• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve sorunlarımız

Çocuğunuzun da geleceğini yakıyorsunuz. Almanya’da eğitim alsa daha iyi. İnsanlar eğitim için düzen bozup Avrupa’ya gitme derdinde siz koca derdine çocuğa burada eğitim aldırıyorsunuz. Ne koca meraklısınız ya.
Biraz olsun çocuğunuzu düşünüyorsanız yazın gidersiniz dönmez kalırsınız çocuk orada eğitim alır

Hyr ailem çok sevinir hatta eşimi hiç sevmiyorlar ama tekrar bir düzen kurmak beni korkutuyor
Aileniz destekçiyse Almanya gibi bir yerde duygusal destekleri bile yeter. Sosyal devlet olmanın hakkını veriyorlar çünkü.

Kuzenim orada şuan. O da eşinden boşandı. Bir de kuzenim eşini oraya götürmüştü. Buranın açı oraya gidince kıçı başı ayrı oynadı. Neyse işte. Kız oranın vatandaşı. Devletten kendine ayrı, çocuğuna ayrı destek aldı. Mis gibi yaşayıp gidiyor. Halinden de gayet memnun.

Yukarıda bir üyenin dediği gibi. Gezmeye gidiyoruz diye çocuğu alın gidin. Bir bakın neler yapabilirsiniz ki kesin bir yol bulursunuz. Sonra da açın davayı. O da agabeyine meyve suyu taşımaya devam etsin.

Merhaba 8 senelik evliyim 1 çocuğum var.Eşimle sıksık sorun yaşıyoruz ben onun için Almanya’dan Türkiye’ye yerleştim ne hayallerle evlendim ama hep sorun.Ailesine aşırı derecede düşkün örnek 3 gün önce iş dönüşü turlayalım dedik arabayla abisi meyve suyu almış evine unutmuş arabada ( ortak işte çalışıyorlar ve abisini evine bırakır )..neyse abisini aradı adam cvp vermedi haliyle 1dk önce evine girmiş yakın oturuyorlar bize..eşim hemen panik oldu niye cvp vermiyor falan..dedimki ehatsaptan msj at görünce döner sana darlama deli deli hareketler yapma üst üste arayıp..inanırmısınız whatsaptan yazdı ve sayfasında okumasını bekliyordu..neyse o gün tartıştık işte aileme bağlılığımı biliyorsun diye kızdı uzattı en son abisine o meyve suyunu bıraktı eve geldik..adam yoldayken dönüş yaptı bu arada kalsın yarın alırım dedi ama deli laftan anlarmı gitti bıraktı evine..ve benimle tartıştığında ölmüş babama küfretti anneme küfretti annem babamı ben küçükken aldattı ve o… annen gibi diye sürekli aileme lafı getiriyo..o günden beri soğuğuz içim almıyor artık.diceksinizki E bu küfürlere ragmen gurursuz niye boşamıyorsun evet gurursuzlaştım verdiğim emekler sabretmelerim bilmiyorum korkuyorum hayattan..neymiş fesatmışım kıskançmışım kim ona negatif birşey soyluyorsa kıskanıyomuş onu ve ailesini çünkü işlerinde baya kalkındılar ve bunlar herkez onları kıskanıyor zannediyor..hiçbir şekilde eve nakit para bırakmaz bana birşey almaz çok değersizim gözünde benimle markete inmez arabada bekler bugün üst almam gerekti avm den cocuguma sen in ben sevmiyorum mağaza falan dedi az önce öğretmen yemekhane ücretini atmış kendine attım msjı ve seninde okulunda diye küfür etti lütfen yardım edin çıldırmaktan korkuyorum hep ağlıyorum çok yanlızım :((
Bu adam sizin annenizin babanızı aldattığını neden biliyor. Neden her aile detayınızı veriyorsunuz şu kocalarınıza güvenip. Kendisi ailesine düşkünmüş de siz ağaçtan mı oldunuz ki annenize hatta ölmüş babanıza laf edebiliyor

İlk başlarda böyle değildiki ne zaman para kazanmaya başladılar değişti evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım işte aptallım benimki
Kadını yoklukta, erkeği varlıkta görmeli diye boşa dememişler.
Sizin koca bozukmuş da bozacak parası yokmuş. Bulunca belli etmiş kendini

Almanyadan bir adam icin turkiyeye gitmek, asla anlayamam.
Geri dönme durumun varsa cocugu algigin gibi git
Aşıktım ve gözüm kördü herkez dedi yapamazsın orada yaşayamazdın gerçekten çok zordu benim için şuan da öyle alışamadım ama onun için katlandım yuvam dedim sabır dedim ama sanırım tükendim artık

