Kocam ve sigara tartışmamız.

İçmeyene çok kötü kokuyor biliyorum.hatta ben sigara kullandığım halde minibüate vs içip binerken imsanlar çok kötü kokuyor.ama ben içtikten sonra da burnuna girmiyorum.napıyım keşke içmiyor olsaydımm.
Uzman yardımı alıp bırakmayı deneyin ileride hamilelikde de sıkıntı bu ki bence bu boşanma sebebi bile olabilir.

ben bi evde oturdum yillar once , arada birisi wc de içerdi ayni katda ki yani , bizim evde içse o kdr kokardi inan
bildigim butun kufurleri ederdim
6 sene oldu unutmadim omur biyuda unutmam
sizin evde de oyle oluyor olabilirmi,yani senin fandaki koku oraya gidiyodur belki ayni havlandirmada bulusyolarsa :)
ama bosanicam dese yine esini hakli bulurum
Sorma üstümüzdekiler her gün içiyor wc ye girmek ne mümkün kapıları açıp havalandırıyorum sinir oluyorum ben de!

Zaten evlendiği için birşey diyemem ama konu sahibide söz vermiş yoksa belki zamanında kestirip atıcaktı adam :KK51:
Birde zamanında güzelliklede çok söylemiştir eminim eşi, değişen birşey olmayınca patlaması normal yani ben böyle düşünüyorum :110:
Evlendikten sonra evde içemezsin demiş diye anladım. Eğer evlenmeden önce bunu belirtmiş ve evlenmiş dediğiniz gibi söz verdiyse de adama hak veririm tabiki.

Sorma üstümüzdekiler her gün içiyor wc ye girmek ne mümkün kapıları açıp havalandırıyorum sinir oluyorum ben de!
yapma bee
mudahelede edemezsin nediycen adamin kendi evine
ben yine ayni yapim binaya tasindim hep bi korku vrdi içen var'midir diye ama çok sukur yok 1.5 aydir duymadim , nasil bi tiksinitye bendeki paranoya olmustum :)

yapma bee
mudahelede edemezsin nediycen adamin kendi evine
ben yine ayni yapim binaya tasindim hep bi korku vrdi içen var'midir diye ama çok sukur yok 1.5 aydir duymadim , nasil bi tiksinitye bendeki paranoya olmustum :)
Neyse ki sabah oluyor ben de erken kalkmadığımdan genelde denk gelmiyorum girene kadar havalanmış oluyor ama bazen bir giriyorum fena hemen geri kaçıp ceyran yaptırıyorum evi :KK70: dediğin gibi adamın evi ne diceksin anlamadığım şey yukandan aşağı nasıl geliyor :KK12:

Neyse ki sabah oluyor ben de erken kalkmadığımdan genelde denk gelmiyorum girene kadar havalanmış oluyor ama bazen bir giriyorum fena hemen geri kaçıp ceyran yaptırıyorum evi :KK70: dediğin gibi adamın evi ne diceksin anlamadığım şey yukandan aşağı nasıl geliyor :KK12:
e ayni havalandirma iste ondan herhalde
ama ben en son katdaydim kimin içtigini bile bilmiyordum :)))

