Kocam ve kocamin sualesi

Yazım tarzınız bana şiveli konuştuğunuzu düşündürdü.
Muhtemelen konuştuğunuz gibi yazıyorsunuz. Yazım hatalarıda eklenince ifadelerinizi anlamak güçleşiyor.

Kayınvalide ve görümceniz ile neden görüşmediğinizi belirtmediğinizden;
idare edebilir durumda olduğunuzu varsayarsak gidin görünün ama geri planda kalın. Muhabbete katılmayın. Sorarlarsa gereği kadar konuşun fazla yorum yapmayın. Ortama girince selamlaşın, suratsız olmayın ama ilgili de davranmayın. Nötr olun.

Gitmek istemiyorsanız da düğüne katılırsınız sonra.

Annemgil kaynanamgil bu sıfatlardan sonra konuya dahil olamadim. Anneniz kayinvalideniz

Belki bu bahaneyle arayı düzeltmek istiyorlardır. Eşinize sırf sen üzülme diye geliyorum diyip gidin.

Kaç yaşındasınız merak ettim daha olgunlaşmadan evlenmiş birde üstüne çocuk yapmışsınız..kimse bebeğinize de size de bakmak zorunda değil hamile kalırken kv ne eğer banada bebeğe de bakarsan hamile kalacam diye haber mi verdin..benim kv iki dogumumada gelmedi niye gelmedin demedim, kusmedim ,aklıma bile gelmedi kızmak küsmek tuhafsiniz vallah Allah eşinizinde kayın ailenizinde yardımcısı olsun..

Hiç bir şey anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…