kocam yalan mı söylüyor ?

O zaman ben döndüğümde şeytanla paylaşacak aynı evi ,ikisine mutluluklar diliyorum ..Tek istediğim döndüğümde bir iş bulabilmek ,istediğim gibi ..Sonra şeytanla takılabilir ..Onemli olan zaten insanın böyle durumlarda zaptetmesi değil mi ? Ben cehennemin dibindeyim ,her milletten insan var ben de takılayım biriyle ,nasıl olsa eli buralara ulaşamaz ..Naıl hisseder kendini acaba ? Ne istiyorsa yapabilir ,artık onu düşünmeyeceğim ...Kızgınlıkla da söylüyor olabilirim bunları ,sonuçta 8 gün değil 8 ay değil 20 yaşından beri evliyim onunla ...Yaptığı tam bir nankörlük ,hadsizlik ve hala yakıştıramıyorum ...

Bazı doğu görevleri oluyor bilirsiniz mutlaka , o zamanlarda eşler ayrı kalabiliyor ,kadınlar çocuklarıyla bile başka bir yere tayin olabiliyor ..Her ayrı kalımda böyle paranoyalar içinde kalacaksan ona güvenmemizin ne anlamı var ? O nasıl emin benim bir şey yapmayacağımdan ,bu şeytan sadece erkekleri mi dürtüyor ? Ama ben kendimi nasıl zaptediyorum ,nasıl ki hem kendimi ,hem onu,hem şerefimi düşünüp önüme bakıp okula gelip gidiyorum ...O neden yapamıyor ? Bunun açıklaması sadece onun erkek olması mı ? Ayrıca zaten hiç kabul etmiyor ki ,ben aldatmasından ziyade beni aptal yerine koymasından şikayetçiyim ..Göz göre göre yalan söylüyor ...

Kabul etmiyor hala düşünebiliyor musun ? Biz geç saate kadar beraberdik ,o sonra gitti tiyatroya diyor ..Allah göstermiş ama bu köpek hala inat ediyor ..Ne uğraşayım daha fazla ,nasıl istiyorsa öyle yaşasın ...

Gider evet gidebilir çünkü ben sormuyorum bile nerdesin diye ,ama o kadar kuş beyinli ki yalan söyleyip bir de yakalanıyor ...

Sanmıyorum geri dönmemi istemesi falan değil mi ? Bu sadece aptal bir yalan söyledi eline yüzüne bulaştırdı hala diyorki istediğine sor ,bu nasıl bir şeydir yaa hala ben yalan söylemedim diyor ...

Ben kendi paçamı bir şekilde kurtarmak zorundayım ,ya da her şeyi görmezden gelmeliyim ..Salağa yatmalıyım ,ama öyle biri değilim ki ben kafam gitse yine derim dyeceğimi ..Ama arkamda duran bir ailem yok maalesef ,adam dövmüyor ,sövmüyor ,para yığıyor ,kötü sözü yok ya onlara göre normal eeee daha ne olacaktı yani diye düşünüyorlar ..Ama bu adam beni içten yıkıyor haberleri yok ..Artık kimseye meramım şu demeyeceğim ,ben bunları yaşarken kimsenin haberi olmuyor ,o yüzden dönünce iş bulduğum an da kıçına tekmeyi basacağım..8 yılımı yedi ,bir 8 yıl daha yemesine müsade etmeyeceğim ..Teşekkürler yorumunuz için...

hahahahahaha aynen o ,hangi fotoğraf diyor ulan kör müsün ,gönderdim ya fotoğrafı ...Sen nasıl bir mahluksun dedim en sonunda ...

Senin eşin insan evladıymış ,bir de siz yeni evlisiniz hatırladığım kadarıyla ..Bu beni aramaz tatlım ararsa da günlük rutin olarak orar hee hee konuşur kapatırız ..Uzun süre aramaz whatsapp tan falan konuşuruz ..Ben boşuna uğraşmışm vayy be diyorum şimdi şöyle düşününce ,bir de kendini akıllı sanmıyor mu ağzına kürekle vur gitsin ...

Senin bu konunu okuyunca gece kendi kocami gordum ruyamda kizin biri geliodu yanimiza daha onceden tanismislarda bu benden gizliyoda oyle biseydi etkilendim yhass

Olmuyormuş ,öğrendim
Ben bu konuyu görünce eski konularınıza baktım siz herşeyi göze alarak gitmişsiniz yapacak olsa ben varken de yapar demişsiniz. Şimdi ben sizin yerinizde olsam eğitim hayatımı tamamlardım tek düşüncem de o olurdu gelince de başımın çaesine bakardım böyle evlilik olmaz bana göre de..

Allah yar ve YARDIMCINIZ olsun bi küçüğünz olrak bana söz düşmez ama ablalariminda dediği gibi egitiminizi yarıda birakmaniza degcek bir adam değil esiniz . Kendinizi uzmeyin

Zaman geçtikçe siniriniz yatışacaktır. geçmesini mi istiyorsunuz geçmemesini , ilişkiniz bu kavgayla yıpranır mı , yanlış anlaşılma olsa bile bu tartışma ile canlanır mı , size hangisi iyi gelir , :)

Bir de bunu gerçek hayatta yaşadığını düşün :)
Ayyy parcalarim adami zaten ruyamdaki kizi dovecektim nerdeyse gitti yanimizdan gercek hayatta yasasam mantikli dusunemezdim ama sen mantikli ol ve egitimini tamamla mutlaka

Yalan olsa dahi çok anlamsız bir yalan olmuş. Amaç nedir yani, eve geç gideceğim demek miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…