Kızlar selam..eşimle ilk tanıştığımız günden beri sigara içtiğimi biliyordu. Bırakmam konusunda herzaman ısrarcı oldu.bir kaç kere denedim başarılı olamadım.evlendikten sonra evde sigara içemezsin dedi.ilk başlarda çok zorlandım.gizli içtim camda içtim vs...wc de havalandırma var artık orada içiyorum.bundan da çok rahatsız.yalnız bekarken 1 günde biten paketim evlendikten sonra 4 günde biter oldu bu bile benim için büyük ilerleme çünkü ben tiryakiyim.az evvel sigara içtim suratı asıldı.yetti senin bu şımarıklığın dedi.sonıclarını görürsün dedi.2 metrelik wc de sigara içiyorum seni sayıp.yoksa mutfakta da içebilirdim dedim.neyin şımarıklığı oluyo bu derken laf saymaya başladı defol git yallah vs...bende bencilsin dedim.arkadsların geldiğinde balkonda içtikleri sigara kokusu salona doluyo sesin çıkmıyo.ben wc de içiyorum şimarık oluyorum dedim.
Bu sorunu aşamıyoruz ve ben tam anlamıyla sigarayı bırakabileceğimi sanmıyorum.ne yapıcam bu sekilde çok zor
Bu sorunu aşamıyoruz ve ben tam anlamıyla sigarayı bırakabileceğimi sanmıyorum.ne yapıcam bu sekilde çok zor