• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve sorunlarımız

İşin zor bu boşansanda tazminat verecek cinsten değil ALLAH yardımcın olsun
Benimle ilk evlendiğinde hiçbir şeyi yoktu tek düğün yapacak evini düzecek durumu vardı şimdi o kadar yükseldiki belki hareketleride bu gücün sayesinde böyle her sene bi yatırım yapıyor ve belki gönlü başkalarını arıyordur mesela dün bana aşağılayıcı şekilde baktı göbeğime doğumdan sonra göbek kaldı biraz ve çok zoruma gitti ki hep diyorum ameliyat olucam kendi istemiyor birşey olur diye birkaç kişi vefat etti bu ameliyattan etrafımızda..

Benimle ilk evlendiğinde hiçbir şeyi yoktu tek düğün yapacak evini düzecek durumu vardı şimdi o kadar yükseldiki belki hareketleride bu gücün sayesinde böyle her sene bi yatırım yapıyor ve belki gönlü başkalarını arıyordur mesela dün bana aşağılayıcı şekilde baktı göbeğime doğumdan sonra göbek kaldı biraz ve çok zoruma gitti ki hep diyorum ameliyat olucam kendi istemiyor birşey olur diye birkaç kişi vefat etti bu ameliyattan etrafımızda..
Parasında hayırlısını versin rabbim parayı bulunca yoldan cıkmaya başlamış eşin

Ailenizin incik cıncık herseyini kocanıza anlatıyonuz mı?annenin babanı aldattıgını neden biliyor mesela??
Sütten kesilememis koca kisisi ona yapacak bisey yok.
Yahu kim anlatır 2 sene önce bizim memleketli biri müşterisiymiş aaa ben tanıyorum falanla girmiş herşeyi anlatmış..sonrada neden anlatmadın dırdırı başladı 6 sene sakladım zaten onu ilgilendirmediği için ama boş boğaz insan çok

Parasında hayırlısını versin rabbim parayı bulunca yoldan cıkmaya başlamış eşin
Evet öyle hepsi hatta kvdem bizde boşanma olmaaaz diyen biriyken şimdi diyorki boşanırsanız boşanın falan minneti yok kimseye yani üslup bile hanzo gibi insan güzel oturur konuşur değilmi yok herkez bizi kıskanıyor diyor kafayı yrmişler resmen

Evet öyle hepsi hatta kvdem bizde boşanma olmaaaz diyen biriyken şimdi diyorki boşanırsanız boşanın falan minneti yok kimseye yani üslup bile hanzo gibi insan güzel oturur konuşur değilmi yok herkez bizi kıskanıyor diyor kafayı yrmişler resmen
İşin zor ALLAH yardımcın olsun

İşte diyorumya gurursuz oldum başkası bana anlatsa benim durumumu bende derdim boşan ne duruyorsun bu pis…kle ama ben niye yapamıyorum hayattan korkuyorum ve tüm bu rezilliklerini çekiyorum
İnanın yurtdışında beni bekleyen bir ailem olsa bu herife bir gün bile katlanmam pisliğinde boğulsun. Hayattan korkmayın bu kadar çocuğunuzun geleceğinden korkun.

Bilmiyorum çok gurursuz oldum nasıl dayanabiliyorum bunun hareketlerine..çocuğum 1.sınıf düzeni bozulmasın diye hep içime atıyorum..ailesine dehşet şekilde düşkün ya anlatamam oysaki dedim bak darlama adamı yeni evine gitti ne bu panik hareketler 30 yaşına geldin yapma diyorumya kızıyor
Bence çocuğun almanyada imkanlarıyla daha iyi okuyabilir

Merhaba 8 senelik evliyim 1 çocuğum var.Eşimle sıksık sorun yaşıyoruz ben onun için Almanya’dan Türkiye’ye yerleştim ne hayallerle evlendim ama hep sorun.Ailesine aşırı derecede düşkün örnek 3 gün önce iş dönüşü turlayalım dedik arabayla abisi meyve suyu almış evine unutmuş arabada ( ortak işte çalışıyorlar ve abisini evine bırakır )..neyse abisini aradı adam cvp vermedi haliyle 1dk önce evine girmiş yakın oturuyorlar bize..eşim hemen panik oldu niye cvp vermiyor falan..dedimki ehatsaptan msj at görünce döner sana darlama deli deli hareketler yapma üst üste arayıp..inanırmısınız whatsaptan yazdı ve sayfasında okumasını bekliyordu..neyse o gün tartıştık işte aileme bağlılığımı biliyorsun diye kızdı uzattı en son abisine o meyve suyunu bıraktı eve geldik..adam yoldayken dönüş yaptı bu arada kalsın yarın alırım dedi ama deli laftan anlarmı gitti bıraktı evine..ve benimle tartıştığında ölmüş babama küfretti anneme küfretti annem babamı ben küçükken aldattı ve o… annen gibi diye sürekli aileme lafı getiriyo..o günden beri soğuğuz içim almıyor artık.diceksinizki E bu küfürlere ragmen gurursuz niye boşamıyorsun evet gurursuzlaştım verdiğim emekler sabretmelerim bilmiyorum korkuyorum hayattan..neymiş fesatmışım kıskançmışım kim ona negatif birşey soyluyorsa kıskanıyomuş onu ve ailesini çünkü işlerinde baya kalkındılar ve bunlar herkez onları kıskanıyor zannediyor..hiçbir şekilde eve nakit para bırakmaz bana birşey almaz çok değersizim gözünde benimle markete inmez arabada bekler bugün üst almam gerekti avm den cocuguma sen in ben sevmiyorum mağaza falan dedi az önce öğretmen yemekhane ücretini atmış kendine attım msjı ve seninde okulunda diye küfür etti lütfen yardım edin çıldırmaktan korkuyorum hep ağlıyorum çok yanlızım :((
Yuh bir de Almanya'da dönme omkaniniz var. Acilen lamanyaya dönün boşanın. Allah akıl fikir versin size de

