kocam yalan mı söylüyor ?

:) saat gece 03.22 :) ama söz yarın gidip dolaşıcam biraz ...Bütün gün odada pinekliyorum ,adam fink atıyo ufacık yerde :) Neyse çok sağol desteğin için ,ben gidip biraz daha uyuyayım ,uyuyarak iyileşenlerdeniz sanırım :)

tatlı ballı rüyalar,herşey güzel olacak.
yarın yepyeni bi gün.

Off vaydiniz ama.. erkekler konu olunca geoimiz ucin yargilamak kolay oluyor.ki ben kesin yalan dedigim biseyin arkasindan bisey olmadigi yasadiktan sonra diyirumii buverkekelr yalan soylemese bile kendilerini yalanci konumuna dusurebliyor.. vence yalan soylemedi.. ve sen cik fazla kuruntulusun.beden mi.adam seni sevmese senin icin milyarlarini harcayip neden seni yut disina yollasin. Yolladi diyelim sen varken sanki yapamicak yapacagini.cok mantiksiz.. soyle busey denikebilir.. aldatma pitansiyeli yukselir karisi yokken o ayri.. ven kocandan cok sende hatalar gordum.ya sen gittin oraya birak oseni merak etsin.. madem boyle biriydin niye gittin..sonuclarini gize alicaksin..onun seni ne kadsr deger verdigini biliyorsan..m cok fazla sorgulamaya gerek yok. Aldattimi aldatmadimi diye.. yada vaska seylerimyut disina cikan sensin adam sana turip atip hesap sorucagina sen yaoiyirsun..kontrolu elinde tutma sacasi veriyorsun.mben olsam takmazdim aldatti aldatmadi egitimimi alir onada telden bile olsa iyi davranir trsrkkur eder sabri icin ve egitimimi bitirirdim aldatti aldatmadi yakanci degil bu ne ya.. sen hesap edemiyirmusun bazi seyleri.m ve ystelik adamin maddiyatini kullanan sensin icinden kendiyle savasan..adami neden surekli sorguluyirsun kendini sorgula hersey aldatmak degildir evliligi kisiliksiz yapan cik sey vardir. Ce bunlardan biride senin suan yaotiklarin.

Eğitiminizi bırakmayın lütfen, fevri bir kararla hareket etmeyin. Bu saatten sonra kocanızın yanına gidip yüzleşseniz, kavga etseniz elinize ne geçecek? Adam herşeyi inkar ediyormuş her defasında zaten.

Yazdığınız dili öğrenmek için de ayrıca eğitim alınması gerekiyor ...(Algılamakta sorunum yok ,ama kendi yazınızı okur musunuz ) Yurt dışına keyif çatmaya gelmedim ben ,bunun maddi yükümlülüğünü olduğu aşikardı ..Sorun onun otokontrolsüz davranması ,evli misiniz bilmiyorum ama ben evlilikte o kaçsın ,bu kovalasın derdinde değil dürüst olmak derdindeyim ..Heee diyelim ki benden sıkıldı o zaman da dürüst davransın yalana gerek duymasın ben yapamıyorum arkadaşım desin ..O ne yapıyor hem karnım doysun ,hem pastam yanımda dursun.Ne şiş yansın ne kebap ..Eğer aldattığına dair somut deliller elimde olsaydı burada soru sormaya bile gerek duymazdım ..Ama benim elimdekiler hep soyut deliller ..
not : Baydıysam okumaz ,yorum yapmazsınız ..Size zorla yorum yapın diyen olmadı ,buından sonraki fikirlerinizi kendinize saklayın ,en kısa zamanda da Türkçe öğrenin lütfen ...

Eğitiminizi bırakmayın lütfen, fevri bir kararla hareket etmeyin. Bu saatten sonra kocanızın yanına gidip yüzleşseniz, kavga etseniz elinize ne geçecek? Adam herşeyi inkar ediyormuş her defasında zaten.

Düşündüm evet çekip gelmek son derece mantıksız ,attığım taş kurbağayı korkutmadıktan sonra bir anlamı yok ..Dönmem için yanıp tutuşan bir kocamda yok .O zaman bekleyelim de görelim zaman ne gösterecek ..Teşekkürler desteğiniz için ...

Ben de katılıyorum dediklerine şekerim, yani atlayıp gelsen ne olacak ki, olan olmuş zaten......parmağını sallayacaksın, sonra ? Çin'e geri dönünce herif yine eski hamam, eski tas olacak. Bence sen bu herif orda neler yapıyor diye hiç sosyal medyada falan takip etme, hatta engelle görmemek için. Konsantrasyonun dağıtma bence.