Kadını yoklukta, erkeği varlıkta görmeli diye boşa dememişler.
Sizin koca bozukmuş da bozacak parası yokmuş. Bulunca belli etmiş kendini
Ve sürekli tehdit etmeler işte yok aldatıcam seni yok evden soğutuyosun gece hayatına alıştıracaksın arkadaşlarından örnek verir eşlerini aldatan işte bende öyle yapıcam en sonunda falan diyorum artık git ne halin varsa gör yap istersen umrumda deilsin içimi parçalasada ona belli etmiyorum bezdim artık

Çocuğa Almanca öğretmişsinizdir diye düşünüyordum, siz de zaten ordan gelmişsiniz zorlanacak yeniden başlamaya korkacak bir durum yok ki, çocuklar çok kolay adapte oluyorlar.

Hadi deseniz ki standartlarımı bırakmak istemiyorum, adam o kadar kazanıyor eve bir kuruş para bırakmıyor, küfür kıyamet aşağılama aile manyaklığı sonradan görme , çocuğun okul yemek ücretine bile küfür.

Bunların bir sonrası kendini bir halt oldum ben sanıp sizi aldatması olacak , ezik kompleksli olmasa cebi iki kuruş para gördü diye herkes bizi kıskanıyor aaa dostlar diye ortalarda dolanıyor koca adam.
Maddi olarak nasıl yapicam dönsem bile aileme yük olmak istemiyorum ve tüm herkezin aaa ayrıldınmı demiştik ama demelerinden utanıyorum bu yüzden bu rezilliği çekiyorum hayattan koruyorum yapabilirmiyim velayet kimin olur ondan korkuyorum sonra hakim derse ki babası sonuçta şu zamanlar getireceksin her 3,4 aya bir tatillerde offf aklımda deli sorular

Iyk.
Adamın karakteri içimi kaldırdı.
Nasıl saygı duyuyosunuz böyle tiplere.
Ç.kü dışında erkek olduğuna dair bi emare yok.

Aileniz destekçiyse Almanya gibi bir yerde duygusal destekleri bile yeter. Sosyal devlet olmanın hakkını veriyorlar çünkü.

Kuzenim orada şuan. O da eşinden boşandı. Bir de kuzenim eşini oraya götürmüştü. Buranın açı oraya gidince kıçı başı ayrı oynadı. Neyse işte. Kız oranın vatandaşı. Devletten kendine ayrı, çocuğuna ayrı destek aldı. Mis gibi yaşayıp gidiyor. Halinden de gayet memnun.

Yukarıda bir üyenin dediği gibi. Gezmeye gidiyoruz diye çocuğu alın gidin. Bir bakın neler yapabilirsiniz ki kesin bir yol bulursunuz. Sonra da açın davayı. O da agabeyine meyve suyu taşımaya devam etsin.
Haziran ayına biletimiz alındı gezmeye gidecektik ama kesin kararım gelmicem buraya şuan kuşku duymaması lazım yoksa çıkış yapamam

Bu adam sizin annenizin babanızı aldattığını neden biliyor. Neden her aile detayınızı veriyorsunuz şu kocalarınıza güvenip. Kendisi ailesine düşkünmüş de siz ağaçtan mı oldunuz ki annenize hatta ölmüş babanıza laf edebiliyor
Ben söylemedim hatta 6 sene boyunca sakladım onu ilgilendirmiyor diye ama bizim memleketli bir müşterisi varmış o anlatmış kvdem ve eşim almışlar adamı ağzını aramışlar kriz geçirdim resmen siz nasıl insanlarsınız diye hepsi birbirinden rezil

O güne kadar delil biriktir elinde. Seni aldaticam demeler, hakaretler, ekonomik, psikolojik şiddetler, evlilikte olmayacak ne varsa bunun kaydını al delil olarak. Avukatla görüş o daha iyi yönlendirir. Uçuştan 1 gün önce nafaka tazminat ile boşanma davası açarsın. Giderken altın takı neyin varsa yanına alırsın. Ailenin yanında yaşamaya devam edersin.

