Bırakmak istiyorum hatta burakıcam diye söz de vermiştim ama olmadı hiçbir zaman bırakamadım o da gördüBilerek evlenmedi mi sanki sigarayi bırakırım demiş olamazsiniz heralde Tiryaki iseniz
Evet bırakıcam dedim ama olmadııSigarayı bırakırım dedin mi evlenmeden önce?
Dediysen adam haklı. Demediysen sen haklısın. Ama sagligin icin kesinlikle bırakmalısın. Yapamam deme insanlar neler başarıyor.
Oyumu sigaradan yana kullanıyorum. İstediğim gibi de içerim baştan beri biliyordu bence. Mutfaında iç asıl o şımarmışKızlar selam..eşimle ilk tanıştığımız günden beri sigara içtiğimi biliyordu. Bırakmam konusunda herzaman ısrarcı oldu.bir kaç kere denedim başarılı olamadım.evlendikten sonra evde sigara içemezsin dedi.ilk başlarda çok zorlandım.gizli içtim camda içtim vs...wc de havalandırma var artık orada içiyorum.bundan da çok rahatsız.yalnız bekarken 1 günde biten paketim evlendikten sonra 4 günde biter oldu bu bile benim için büyük ilerleme çünkü ben tiryakiyim.az evvel sigara içtim suratı asıldı.yetti senin bu şımarıklığın dedi.sonıclarını görürsün dedi.2 metrelik wc de sigara içiyorum seni sayıp.yoksa mutfakta da içebilirdim dedim.neyin şımarıklığı oluyo bu derken laf saymaya başladı defol git yallah vs...bende bencilsin dedim.arkadsların geldiğinde balkonda içtikleri sigara kokusu salona doluyo sesin çıkmıyo.ben wc de içiyorum şimarık oluyorum dedim.
Bu sorunu aşamıyoruz ve ben tam anlamıyla sigarayı bırakabileceğimi sanmıyorum.ne yapıcam bu sekilde çok zor
Aynen öyle sinirlerim bozuluyo içeceğim yoksa da yine içesim geliyor.şuan küstü yattı.hiç de gidemem yanına haklıymış gibiiYa sigarayı bırakacaksın ya da eşini. Bu kadar baskı altında insanın daha çok sigara içeceği tutar.
İyi niyetli davranıp wc de içiyorum içtiğimden de birşey anlamadan.Oyumu sigaradan yana kullanıyorum. İstediğim gibi de içerim baştan beri biliyordu bence. Mutfaında iç asıl o şımarmış
Aalında sağlığımı düşünüyormuş.madem öyle dışarıdayken içmeme karışmıyor.onun yaptığı tamamen gıcıklık.Sigara icmem kokusundan nefret ederim ama esim kullaniyor olsa ona bu sekilde asla davranmam biraktirmaya calismak bu sekilde olmaz nazi kampi gibi o ne oyle ya hadi icerde icmezsiniz ama balkonda veya tuvalette icmeniz ne ilgilendiriyor bu karisinin sagligini dusunen ilgili koca durumuda degil ben ne dersem o olucak baskisi sadece
Yüz vermişsin tepene çıkıyor işte canım biraz zevklerine saygısı olsun az içersin mutfagında içersin hem tuvalette içiyosun hem orda içilene laf etmek fazla yani.İyi niyetli davranıp wc de içiyorum içtiğimden de birşey anlamadan.
Sagligi dusunse kirmaz boyle ya yallah falan diyormus hic hos degilAalında sağlığımı düşünüyormuş.madem öyle dışarıdayken içmeme karışmıyor.onun yaptığı tamamen gıcıklık.
O kendi bakış açısıyla haklı .Sigarayı bırakacağım diye söz verdiğin için sana kinleniyordur.Aynen öyle sinirlerim bozuluyo içeceğim yoksa da yine içesim geliyor.şuan küstü yattı.hiç de gidemem yanına haklıymış gibii
Aynen yazdığın gibiii.ama o baskın gelmete çalışıyorYüz vermişsin tepene çıkıyor işte canım biraz zevklerine saygısı olsun az içersin mutfagında içersin hem tuvalette içiyosun hem orda içilene laf etmek fazla yani.
Hayır nikotin sakızı aldım oda bir halta yaramıyor.kafam da bitmedi ki.ayeıca madem bu kadar katuydı sigara konusunda bırakamıcamı gördüğünde evlilik fikrinden vazgecseydi.eşin haklı ama evlenince bırakırım diyenlerden kim bırakmış ki sen Burakıcan
Ben içmem içenlede evlenmezdim kesin ve net
Akupunktur la bırakılıyor muş denedınmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?