Haziranda gidiyorum inşallah zaten Allah. Nasip ederse
Tamam madem öyle gidin uzun bir süre kalın. Çünkü şimdi bu adama ayrılmak istiyorum diye gitmeye kalkarsanız çocuğunu bırakmaz. Çok zorluk yaşarsınız.

anana babana küfreden adamla niye hala evlisin
bu evlilikten hayır gelmez
bir de almanyayı bırakmışsın

Neden boşanıp Almanya'ya dönmüyorsunuz? Adamın size ne sevgisi ne de saygısı var. Sadece el iyisi bir manyak. Çocuğunuzun da geleceğini kurtarmış olursunuz, şartlarınız çok daha iyi olur, siz de mutlu olursunuz.
Böyle bir adamla ömür geçmez.

Merhaba 8 senelik evliyim 1 çocuğum var.Eşimle sıksık sorun yaşıyoruz ben onun için Almanya’dan Türkiye’ye yerleştim ne hayallerle evlendim ama hep sorun.Ailesine aşırı derecede düşkün örnek 3 gün önce iş dönüşü turlayalım dedik arabayla abisi meyve suyu almış evine unutmuş arabada ( ortak işte çalışıyorlar ve abisini evine bırakır )..neyse abisini aradı adam cvp vermedi haliyle 1dk önce evine girmiş yakın oturuyorlar bize..eşim hemen panik oldu niye cvp vermiyor falan..dedimki ehatsaptan msj at görünce döner sana darlama deli deli hareketler yapma üst üste arayıp..inanırmısınız whatsaptan yazdı ve sayfasında okumasını bekliyordu..neyse o gün tartıştık işte aileme bağlılığımı biliyorsun diye kızdı uzattı en son abisine o meyve suyunu bıraktı eve geldik..adam yoldayken dönüş yaptı bu arada kalsın yarın alırım dedi ama deli laftan anlarmı gitti bıraktı evine..ve benimle tartıştığında ölmüş babama küfretti anneme küfretti annem babamı ben küçükken aldattı ve o… annen gibi diye sürekli aileme lafı getiriyo..o günden beri soğuğuz içim almıyor artık.diceksinizki E bu küfürlere ragmen gurursuz niye boşamıyorsun evet gurursuzlaştım verdiğim emekler sabretmelerim bilmiyorum korkuyorum hayattan..neymiş fesatmışım kıskançmışım kim ona negatif birşey soyluyorsa kıskanıyomuş onu ve ailesini çünkü işlerinde baya kalkındılar ve bunlar herkez onları kıskanıyor zannediyor..hiçbir şekilde eve nakit para bırakmaz bana birşey almaz çok değersizim gözünde benimle markete inmez arabada bekler bugün üst almam gerekti avm den cocuguma sen in ben sevmiyorum mağaza falan dedi az önce öğretmen yemekhane ücretini atmış kendine attım msjı ve seninde okulunda diye küfür etti lütfen yardım edin çıldırmaktan korkuyorum hep ağlıyorum çok yanlızım :((
Ayyy aynı benim kocam yemin ederim onun yüzünden hayatımdan bıkmışım ya saçma sapan insanlar işte sevse böyle yapmaz sevmiyor o yüzden

Çocuğa Almanca öğretmişsinizdir diye düşünüyordum, siz de zaten ordan gelmişsiniz zorlanacak yeniden başlamaya korkacak bir durum yok ki, çocuklar çok kolay adapte oluyorlar.

Hadi deseniz ki standartlarımı bırakmak istemiyorum, adam o kadar kazanıyor eve bir kuruş para bırakmıyor, küfür kıyamet aşağılama aile manyaklığı sonradan görme , çocuğun okul yemek ücretine bile küfür.

Bunların bir sonrası kendini bir halt oldum ben sanıp sizi aldatması olacak , ezik kompleksli olmasa cebi iki kuruş para gördü diye herkes bizi kıskanıyor aaa dostlar diye ortalarda dolanıyor koca adam.

yardım edin demişsiniz. herkes de boşanmanız ve Almanya'ya dönmeniz gerektiğiniz yazmış haklı olarak çünkü bu anlattıklarınız yenilir yutulur cinsten değil. Ama yapabileceğinizi düşünmüyorum açıkcası. Allah kolaylık versin.

Bilmiyorum çok gurursuz oldum nasıl dayanabiliyorum bunun hareketlerine..çocuğum 1.sınıf düzeni bozulmasın diye hep içime atıyorum..ailesine dehşet şekilde düşkün ya anlatamam oysaki dedim bak darlama adamı yeni evine gitti ne bu panik hareketler 30 yaşına geldin yapma diyorumya kızıyor
Biz ne akıl verelim ki sen kocadan vazgeçmedikten sonra gördüğün muameleye bak hala yazdıklarına bak

Back
X