Kızlar selam..eşimle ilk tanıştığımız günden beri sigara içtiğimi biliyordu. Bırakmam konusunda herzaman ısrarcı oldu.bir kaç kere denedim başarılı olamadım.evlendikten sonra evde sigara içemezsin dedi.ilk başlarda çok zorlandım.gizli içtim camda içtim vs...wc de havalandırma var artık orada içiyorum.bundan da çok rahatsız.yalnız bekarken 1 günde biten paketim evlendikten sonra 4 günde biter oldu bu bile benim için büyük ilerleme çünkü ben tiryakiyim.az evvel sigara içtim suratı asıldı.yetti senin bu şımarıklığın dedi.sonıclarını görürsün dedi.2 metrelik wc de sigara içiyorum seni sayıp.yoksa mutfakta da içebilirdim dedim.neyin şımarıklığı oluyo bu derken laf saymaya başladı defol git yallah vs...bende bencilsin dedim.arkadsların geldiğinde balkonda içtikleri sigara kokusu salona doluyo sesin çıkmıyo.ben wc de içiyorum şimarık oluyorum dedim.
Bu sorunu aşamıyoruz ve ben tam anlamıyla sigarayı bırakabileceğimi sanmıyorum.ne yapıcam bu sekilde çok zor
Yaa birakirmisin birakmasmisin bilmiyorum zor bi durum ancak benim dikkatimi ceken wc de icmeniz ..lutfennnnnnn bunu yapmayin lutfenn benimde alttakiler wcde iciyolar havalandirmadan direk bizim eve doluyo kac defa uyardim ama yine yapiyolar cokk coook igreniyorum bu durumdan hergun kufur ediyom valla gidin balkonda icin yada camdan disari ufleyin ne bilim benn milleti rahatsiz etmeyin

Banyo daha çok kokar.balkon daha iyi degilmi?ben sigara içtiğim halde banyoda sigara icilmesinden tiksinirim nefret ederim.çok berbat birşey. Eve de yayılır koku.bizde içen yok ama,havalandırmadan geldiğinde,içene saydırıyorum. Banyomu kokuttun balkonun yokmu diye.bende bu kısma takilmisim:)

Mutfagımda içmeye içerim amaa konu dışına çıkmak istemiyorum. 3 aylık evliyiz.ve çol da sıkıntılar atlattık.bu tuzu biberi.[/QUOTE

O zaman biraz suyuna git cnm cok zor biliyorum ama baska caren yok gibi sen elinden geleni yapta bak bakalim baska arizalar cukartacakmi sonrasinda guzelcede konus bak ben azaltiyorum senin icin sende beni biraz idare ediver de .. kesinlikle iyi birsey degil ama bende ictigim icin zorlanmani anliyorum

Bırakıcam dediysen bırakmalısın. Kızmakta haklı. Söz vermemiş olsaydın neyse. Destek alarak bırakmayı dene. Ben de içiyorum ama ara sıra bıraktığımda, içen insandan rahatsız oluyorum. Eşinin de rahatsız olması doğal

Konu sağlığa zararlı bsy olduğu için şimdi eşini suçlayamıyorum
İçmeyen insana çok kötü kokuyor
Ben de içiyorum sevgilim içmiyor yanında hiç içmem ondan uzakta içiyorum
Çünkü ben de onun içli içmesini istemiyorum o da tmm senden kıymetli değil dedi bende ona saygı göstermek zorundayım
Sigarayı bırakmak çok zor ama eşin yokken iç en azından belki yapabilirsin bunu

Adamın evi de yine dikkat etmesi gerekiyor. tuvalette içmenin keyfi ayrı ama bu evimde bir kere tuvalette içtim. havalandırmadan koku gidince komşunun söylendiğini duydum bi daha içmedim kadının evine dolmuştur koku Allah bilir, belki astımı vardır belki hamilesi vardır evde. İlk ve son oldu. Neyseki banyomun penceresi dışarı bakıyor orda takılıyorum artık

Bırakmak istiyorum hatta burakıcam diye söz de vermiştim ama olmadı hiçbir zaman bırakamadım o da gördü

Söz verdiyseniz sözünüzü tutmanız gerekirdi. Yani bilmiyorum tabi ki bu bir kural değil de, söz verip tutulması ilişki bağlarını da güveni de kuvvetlendiriyor bence. Hem dediği kötü bir şey de değil, sanırım siz biraz çaba gösterip kolay pes ediyorsunuz ondan eşiniz tepki gösteriyor. Çok çabaladığınızı görse belki bu kadar tepki göstermez. İlaçla bırakmayı denediniz mi? Bir ilaçla çevremdeki çoğu tiryaki bırakabildi.

