Kocam ve misafirler

yani evet kumar oynayıp borca sokan yalan soyleyen bir adama çözüm bulamadım haklisiniz o yüzden boşanıyoruz :)
teşekkür ederim ironinizi anladım o yüzden güldüm ama kiriciydi yine de.

Evlilik sadece ten uyumu olmuyor işte ruh uyumu da önemliHiçbirimiz sonsuza kadar evli kalacagimizi garanti edemeyiz. Eger ayrilmak size iyi geldiyse ki anladigim kadariyla bagimliligi olan biriyle ayiriyorsunuz yolunuzu, umarim bundan sonra ruhunuza iyi gelecek iliskiler yasarsiniz. Yolunuz acik olsun

Yasasin tam bagimsiz hanimci adamlar
18imdeydim. Flört dönemi işte, acabalarla dolu. Eskişehir sokaklarında, el ele yürüyoruz. Elimde yedek babetlerimi taşıyorum. Karşıdan 2 kız geliyordu, soluma bi bakarsın benim ki onlara bakıyor gibi. Allah yarattı demedim, babetleri ağzının ortasına geçirdim. Ağlamaklı bir şekilde, tantuniciye bakıyorum noluyo yaa dedi. Fiyatları ezbere söyledi. O gün tövbe ettim, şiddete hayır

Vay be annesi de ne iyi kayinvalideymis. Ben benimkine oyle desem oglunu savunur ne olmus demisse falan der, ve asla yemek yapmamazlik falan yapmaz tam aksine daha abartılı davranir imreniyorum boyle kv leri okudukca.

Vay be annesi de ne iyi kayinvalideymis. Ben benimkine oyle desem oglunu savunur ne olmus demisse falan der, ve asla yemek yapmamazlik falan yapmaz tam aksine daha abartılı davranir imreniyorum boyle kv leri okudukca.

iyidir sağolsun, asla ezdirmedi beni. kendisi de, kayınbabam da.
evet malesef genelde bahsettiğiniz davranışı sergiliyorlar. ben eşten yana şanssız, ailesinden yana şanslı oldum :)

Şaka yapar gibi söylerse ya da ciddi bir konuşma vardır benim bir huyumdan örnek vermek için kullanırsa hiç takılmıyorum. Herkes dört dörtlük değil sonuçta. İyi huyum da var kötü huyum da. Benim kötü özelliklerimi sadece eşim bilsin kimse bilmesin diye de bir isteğim yok.
Temmuzda bir tatlı yaptım ama nasıl rezalet oldu. Annemler gelince anneme yaptırdı tatlıyı. Sonra vurdu beni yerden yere anne var ya tintinin yaptığını bir görmen lazımdı, kendi bile yemedi öyle bişey, tatlı kendinden utandı diye diye evdeki tatlı bitene kadar anlattı. Napayım şimdi? Yapamadım doğru diyo

Yaptı bi kere böyle arkadaşı ve eşinin yanında daha hafif boyutlusunu çokta sakin bir adamdır bana bişey bile demezdi şok oldum tabiii sabrettim onlar gittikten sonra açtım ağzımı yumdum gözümü Allah ne verdiyse en hafifinden dedim ki bu bir daha olursa seni öyle bir rezil ederim ki aklını o anda bırakırsın... bir daha olmadı tabii korktu amaaa bilmiyorum artık süreç devam ediyor

Birebir aynı olmasa da benzer sebepten konuşmuyorum ben de eşimle.kendisi espri yaptıgını zannediyor.kah kah gülüyor bir de.ben kızınca espriden anlamayan şaka kaldıramayan insan oluyorum.bundan sonra çamaşırını yemegini kendi yapacak.

Benim bu bir degil iki degil 10 senedir çözüm bulamadım.yüz bin defa söyledim belki benim üzerimden espri şaka yapma diye.yok, yok başedemiyorum.sanki ben çocugumda ailesine şikayet ediyor..ciddi ciddi bu yüzden boşanmayı düşünüyorum.
İnsanlar benden pasta tarifi ister bayılırlar pastalarıma kendi pişmemiş keki bana örnek gösterir sen böyle yapmıyorsun diye.sebze sevmez ama "sağlıklı beslenelim ya sebze yap" der.milletin parmaklarını yedigi zeytinyağlı yemeklerimle doymuyormuş da ondan sonra gidip döner kokoreç kebap yiyormuş.insanlarıb yanında dediği bu ve buna benzer şeyler.ama öyle tatlı öyle esprili söylüyorki sanırsıniz övüyor beni.ben hariç herkes gülüyor.kendi ailesinin yanında yapıyor.gerçekten canıma tak dedi.iki çocukla sırf bu sebepten boşanacağım haberi yok.

Müsait bir an mutfağa, yatak odasına falan çağırır "aşkım sen hayırdır? Böyle mi olduk şimdi, insanların yanında beni bu kadar ezme sebebin ne acaba" diye sorar dikkat etmesi için uyarırdım. Misafirler gittikten sonra daha uzun bir şekilde, yer yer sesimi yükselterek, onun da kötü yanlarından bahsedip "ben de bunları misafirlerin yanında söylese miydim" diye çıkışırdım kendisine.

o anda herkesin içinde yapıştırsaydınz bi laf .. madem çabuk sinirlenirmişsin yaa..
kavga edilecek bişiy yok ama bende bozulurdum herkesin için beni rencide etmesine..
açık açık konusur söylerdim ben aynı şeyi yapsam nasıl hissedirdin kendini diye empati yapsın ..
azcık kırılın üzülün yannda . .

Tepkim net begenmiyorsan git ananla yasa der dim

Genellikle birilerinin yaninda beni kizdiracak bir sey yaparsa "Herkes gidecek, biz bas basa kalicaz. Ona gore haaa" derim sakaymiscasina.
Bende azıcık eleştirecek olsun
noldiiii hayirdir peşinden kostugun günler de bu huylara bayiliyordun darlandum haa laz 3 harflidur bahhh derim susar sakaylan lafı koyuyoz

hiç utanmaz hiç çekinmez, 'bu insanlar dış kapının mandalı, bense eşinim, bunlar akşam evlerine gidip biz kapımızı kapatınca utanmadan nasıl yüzüme bakacaksın acaba?' derdim

ahah varsa iktidarsızlık gibi bi sıkıntı milletin içinde siz de onu söyleyin bi daha ağzını açamasın şöyle böyle diye

Sevmediğim insan modeli, başkalarının eksiklerini, kusurlarını espri malzemesi yapanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…