- 21 Şubat 2016
- 98
- 95
- 38
- 35
- Konu Sahibi hayalperest_11
-
1 ay yemek bulaşık yapılmadı ciddimisiniz ?tebrikler süpersin verebileceğin en güzel dersi vermissin :)QUOTE="tosia, post: 60911458, member: 676462"]
Benim ex eşim bir gün samimi arkadaşlarımızın yanında "Tosia bir pilav yaptı geçen gün, pilavın haberi yok o derece." diye espiri yaptı yuksek zekasıyla, 1 ay evde yemek pişmedi, çamaşır yıkanmadı, ütü yapılmadı. Sonra artık yemeklerimi nasıl öveceğini şaşırmıştı:)
Size de böyle bir protesto tavsiye ediyorum.
Merhaba kızlar. Buraya pek konu açmıyorum ama sizlerin görüşünü bir konuda merak ettim. Evimize misafirler geldi. Eşimin ailesi ve onların uzaktan akrabaları. Konu nerden geldi bilmiyorum eşim herkesin yanında beni eleştirmeye kötü özelliklerimi söylemeye başladı. Çabuk kızar çok ters dağınıktır gibi şeyler söyledi. Bu sözler üzerine yorumlar yapıldı güldüler. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Bu durumda sizin eşinize tepkiniz ne olurdu. Benim canım haliyle sıkıldı. Henüz konuşmadım.
Hepsi aynı bence öküz bu erkeklerMerhaba kızlar. Buraya pek konu açmıyorum ama sizlerin görüşünü bir konuda merak ettim. Evimize misafirler geldi. Eşimin ailesi ve onların uzaktan akrabaları. Konu nerden geldi bilmiyorum eşim herkesin yanında beni eleştirmeye kötü özelliklerimi söylemeye başladı. Çabuk kızar çok ters dağınıktır gibi şeyler söyledi. Bu sözler üzerine yorumlar yapıldı güldüler. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Bu durumda sizin eşinize tepkiniz ne olurdu. Benim canım haliyle sıkıldı. Henüz konuşmadım.
Misafirlerin yanında güler geçer onlar gidince ağzından burnundan getirir o lafları söylediğine pişman ederdim.Merhaba kızlar. Buraya pek konu açmıyorum ama sizlerin görüşünü bir konuda merak ettim. Evimize misafirler geldi. Eşimin ailesi ve onların uzaktan akrabaları. Konu nerden geldi bilmiyorum eşim herkesin yanında beni eleştirmeye kötü özelliklerimi söylemeye başladı. Çabuk kızar çok ters dağınıktır gibi şeyler söyledi. Bu sözler üzerine yorumlar yapıldı güldüler. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Bu durumda sizin eşinize tepkiniz ne olurdu. Benim canım haliyle sıkıldı. Henüz konuşmadım.
Allahım ne güldümmEe madem çabuk kızarmışım yalancı çıkarmazdım beyimi patlatırdım bi tane ağzına .
Desenize birçok erkek aynı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?