- 4 Aralık 2012
- 1.638
- 1.491
- 333
Hiç üstüne düşme canım ezdirme kendini küsmüş yatıyomus üstüne bi keyif sigarası yak da mutfakta içAynen yazdığın gibiii.ama o baskın gelmete çalışıyor


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç üstüne düşme canım ezdirme kendini küsmüş yatıyomus üstüne bi keyif sigarası yak da mutfakta içAynen yazdığın gibiii.ama o baskın gelmete çalışıyor
Öyle yaptım koltukta yatıyorum.ama mutfakta içip evin havasını bozmak istemiyorum. Bu sefer kışkırtmış olurum.ama yakındır mutfakHiç üstüne düşme canım ezdirme kendini küsmüş yatıyomus üstüne bi keyif sigarası yak da mutfakta iç![]()
him evlenmeden once denedigini gorup^basarmadigini ogendiyse tabi iki kere dusunmeliydiHayır nikotin sakızı aldım oda bir halta yaramıyor.kafam da bitmedi ki.ayeıca madem bu kadar katuydı sigara konusunda bırakamıcamı gördüğünde evlilik fikrinden vazgecseydi.
İnsan kendi evinde rahat edemicekse nerden edecek.! Yine anlayıslı sabırlıymıssın ben olsam salonın ortasında içerim inadımdanÖyle yaptım koltukta yatıyorum.ama mutfakta içip evin havasını bozmak istemiyorum. Bu sefer kışkırtmış olurum.ama yakındır mutfak
him evlenmeden once denedigini gorup^basarmadigini ogendiyse tabi iki kere dusunmeliydi
ama dedigim gibi anliyorum esinizi , içmeyen birine o wc ne kdr kotu gelir bilemezsin
esim derki ben sigara içsen evlenmezdim senle dedigimde
bal gibide evlenirdin, birakirim derdim sana, sende sonradan beni birakamazdin der :))) sizinki niraz ona dönmü$ :)))
Söz de vermişsin eşin haklı istediğin yerde iç içip odaya gelmiyomusun leş gibi kokuyorsunuz
Ben de sigara içen biriyle yapamam bu yüzden senin deyiminle tiryaki olan kocam bıraktı biz çıkarken 10 yıl olduo yüzden bırakamıyorumu ben yemem
![]()
Adamda evinde o pis kokuyu duymak istemiyor rahat etmek istiyorİnsan kendi evinde rahat edemicekse nerden edecek.! Yine anlayıslı sabırlıymıssın ben olsam salonın ortasında içerim inadımdan
İstediğini yap o midenizden gelen kokusu yokmu konuşurken yüzüne yüzune konuşma eşinin ben diyeyim çok kötü kokuyor ağzınızValla içtikten sonra bi duş almıyorum o kadar temizliyorum kendimi.bazen de uyumadan duşa girerim.
İki wc varmıs birinde içiyormus zaten cnm o kadarına da razı olsun artık ama.Adamda evinde o pis kokuyu duymak istemiyor rahat etmek istiyor![]()
İki wc varmıs birinde içiyormus zaten cnm o kadarına da razı olsun artık ama.
Ozellikle gozune sokmam yada rahatsiz etmemeye calisirim ama kesinlimle mutfagimdada icerim
ben bi evde oturdum yillar once , arada birisi wc de içerdi ayni katda ki yani , bizim evde içse o kdr kokardi inanÇift wc var:)
Benim içtiğim wc de fan var ve zaten o diğer wc yi kullanıyor.koku zaten kalmıyor
Yani daha ne.. bence tamamen egosundan yapıyor.Evett.yüzüne üflemiyorum.mutfakta içmiyorum.öküz gibi elimi ağzımı yıkamadan aynı odaya bile girmiyorum.başka ne yapabilirimm.
Keşke esiniz yeriniz de olsaydınız da o kokuyu anlasaydiniz o kadar pis kokuyor ki geçen gün okul aşıları na çıktık is arkadaşım dışarıda içip gelmesine rağmen o koku başımı agirtti o kadar kötüydü kj bir daha inşallah o insanla bir yere gitmem.
Zaten evlendiği için birşey diyemem ama konu sahibide söz vermiş yoksa belki zamanında kestirip atıcaktı adamİki wc varmıs birinde içiyormus zaten cnm o kadarına da razı olsun artık ama.