaslamasiyla yerlesmis kilolar da zor verilio bunu herkes bilir.

Arkadaşlar kusura bakmasın ama 1.62 boya 58 kilo bence fazla.
Bilindik orana vurulsa bile yine fazla çıkıyor.
Ortalama olarak 5-6 kilo vermen gerekir sanırım. Eşin kilolu yapı istemediği için kendine dikkat etmediğin için kızmış olabilir. Ya onu anlayışla karşılayıp kendine dikkat edeceksin ya da yemeye devam edeceksin.

Yaşadığınız durum gerçekten bir bayan için kırıcı bir durum..
Açık açık istediğini söylese size tatlılıkla belkide siz elinizden geleni yapacaksınız.

Sizde böyle durumlarda aldırmaz görünmeyin..
Kırıldığınızı, anlatması gerektiğini tavır yaparak belirtmesini anlamsız bulduğunuzu anlatın.

eşin konuşmayla düzelip tatmin olacak bi tip değil kafaya bişe takmış bu belli bence sen gündüzleri işe gidiyosa rahat davran yemek istediğini ye spor filanda yaparsın küçük egzersizler yani yada ööle görünürsün hem daha iyi akşamlarıda hafif bişiler yemiş olursun çünkü gündüz booll booll yedin :)) bu sözlerim adamı kandırmak gibi algıanmasın aradaki tatsızlığı bitirme amaçlı yap bunu ve sözünü dinlediğini gösterme amaçlı hiç değilse huzurunuz olur

biz kglular napak yani ölekmi yani :))) takılma cnm senden kötüleri var bak ben 72 kgyum ve 160 boyum düşün gerisini

biz kglular napak yani ölekmi yani :))) takılma cnm senden kötüleri var bak ben 72 kgyum ve 160 boyum düşün gerisini

aslında sizin kilonuzda çok değil mesela benm boyum 1.68 kilom 60 milim şaşmaz ne çıkar ne iner bazen çıkar tabi ama genede 70 75e kadar yolum var üstelik balık etliyimdir beden kitle endeksine bakarsanız görürüsünüz hem malesef çöp gibi olan kadında bi yerden sonra alıyo kilo yani

kilonuz biraz balıketi kıvamında öyle abartılı sayılmaz bence, yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla siz de kilonuzdan memnun değilsiniz, bence eşinizle konuşun bu konuda çabaladığınızı fakat kırıcı tavırlarıyla sizi üzerek yardımcı olmadığını, onun olumlu desteğine ihtiyaç duyduğunuzu anlatın eğer sizi anlamazsa arkadaşlarında dediği gibi sizde onu bazı yönleriyle ilgili iğneleyerek belki bu tavrını değiştirmesini sağlarsınız, her şey gönlünüzce olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…