Kocam ve sigara tartışmamız.

Hainkoca

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
223
88
13
Kızlar selam..eşimle ilk tanıştığımız günden beri sigara içtiğimi biliyordu. Bırakmam konusunda herzaman ısrarcı oldu.bir kaç kere denedim başarılı olamadım.evlendikten sonra evde sigara içemezsin dedi.ilk başlarda çok zorlandım.gizli içtim camda içtim vs...wc de havalandırma var artık orada içiyorum.bundan da çok rahatsız.yalnız bekarken 1 günde biten paketim evlendikten sonra 4 günde biter oldu bu bile benim için büyük ilerleme çünkü ben tiryakiyim.az evvel sigara içtim suratı asıldı.yetti senin bu şımarıklığın dedi.sonıclarını görürsün dedi.2 metrelik wc de sigara içiyorum seni sayıp.yoksa mutfakta da içebilirdim dedim.neyin şımarıklığı oluyo bu derken laf saymaya başladı defol git yallah vs...bende bencilsin dedim.arkadsların geldiğinde balkonda içtikleri sigara kokusu salona doluyo sesin çıkmıyo.ben wc de içiyorum şimarık oluyorum dedim.
Bu sorunu aşamıyoruz ve ben tam anlamıyla sigarayı bırakabileceğimi sanmıyorum.ne yapıcam bu sekilde çok zor

Sigara içmeyen birinin sigara içeni anlaması çok zor o yüzden kizacak tabi anlamaz çünkü.z aten kötü birşey keske biraksan ama olmuyor işte malesef ben de iciyorum anlıyorum seni.niye balkonda icmiyorsun tuvalette sigara çok fena kokuyor bari rahatsız etme,daha çok gözüne batar.evet çok soğuk ama eşim de ben de çocuklar etkilenmesin diye balkonundan kapısını sıkı sıkı kapatıp orda iciyoruz sadece

Kızlar selam..eşimle ilk tanıştığımız günden beri sigara içtiğimi biliyordu. Bırakmam konusunda herzaman ısrarcı oldu.bir kaç kere denedim başarılı olamadım.evlendikten sonra evde sigara içemezsin dedi.ilk başlarda çok zorlandım.gizli içtim camda içtim vs...wc de havalandırma var artık orada içiyorum.bundan da çok rahatsız.yalnız bekarken 1 günde biten paketim evlendikten sonra 4 günde biter oldu bu bile benim için büyük ilerleme çünkü ben tiryakiyim.az evvel sigara içtim suratı asıldı.yetti senin bu şımarıklığın dedi.sonıclarını görürsün dedi.2 metrelik wc de sigara içiyorum seni sayıp.yoksa mutfakta da içebilirdim dedim.neyin şımarıklığı oluyo bu derken laf saymaya başladı defol git yallah vs...bende bencilsin dedim.arkadsların geldiğinde balkonda içtikleri sigara kokusu salona doluyo sesin çıkmıyo.ben wc de içiyorum şimarık oluyorum dedim.
Bu sorunu aşamıyoruz ve ben tam anlamıyla sigarayı bırakabileceğimi sanmıyorum.ne yapıcam bu sekilde çok zor
Oyumu sigaradan yana kullanıyorum. İstediğim gibi de içerim baştan beri biliyordu bence. Mutfaında iç asıl o şımarmış

Sigara icmem kokusundan nefret ederim ama esim kullaniyor olsa ona bu sekilde asla davranmam biraktirmaya calismak bu sekilde olmaz nazi kampi gibi o ne oyle ya hadi icerde icmezsiniz ama balkonda veya tuvalette icmeniz ne ilgilendiriyor bu karisinin sagligini dusunen ilgili koca durumuda degil ben ne dersem o olucak baskisi sadece

Sigara icmem kokusundan nefret ederim ama esim kullaniyor olsa ona bu sekilde asla davranmam biraktirmaya calismak bu sekilde olmaz nazi kampi gibi o ne oyle ya hadi icerde icmezsiniz ama balkonda veya tuvalette icmeniz ne ilgilendiriyor bu karisinin sagligini dusunen ilgili koca durumuda degil ben ne dersem o olucak baskisi sadece
Aalında sağlığımı düşünüyormuş.madem öyle dışarıdayken içmeme karışmıyor.onun yaptığı tamamen gıcıklık.

İyi niyetli davranıp wc de içiyorum içtiğimden de birşey anlamadan.
Yüz vermişsin tepene çıkıyor işte canım biraz zevklerine saygısı olsun az içersin mutfagında içersin hem tuvalette içiyosun hem orda içilene laf etmek fazla yani.

Aynen öyle sinirlerim bozuluyo içeceğim yoksa da yine içesim geliyor.şuan küstü yattı.hiç de gidemem yanına haklıymış gibii
O kendi bakış açısıyla haklı .Sigarayı bırakacağım diye söz verdiğin için sana kinleniyordur.
Sen de haklısın zira sigara kişi kendi istemedikten sonra bırakılması imkansız bağımlılık. Sen kendin için iradeli olup bırakacaksan daha kolay olur. Sakinleşince konuşun. Onun herhangi bir bağımlılığı yok mu? Telefon ,oyun bilgisayar gibi. Onlardan dem vurarak empati yapmasını sağlayın.

eşin haklı ama evlenince bırakırım diyenlerden kim bırakmış ki sen Burakıcan
Ben içmem içenlede evlenmezdim kesin ve net

Akupunktur la bırakılıyor muş denedınmı hiç
Hayır nikotin sakızı aldım oda bir halta yaramıyor.kafam da bitmedi ki.ayeıca madem bu kadar katuydı sigara konusunda bırakamıcamı gördüğünde evlilik fikrinden vazgecseydi.

Back
X