Kocam ve misafirler

hayalperest_11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
98
95
38
35
Merhaba kızlar. Buraya pek konu açmıyorum ama sizlerin görüşünü bir konuda merak ettim. Evimize misafirler geldi. Eşimin ailesi ve onların uzaktan akrabaları. Konu nerden geldi bilmiyorum eşim herkesin yanında beni eleştirmeye kötü özelliklerimi söylemeye başladı. Çabuk kızar çok ters dağınıktır gibi şeyler söyledi. Bu sözler üzerine yorumlar yapıldı güldüler. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Bu durumda sizin eşinize tepkiniz ne olurdu. Benim canım haliyle sıkıldı. Henüz konuşmadım.

Benim ex eşim bir gün samimi arkadaşlarımızın yanında "Tosia bir pilav yaptı geçen gün, pilavın haberi yok o derece." diye espiri yaptı yuksek zekasıyla, 1 ay evde yemek pişmedi, çamaşır yıkanmadı, ütü yapılmadı. Sonra artık yemeklerimi nasıl öveceğini şaşırmıştı:)
Size de böyle bir protesto tavsiye ediyorum.

eşinize onu bir daha her kim olursa olsun yanında eleştirip küçük düşürmemesi gerektiğini uygun bir üslupla anlatın bence.
durumu geçiştirmek isterse de sizde ona "bende aynı davranışı senin arkadaş yada değer verdiklerin yanında yapsam nasıl hissedersin?" diye sorabilirsiz.
asla ama asla bu konuşmayı kavga eder şekilde yapmayın.
olaylar tersine döner haklıyken haksız olursunuz.

QUOTE="tosia, post: 60911458, member: 676462"]
Benim ex eşim bir gün samimi arkadaşlarımızın yanında "Tosia bir pilav yaptı geçen gün, pilavın haberi yok o derece." diye espiri yaptı yuksek zekasıyla, 1 ay evde yemek pişmedi, çamaşır yıkanmadı, ütü yapılmadı. Sonra artık yemeklerimi nasıl öveceğini şaşırmıştı:)
Size de böyle bir protesto tavsiye ediyorum.
[/QUOTE]
1 ay yemek bulaşık yapılmadı ciddimisiniz ?tebrikler süpersin verebileceğin en güzel dersi vermissin :)

1 ay yemek bulaşık yapılmadı ciddimisiniz ?tebrikler süpersin verebileceğin en güzel dersi vermissin :)

Evet canım hatta annesine de söyledim bunu gizliden, oraya yemeğe gitmek istediğinde annesi de bahaneler uydurdu ya da sevmediği yemekler yaptı. Dışarıdan yedi ya da aç kaldı. Yumurta kırmayı bile beceremezdi çünkü yeteneksiz.

Hepsi aynı bence öküz bu erkekler

Misafirlerin yanında güler geçer onlar gidince ağzından burnundan getirir o lafları söylediğine pişman ederdim.

Eşim ilk zamanlar ailesinin yanında yapardı, çok uyardım dinlemedi, bende bikaç defa ailemin yanında ona aynını yapınca düzeldi :))

he arada şaka yaptığını sanıp anasının yanında coşar, akıllı ol bak herkes evine gidicek bana kalcaksın derim, veya beni utandırdı mı yüzüne şööyyllee bir bakıyorum "ee herkes kendine yakışanı yaparmış, insan içinde insanı küçük düşürmek de ancak sana yakışırdı" diyorum kimseden çıt çıkmıyor.

Geçen gün ablasına seslenmiştim o ara sofradalardı, eşim şu an gelemez diye atladı ordan. Görümcem tabi ki gelirim deyip koştu geldi sağolsun. Tabi eve geldik 1 haftadır burnundan getiriyorum, sen kime yaranıyosun aklın sıra, beni ezdiğini mi sanıyosun, erkekliğin mi kabarıyo aileni görünce diye.. Karıcım pişmanım dedikçe geri püskürtüyorum. E 9 yılda öğren artık karını di mi? Ki ailesiyle mazimiz karadır, olmuycak yerlerde olmuycak densizlikler yaparsa böyle burnundan gelir.

Herkese düşünceleri ve tavsiyeleri için teşekkür ederim. Sakince oturup üzüldüğümü belirtmeyi düşünüyorum. En çok üzüldüğüm taraf eşime bazen çok sinirli olduğumu bildiğimi ve bunu önlemek için bir uzmandan yardım almayı düşündüğümü kaç kere söylemiştim buna rağmen yine de bunu yüzüme vurması.

Desenize birçok erkek aynı :)

Evet genelde aynı malesef. Şakayla ya da ciddi olmadık yerlerde olmadık şeyleri söylemeye bayılırlar. Eğer ciddi anlamda üzüldüğünü söylediğinde seni anlayacak ve ciddiye alacaksa öyle yap. Canını da sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…