Adamın evi de yine dikkat etmesi gerekiyor. tuvalette içmenin keyfi ayrı ama bu evimde bir kere tuvalette içtim. havalandırmadan koku gidince komşunun söylendiğini duydum bi daha içmedim kadının evine dolmuştur koku Allah bilir, belki astımı vardır belki hamilesi vardır evde. İlk ve son oldu. Neyseki banyomun penceresi dışarı bakıyor orda takılıyorum artık
Aşağıda olmasam gene belki uyarırım ama alt kattayım üstumdekiler içiyor nasıl bize geliyor anlamıyorum bende bazen soyleniyorum napim birde bunların apartmanda içen versiyonu var aman Allah :KK12:

Ex sevgilimde neden sigara iciyorsun, içme şu zikkimi, çok kötü kokuyor felan derdi bende dönüp ben kimleri bıraktım bir bunu birakamadim demistim. Ayrilmasaymisiz gelecegimiz siz olcakmissiniz :D

Kızlar selam..eşimle ilk tanıştığımız günden beri sigara içtiğimi biliyordu. Bırakmam konusunda herzaman ısrarcı oldu.bir kaç kere denedim başarılı olamadım.evlendikten sonra evde sigara içemezsin dedi.ilk başlarda çok zorlandım.gizli içtim camda içtim vs...wc de havalandırma var artık orada içiyorum.bundan da çok rahatsız.yalnız bekarken 1 günde biten paketim evlendikten sonra 4 günde biter oldu bu bile benim için büyük ilerleme çünkü ben tiryakiyim.az evvel sigara içtim suratı asıldı.yetti senin bu şımarıklığın dedi.sonıclarını görürsün dedi.2 metrelik wc de sigara içiyorum seni sayıp.yoksa mutfakta da içebilirdim dedim.neyin şımarıklığı oluyo bu derken laf saymaya başladı defol git yallah vs...bende bencilsin dedim.arkadsların geldiğinde balkonda içtikleri sigara kokusu salona doluyo sesin çıkmıyo.ben wc de içiyorum şimarık oluyorum dedim.
Bu sorunu aşamıyoruz ve ben tam anlamıyla sigarayı bırakabileceğimi sanmıyorum.ne yapıcam bu sekilde çok zor
Bi doktorabasvursan sigariyi birakmak icin yada seyyar nargileler var internette satiliyo boyle kalem seklinde cebinde tasiyosun onlardan al sigara icmek istediginde ondan icersin hem guzel kokusuda ondan rahatsiz olmaz belki . Ama sen olayi daha kafanda bitirmissin yani yapamam diye yapan insanlar nasil yapiyo sevdigin adam icin bi sigara paketine karsi koyamicakmisin kedndini bukadar acizmisin diye sadtlandir kafanda iyi gelir belki . Bdni dayimda cok sigara iciyodu ama birakti olmaz degil olur bu tamamen psikolojik bisey kafanda sartlandirma

Sigara içmeyenler içenleri, sigara içenler de içmeyeni anlayamıyor.

İçen kişiler sanıyorlar ki el yüz yıkayınca, naneli şeker yiyince, parfüm sıkınca üzerlerine sinen koku gidiyor, bilakis daha pis bir koku ortaya çıkıyor.

Yine aynı şekilde evde sigara içenler evi havalandırınca koku gidiyor sanıyorlar, ama inanın o koku ne yaparsanız yapın eve (duvara, perdeye, eşyalara) siniyor.Sigara içmeyen biri o kokuyu hemen farkedebiliyor.

Banyo ve wc de içenlere çok kızgınım, kendi evinizde içtiğinizi sanıyorsunuz ama komşularınızın evini dumanaltı yapıyorsunuz!!

Sigarayı bırakmak istiyorsanız önce siz istemelisiniz baskı ile bırakılmaz eşinizin önce bunu bilmesi gerekir ama sigarayı banyo yada tuvalette içmeyin o koku komşuların evine doluyor benim de alt katta ki komşu tuvaleti kullanırdı sigara içerken zannediyor ki koku uçup gidiyor ama tam tersi o koku pencere açık olsa da kapalı olsada bizim evin içine dolardı ki annem bronşit hastası misal sigara balkonda içilmelidir bence balkonunuzda varmış galiba.

Back
X