Kocam ve sigara tartışmamız.

Tavrinizi koymalisiniz bence biraz. Bagimlilik bu, kolay birakilmiyor soz vermis olsaniz dahi. Benim de bir eski erkek arkadasim sigarama karisip duruyordu surekli, gercekten bu yuzden terk ettim adami. Kime ne yahu benim sigaramdan, anama babama vermedigim hesabi elin adamina niye vereyim?
Sinirlendim ya, bi sigara yakayim ben..

Bende iciyorum ama birakmak istemiyorum mesela. Yemekten sonra, sabah, durakta otobus beklerken, disarida otururken falan hep bir bosluk hissediyorum. 4 gunde 1 paket bitmesi gayet normal benim de oyle. Icte tamamen bitmesi psikolojik olarak beyinden atilmasi lazim iste de zor

Ahada benim kocam ama tam tersi o tiryakisi sigaranin biktim hemde nasil biktim simdi buz gibi sogukta mutfagin camini actirip kapiai kapali ictiriyorum alani gittikce daraliyor yakinda tuvalete terfi etcek. :halay:

Saka maka sinir bozucu bir durum cunku insanın elleri bile sigara kokuyor biyerden sonra

Ahada benim kocam ama tam tersi o tiryakisi sigaranin biktim hemde nasil biktim simdi buz gibi sogukta mutfagin camini actirip kapiai kapali ictiriyorum alani gittikce daraliyor yakinda tuvalete terfi etcek. :halay:

Saka maka sinir bozucu bir durum cunku insanın elleri bile sigara kokuyor biyerden sonra

Sorununuzla alakasız ama tuvalette içmeyin nolur. Alt komşum içerdi tuvalette ve bizim wcde içilmiş gibi kokardı,nefret ederdim o kokudan... balkonda için kapıyı kapatın. Eşinize gelince söz vermişsiniz adam haklı...

Bende sigara kullaniyorm ve evlenecegim.kiside aradigim ilk kriter sigara kullaniyor olmasi:KK14:
Kullanmayan birini kokusu cidden rahatsiz eder sorun cikartir o yuzden birakamadigima gore sigara kullanan biriyle evlenmek en mantiklisi:olamaz:

Back
X