Ayyy aynı benim kocam yemin ederim onun yüzünden hayatımdan bıkmışım ya saçma sapan insanlar işte sevse böyle yapmaz sevmiyor o yüzden
İnanın psikolojimi bozdu o ve ailesi..ne bileyim burada kimsesi yok ve Avrupayı bırakıp gelmiş diye insan biraz iyi davranır ama bunlar baştan beri beynimi yediler hepsi

O güne kadar delil biriktir elinde. Seni aldaticam demeler, hakaretler, ekonomik, psikolojik şiddetler, evlilikte olmayacak ne varsa bunun kaydını al delil olarak. Avukatla görüş o daha iyi yönlendirir. Uçuştan 1 gün önce nafaka tazminat ile boşanma davası açarsın. Giderken altın takı neyin varsa yanına alırsın. Ailenin yanında yaşamaya devam edersin.
Evet hepsinin delili var inşallah haziran sonu da gidiyorum okullar tatil olduktan sonra altın takı da yok zaten hepsini ev alırken sattılar iyiki sattılar tüm altın takılarımı eltim çalmıştı evlendikten 2 ay sonra ve şuan kayınvalidem görümcem kayınpederim hepsi onunla konuşuyor şaka gibi :)) bu aile benim ayarımı bozdu

Haziran ayına biletimiz alındı gezmeye gidecektik ama kesin kararım gelmicem buraya şuan kuşku duymaması lazım yoksa çıkış yapamam
En mantıklı karar. Çocuğunuz da daha iyi şartlarda büyür. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Kes sesini otur aşağıya anaysa benim anam babaysa benim babam höst deseydin iki yıl önce seni aldatırım gece kulübüne giderim demezdi yallah kapı prda hadi git diyin bir dahaki sefere, bütün kadınlar da onun sönük pipisine kalmıştı anca parayla yaptırır.
İnanın söylüyorum diyorum seni ilgilendirmez büyük konuşma başına gelir neler neler yani pısırık susan biri değilim.:))) aynen valla

Haziran'a daha çok var o zamana kadar çok u dönüşü yaptırır size. Lütfen iyi davrandığı zamanlara kanıp geri adım atmayın. Çocuğunuz orada daha iyi yerlere gelebilir.

Haziran'a daha çok var o zamana kadar çok u dönüşü yaptırır size. Lütfen iyi davrandığı zamanlara kanıp geri adım atmayın. Çocuğunuz orada daha iyi yerlere gelebilir.
Herşey bitti içimde kendisinde çaba yokki yine olmicak ve ben sessiz sedasız uzaklaşıcam kendi ailesiyle mutlu mesut yaşasın

Merhaba 8 senelik evliyim 1 çocuğum var.Eşimle sıksık sorun yaşıyoruz ben onun için Almanya’dan Türkiye’ye yerleştim ne hayallerle evlendim ama hep sorun.Ailesine aşırı derecede düşkün örnek 3 gün önce iş dönüşü turlayalım dedik arabayla abisi meyve suyu almış evine unutmuş arabada ( ortak işte çalışıyorlar ve abisini evine bırakır )..neyse abisini aradı adam cvp vermedi haliyle 1dk önce evine girmiş yakın oturuyorlar bize..eşim hemen panik oldu niye cvp vermiyor falan..dedimki ehatsaptan msj at görünce döner sana darlama deli deli hareketler yapma üst üste arayıp..inanırmısınız whatsaptan yazdı ve sayfasında okumasını bekliyordu..neyse o gün tartıştık işte aileme bağlılığımı biliyorsun diye kızdı uzattı en son abisine o meyve suyunu bıraktı eve geldik..adam yoldayken dönüş yaptı bu arada kalsın yarın alırım dedi ama deli laftan anlarmı gitti bıraktı evine..ve benimle tartıştığında ölmüş babama küfretti anneme küfretti annem babamı ben küçükken aldattı ve o… annen gibi diye sürekli aileme lafı getiriyo..o günden beri soğuğuz içim almıyor artık.diceksinizki E bu küfürlere ragmen gurursuz niye boşamıyorsun evet gurursuzlaştım verdiğim emekler sabretmelerim bilmiyorum korkuyorum hayattan..neymiş fesatmışım kıskançmışım kim ona negatif birşey soyluyorsa kıskanıyomuş onu ve ailesini çünkü işlerinde baya kalkındılar ve bunlar herkez onları kıskanıyor zannediyor..hiçbir şekilde eve nakit para bırakmaz bana birşey almaz çok değersizim gözünde benimle markete inmez arabada bekler bugün üst almam gerekti avm den cocuguma sen in ben sevmiyorum mağaza falan dedi az önce öğretmen yemekhane ücretini atmış kendine attım msjı ve seninde okulunda diye küfür etti lütfen yardım edin çıldırmaktan korkuyorum hep ağlıyorum çok yanlızım :((
Boşan çocuklarını al Almanyaya dön

Elalem ne der diye düşünmeyin aaa biz demiştik derler 1-2 gün konulur unutur giderler. Sonra iyi yaprın boşandın derler emin ol. Ama sen boşanmazsan bi ömür hem kendini hem çocuğunu mutsuz edeceksin

Back
X