Dönsem bir daha gelme şansım olmayabilir zaten ...Engelledim zaten ,bu sefer üste de çıkmadı cherry ,iki üç mesaj sonra derin bir sessizlik ne planlıyor o kedi beyninde acep :)

Dönsem bir daha gelme şansım olmayabilir zaten ...Engelledim zaten ,bu sefer üste de çıkmadı cherry ,iki üç mesaj sonra derin bir sessizlik ne planlıyor o kedi beyninde acep :)

Cücück kadar beyniyle ne planlicak Allah aşkına, çok komplike düşünme

Cücück kadar beyniyle ne planlicak Allah aşkına, çok komplike düşünme
Aynen erkek bu hepsi bi süre sonra mala bağlıyor, ayy bende kocama gıcık oldum şimdi. Herşey gözümün önüne gelip duruyo. Ufak bişey ama Allahım bu kadınlar niye bişeyi unutmuyor!

O elalem çine gitmenize nasıl birşey dememiş hayret edilesi...

Gökçe bu adam ilgisiz diye konu vardı sanki, burda da çok özlüyor seviyor diyorsunuz. Ben anlamadım, sizin gibi özgüveni olduğunu yansıtan sözler kullanan insan elalem diyor, çine gittiğimi annem söylemiyor diyor.
Kusura bakmayın bazı parçalar bir yerlerde tam yerine oturamadı.

Şimdi ağzından canım,aşkım kelimeleri düşmez ..Bir kere bile elini kaldırmadı ,ya da istediğim bir şey varsa hiç hayır demedi ..Ailesine karşı gideceksin ,görüşeceksin demedi ..Ben biraz sinirliyim bana en fazla yaptığı eşyalara zarar vermek bir kaç saat sokaklarda dolaşıp eve gelmek ...Özlüyor demedim ,sanırım özlemiyor dedim..Buraya gelirken yani ben uçağa binmeden ilk defa o kadar çok ağladığını gördüm ,deli gibi ağladı havaalanında ..Ama mesela cinsel anlamda ,ya da özlediğini belli eden biri değil dedim eee bir de yalancılık evzusu var ..Dedim ya ben deki sinir katsayısı biraz fazla heee benden korkuyor desem bir tane vursa iki hafta yerimden kalkamam ne diye korkacak ..Üzüleceğimi düşünse neden yalan söylesin ki ben aptal bir kadın değilim parçaları birleştiririm ,hiçbir şeyi unutmam ..Bu sebepten demişimdir ki beni aptal yerine koyma sadece buna tahammül edemem ,olabilir bir süre sonra bana hiçbir şey hissetmeyebilirsin insanlık hali başkasına aşık olabilirsin eyvallah .Ama bu hayır yalan değil valla billa şöyle böyle deyince benim biraz tutarsız davranmam normal diye düünüyorum .Haksız mıyım ?

Neden yalan söyledi o saatlerde neredeydi bu önemli
açıklama yaptı mı size bu konuda?

Olabilir tabiki, yeri geliyor tutarsız oluyoruz kendimizle çelişiyoruz...
Evliliğinizdeki diğer pürüzler biryana şu son olay çok enteresan.
Size hergün nereye gidip ne yaptığına dair bir bilgi vermiyorsa bu yalanın da bariz bir nedeni olmaması gerekir.
Ama o an kafası gizlediği başka birşey ile meşgul ise size öyle birşey sallamış olabilir. Aklıma gelen diğer nedense kocanızın yalan söyleme hastalığının olduğu.
Okulunuza odaklanın, bu adam ile ayrılacak olursanız dahi size pozitif anlamda dönüşü olabilecek birşeyi yalan söyleyen, ilgisiz biri için heba etmeyin. Bir b planı yapın hatta, uzun uzun düşünün.
Ayrılmanın kendiniz için en doğrusu olduğuna kanaat getirirseniz çinde olmanız da sizi buna hazırlar.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu erkeklerin topuna kibrit suyu diyeceğim kıyamayanlar da vardır diye tutuyorum kendimi:)

Neden yalan söyledi o saatlerde neredeydi bu önemli
açıklama yaptı mı size bu konuda?

yok yapmadı ,onlaydım Allah onlaydım başka bir şey yok ..Zaten şu an sessizde kendileri ,bir kaç gün sonra sevimsiz sevimliliklerini yapmaya başlar ama ben yer miyim orasını bilmiyorum ..Malum papaz her gün pilav yemez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…