Kocam ve oğlum ve takintili ben???

Babalıga heves etmiş, kendi çocukları oluncada unutmuş biraz tabiki kendi çocukları daha ön planda olur ama çocuğun onu babası olarak bildiğini düşünerek daha dikkat etmesi gerekiyordu. Eşinizle açık açık konuşsanız nasıl olur?
Hep tartisma hep kavga bu defa kizip 3 cocugumada kiziyo uzaklasiyo

Vallahi şimdi eşim dostum değilsiniz ki açık açık konuşayım.Kirmak istemem sizi ama evlenirken bu risk vardı değil mi.Netice herşey güllük gülistanlık olsun isteriz ama böyle kazalarda olabiliyor iste.Kesinlikle konuşun en iyi çözüm bu
Deneyecegim yeniden

Kendi çocukları kendi çocukları dediğiniz sizinde çocuklarınız aslında değil mi? Sanki onlar eşinizin başka kadından olan çocukları gibi yazmışaınız.

Oğlunuz babam kardeşlerimi öpüyor beni neden öpmüyor diyecek kadae hissediyorsa aradaki farka çok üzücü bu durum.

Eşiniz ne diyor konusunca?
Hicbisey ne yapabiliriz diyo bana sen yapacaksin diyorum baska hicbir halt yapmiyo

😱😱
Ne demek 6 yalındaki çocuğa tokat? Hem de üvey babadan?
Ya çıldırıcam bu adam sosyal medyada sizi paylaşmasa ne olur adam dövüyor çocuğu ya.

Allah hiçbir çocuğu sahipsiz bırakmasın içim parçalandı.

Bir tavsiye veremiyorum şartlarını bilmiyorum ama çocuğunu sakın dövdürme sakın. Ah yavrum benim ya😰😰

Üvey dede vurmuş çocuğa baba değil

😱😱
Ne demek 6 yalındaki çocuğa tokat? Hem de üvey babadan?
Ya çıldırıcam bu adam sosyal medyada sizi paylaşmasa ne olur adam dövüyor çocuğu ya.

Allah hiçbir çocuğu sahipsiz bırakmasın içim parçalandı.

Bir tavsiye veremiyorum şartlarını bilmiyorum ama çocuğunu sakın dövdürme sakın. Ah yavrum benim ya😰😰
Esim vurmadi vurmaz babasi üvey dede olacak kansız

Hep tartisma hep kavga bu defa kizip 3 cocugumada kiziyo uzaklasiyo
Konuşun ama suçlama yapmadan, işte yok sen bana söz vermiştin oğluma da babalık yapacaktın şeklinde değil yani. Sakince..Bu şekilde kavga çıkarmasını önlersiniz ve sizi dinler, düzeltir belki kendini.

Soyledim soylemem mi bukadar rahatsixsan ki babasi da yani dedeleri asiri ayrim yapiyo!! Ogluma tokat atmisligi var kavga ettik!! Heo kavga ediyoruz bu konu acildiginda kendi oglum 6 yasinda ortak cocuklar biri 4 digeri 3 aylik

Kim tokat attı dede mi? Sizin yerinizde olsam o bunağın ağzına çarpardım bir tane. Tokat atan kocanızsa durum daha da vahim asla çocuğumu ezdirmezdim kocamın da gırtlağını sıkardım iğrenç herif.

Bosanmak istiyorum oglum icin arada 2 cocuk daha var anasini satim ya cikmazdayim uzuluyorum öz babasina bikac kez irribst kurmaya calistim ama kavga ederdik kesin esimle
O adam, biyolojik babalık dışında birşey yapmamış ki oğlunuza,sorumsuz herif. Ona ulaşsaniz ne olacak? Siz şimdiki eşinizle bu durumu oturup etraflıca konuşun,saçmalamasin. Küçücük sabinin üzerinden ne bu gövde gösterisi? Bön bönlörön böbösöyöm sönön döğöl der gibi.. Bir vuracaksın bir de yer vuracak,ayy saç baş yoldurmalik yemin ediyorum:kızgın:

10 cocugumuzda olsa benim oglumu el ustunde tutacagini soylerdi hep
Biliyordum sizi bir şekilde ikna ettiğini
O zaman öyle yapacak
Ben oğlunuza çok üzüldüm zannedecek ki babası onu hiç sevmedi sonra cocuk sorunlu oluyor diyoruz al işte cocuk ne yapsın kim bir içinde ne fırtınalar var

O çok üzücü bir durum bence, 1 numaralı çocuğunuz üvey evlat yerine konuyor.

Evlenirken çocuğunuzu kabul etmedi mi, flört döneminde çocuğunuza karşı ilgili, sevgili miydi? O zaman da çocuğunuza karşı uzak duruyorsa keşke baştan hiç evlenmeseydiniz. Adamı da çok suçlayamam, başkasının çocuğuna babalık/annelik yapmak kolay değil. Keşke kendi de bu topa hiç girmeseymiş.

Sonuç olarak eşinizle konuşun, göstermelik olsa bile sarılsın öpsin vakit geçirsin. İmkanınız varsa bir aile terapistine danışın durumunuz hiç kolay değil çünkü.
Aynen oyke basta cok iyiydi operdi oynardi bezini alirdi gece sabaha kadar bakardi taaaki kendi cocugu olasiya

Esim vurmadi vurmaz babasi üvey dede olacak kansız
Peki bu olay olurken eşin neredeydi? Görünce ne yaptı?
Kendi çocuğuna tokat attırır mıydı?
Siz yaşlanınca o çocuğun intikamı korkunç olur söyleyeyim.
Konuyu daha fazla okuyamayacağım gerçekten içim kaldırmıyor. Allah yardımcın olsun😰

siz de mesajlarınızda hep benim çocuğum ve onun çocukları demişsiniz. sanki sizin ilk evliliğinizden oğlunuz ve onun ilk evliliğinden çocukları var gibi.
genel olarak ev içi ilişkileri düzenleme, aile bağları vs tam oturmamış gibi?

O adam, biyolojik babalık dışında birşey yapmamış ki oğlunuza,sorumsuz herif. Ona ulaşsaniz ne olacak? Siz şimdiki eşinizle bu durumu oturup etraflıca konuşun,saçmalamasin. Küçücük sabinin üzerinden ne bu gövde gösterisi? Bön bönlörön böbösöyöm sönön döğöl der gibi.. Bir vuracaksın bir de yer vuracak,ayy saç baş yoldurmalik yemin ediyorum:kızgın:
Hissettiklerimi yazmissiniz bizzat deliricem

Öncelikle oğlunuz için gerçekten çok üzüldüm ama sizinde bazı tutumlarınızın normal olduğunu düşünmüyorum. Kendi öz çocuklarınızı sanki üvey çocuk gibi anlatıyorsunuz . Oğlunuza yapılan haksızlığı sizde onlara yapıyor gibisiniz. Kolunda diğer çocukların dövmesi var demişsiniz , kaç kişi üvey oğlunun dövmesini yaptırır ki bunu beklemeniz bana garip geldi. Sosyal medyada ailecek resimlerinizi paylaşabilir tabi . Bence eşiniz art niyetli değil ama düşüncesiz. Uygun bir dille uyarsanız belki daha iyi olur.

Back
X