- 5 Mayıs 2022
- 190
- 12
- 28
- Konu Sahibi Derya 12468
-
Ben bir şey anlamadım bacımMerhaba gençler
Şimdi size bir sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim cidden
Kocam benle konuştuğunda isten geldiğinde ve isteyken aradığımda birsey demedi yarın izinli napcaz yarın dedim yarın olsun bakalım dedi
Tm yatcaz kardeşimin dugun tarihini koycaklarmis babamın selamı var yarın akşam bizi bekliyor diyor ya kaynanam gile 4 aydir gitmem süslenmedim artık
Yardımcı olun yarın ben nasıl davranmam gerekir orada not düğünü olcak gorumcemle gorusmuyorum
Düğün tarihini belirlerken sizin orda mi olmanız gerekiyor anlamadım. Kv nize 4 aydın gitmem süslenmedim artık ne demekMerhaba gençler
Kocam benle konuştuğunda isten geldiğinde ve isteyken aradığımda birsey demedi yarın izinli napcaz yarın dedim yarın olsun bakalım dedi
Tm yatcaz kardeşimin dugun tarihini koycaklarmis babamın selamı var yarın akşam bizi bekliyor diyor ya kaynanam gile 4 aydir gitmem süslenmedim artık
Yardımcı olun yarın ben nasıl davranmam gerekir orada not düğünü olcak gorumcemle gorusmuyorum
Sana soyle anlatayım koca sülalesinin yanına gitmiyorum görüşmüyorum lohusaligimda gelip beni bakmadilar ve sürekli kocamla kavga ettik kocamda ben sizden tarafa senide bizden tarafa götürmem diyor du ve ailesiyle görüşmem cocuk olduğundan beriBen bir şey anlamadım bacım
Kocamin kardesi ya klavye sikintili benim lohusalimda gelip beni bakmadilar kocamla aramı açtılar görüşmüyorum kocam yarın izinli yarin napcaz dedim isten geldikten sonra yarin olsun bakarız dedi akşam yatcak babamın selamı var bizi bekliyor aksam diyorDüğün tarihini belirlerken sizin orda mi olmanız gerekiyor anlamadım. Kv nize 4 aydın gitmem süslenmedim artık ne demek
Konu başlığı neden kocamın sülalesi içerik neden ailesi
Anladım gitmek istemediğini söyleyebilirsin eğer çok ısrarcı olursa gidersin herkesle mesafeli konuşursun bukadar basitSana soyle anlatayım koca sülalesinin yanına gitmiyorum görüşmüyorum lohusaligimda gelip beni bakmadilar ve sürekli kocamla kavga ettik kocamda ben sizden tarafa senide bizden tarafa götürmem diyor du ve ailesiyle görüşmem cocuk olduğundan beri
O gündür bugundur benim koca gitmez annem gile ilk defa pazar gitti gel annen gili bakalım bi diye gittik bugünde yatağında babamın sana selami var yarın akşam kardeşimin dugun tarihi konmamış bizi çağırıyor dedi seslenmedim
Ozaman eşini tek gönder sen gitmeKocamin kardesi ya klavye sikintili benim lohusalimda gelip beni bakmadilar kocamla aramı açtılar görüşmüyorum kocam yarın izinli yarin napcaz dedim isten geldikten sonra yarin olsun bakarız dedi akşam yatcak babamın selamı var bizi bekliyor aksam diyor
Nasil davrancam onlara gitmek istemiyorum
Birde kocam benim lafımı dinlemez dedigimi tutturamiyorum artık ailesinin lafını dinliyor onlara daha yakın nasil yapcam benAnladım gitmek istemediğini söyleyebilirsin eğer çok ısrarcı olursa gidersin herkesle mesafeli konuşursun bukadar basit
O senin lafını dinlemiyorsa sende dinleme çocuk değilsin ki zorla kolundan tutup ailesine götüremez ha baktın zora sokuyor gidersen burnundan getirBirde kocam benim lafımı dinlemez dedigimi tutturamiyorum artık ailesinin lafını dinliyor onlara daha yakın nasil yapcam ben
Tm vurgularimda hatta ne zaman görüştün dedim cvp vermedi ve o aklı annesi vermiştirKocanız muhtemelen bunu önceden biliyordu ve o yüzden ilk sizin ailenizin yanına gitti "ben senin ailene gittim, sende benimkine gel" diyebilmek için.
Bence siz eşinizi yalnız göndermeyin ama eşinizin zoruyla değil de hatırı için gittiğinizi vurgulayın.
Esim ailesinin lafını çok dinliyor olanlardan dolayı bana pek birsey anlatmaz onuda yatcaginda dedi Tm o kadar kendime nasıl baglaya bilirim benim sözümü nasil dinletebilirimEşinin hatrı için git gel ne olacak ki? Kayınpeder rica etmiş, büyüğün sonuçta kırmak olmaz.
Eylül ekim gibiymiş evel kerim oyle diyor ama yarın akşam bizi davet etmiş kayinpeder dugun adı koycaklarmisNe yapacaksınız gidin yarın,kına Haziran’ın ikisinde düğün de dördünde olsun en mantıklısı bu deyin gelin.
Anladığım kadarıyla mantıklı olan bu
Hiç bir şekilde mi gorusmuyorsunuz ? Eşinizle gidin misafir gibi geri gelin.Merhaba gençler
Bosancakt8m cocuk var ortadaDerya senin kocanın sülakesinde dert etmediğin ne var Allah aşkına. Senki annesine indirimden aldığı yağı dert etmiş insansın. Hey ki hey derya bugünlerin zor geçer sen en iyisi boşan kocanda rahat etsin adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?