Kocam ve sigara tartışmamız.

Hayır nikotin sakızı aldım oda bir halta yaramıyor.kafam da bitmedi ki.ayeıca madem bu kadar katuydı sigara konusunda bırakamıcamı gördüğünde evlilik fikrinden vazgecseydi.
him evlenmeden once denedigini gorup^basarmadigini ogendiyse tabi iki kere dusunmeliydi
ama dedigim gibi anliyorum esinizi , içmeyen birine o wc ne kdr kotu gelir bilemezsin

esim derki ben sigara içsen evlenmezdim senle dedigimde
bal gibide evlenirdin, birakirim derdim sana, sende sonradan beni birakamazdin der :))) sizinki niraz ona dönmü$ :)))

Öyle yaptım koltukta yatıyorum.ama mutfakta içip evin havasını bozmak istemiyorum. Bu sefer kışkırtmış olurum.ama yakındır mutfak
İnsan kendi evinde rahat edemicekse nerden edecek.! Yine anlayıslı sabırlıymıssın ben olsam salonın ortasında içerim inadımdan

him evlenmeden once denedigini gorup^basarmadigini ogendiyse tabi iki kere dusunmeliydi
ama dedigim gibi anliyorum esinizi , içmeyen birine o wc ne kdr kotu gelir bilemezsin

esim derki ben sigara içsen evlenmezdim senle dedigimde
bal gibide evlenirdin, birakirim derdim sana, sende sonradan beni birakamazdin der :))) sizinki niraz ona dönmü$ :)))

Çift wc var:)
Benim içtiğim wc de fan var ve zaten o diğer wc yi kullanıyor.koku zaten kalmıyor

Söz de vermişsin eşin haklı istediğin yerde iç içip odaya gelmiyomusun leş gibi kokuyorsunuz :kusmuk:
Ben de sigara içen biriyle yapamam bu yüzden senin deyiminle tiryaki olan kocam bıraktı biz çıkarken 10 yıl oldu :KK14: o yüzden bırakamıyorumu ben yemem :KK51:

Valla içtikten sonra bi duş almıyorum o kadar temizliyorum kendimi.bazen de uyumadan duşa girerim.

Ozellikle gozune sokmam yada rahatsiz etmemeye calisirim ama kesinlimle mutfagimdada icerim

Keşke esiniz yeriniz de olsaydınız da o kokuyu anlasaydiniz o kadar pis kokuyor ki geçen gün okul aşıları na çıktık is arkadaşım dışarıda içip gelmesine rağmen o koku başımı agirtti o kadar kötüydü kj bir daha inşallah o insanla bir yere gitmem.

Çift wc var:)
Benim içtiğim wc de fan var ve zaten o diğer wc yi kullanıyor.koku zaten kalmıyor
ben bi evde oturdum yillar once , arada birisi wc de içerdi ayni katda ki yani , bizim evde içse o kdr kokardi inan
bildigim butun kufurleri ederdim
6 sene oldu unutmadim omur biyuda unutmam
sizin evde de oyle oluyor olabilirmi,yani senin fandaki koku oraya gidiyodur belki ayni havlandirmada bulusyolarsa :)
ama bosanicam dese yine esini hakli bulurum

Keşke esiniz yeriniz de olsaydınız da o kokuyu anlasaydiniz o kadar pis kokuyor ki geçen gün okul aşıları na çıktık is arkadaşım dışarıda içip gelmesine rağmen o koku başımı agirtti o kadar kötüydü kj bir daha inşallah o insanla bir yere gitmem.

İçmeyene çok kötü kokuyor biliyorum.hatta ben sigara kullandığım halde minibüate vs içip binerken imsanlar çok kötü kokuyor.ama ben içtikten sonra da burnuna girmiyorum.napıyım keşke içmiyor olsaydımm.

İki wc varmıs birinde içiyormus zaten cnm o kadarına da razı olsun artık ama.
Zaten evlendiği için birşey diyemem ama konu sahibide söz vermiş yoksa belki zamanında kestirip atıcaktı adam :KK51:
Birde zamanında güzelliklede çok söylemiştir eminim eşi, değişen birşey olmayınca patlaması normal yani ben böyle düşünüyorum :110:

Keşke eşim icmese rahatsız olsa kancayı bana taksa :) vesile olurdu bırakmaya..
İyi tarafından düşünün onun için de kendiniz için de bırakmayı deneyin..

Back
X