Kocam yalan söylüyor lutfen yardim edin ne yapmaliyim

gulumse0099

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
41
10
88
35
6 yillik evliyim cocugumuz yok. 1 yildir Evliligimiz zor bir surecten geciyor ama bitirmek istemiyoruz toparlamaya calisiyoruz yeni yeni daha iyi olduk gibi.. esim bu gece arkadaslariyla disari cikti 4 erkek mekana gittiler ve mekanin sayfasina baktigimda masalarinda kizlar var benimki hepsinden uzak duruyo ama ben aradim erkek erkege takiliyoruz dedi sakayla kiz felan yok dimi dedim sacmalama oyle bir ortamimiz yok ama arkadasim yarinda cikalim dedi tamam dedim haberin olsun dedi.. kafayi yicem kizlar artik kavga etmekten o kadar yoruldum ki geldiginde ne tepki vermeliyim yalanini nasil soylemeliyim bisey soyleyin bana ((

Bacım senin yerinde olsam, en havalı en güzel elbisemi giyer saçlarımı fönler makyajımı yapar. O mekana gider o masaya sanki geç kalmışım gibi oturur. Hiçbir şey olmamış gibi sohbete katılırdım. Eve gelince de kendisini yerde yatırırdım. O 4 erkek arasında evli sevgilisi olan varsa ve o masadaki kızlar bunu bilmiyorsa onların da yalanını patlatırdım.

Yalan söylemesi güvensizliğe sebep olurr
Güvenin olmadığı yerde de ilişki evlilik bitmiştir
Elinizde kanıtta var akşam yine sorun kimle naptınız vs inkar ederse gece kendinizi huzursuz etmeyin sabah sakince neden yalan söyleme gereği duydun diyip konuyu girip sakince konuşun kavgayla değil sakinliğinizle onu rezil edin

Geldi benimki

Kızlı-Erkekli partileme yapmışlar aynı ekip yarına plan yapmışlar artık nereye giderler söylemek istemiyorum ama akıllıysan bence sen de az çok tahmin etmişsindir
Bu kadar sakin kalmana çok şaşırdım gerçekten ben olsaydım olduğu yere giderdim ya da yarın takip ederdim kanıt için

Tiksinmiyor musunuz böyle şeylerden?

Cidden soruyorum: Benim erkek arkadaşım/kocam erkek erkeğe alkollü mekana gitsin masada da eskort tipli kızlar otursun bana bir tiksinme gelir. Bu ne varoşluk kendine bunu mu yakıştırıyorum derim.

Bir aksiyon almayacaksanız yüzlemeyin bari ne diyeyim.

Konu sahibi, bunu kesinlikle yapmalısın

Evlilik tek bir tarafın çabasıyla yürümez
Paşam o mekan sebin bu mekan benim felik felik dolaşacak sizede evde oturup gezdiği mekanların görüntülerini alıp takip edip tırnak yedirecek
Ben diyeyim de ötesini siz bilirsiniz

Gördugun sayfanın ekran goruntusunu alıp atacaksın

Yani ablacım adamı mahkrmeye versen, bu yaptığı boşanma nedeni. Bunun kavgasını etsen ne olur. Değişmez. Ders almasını beklesen ders almaz. Aldatmak sadece bir kadınla yatıp kalkmak değildir. Bariz yalan söylemiş. Bayramın ilk gününün gecesi ne eğlencesi zaten.

Boşanmayacaksan görmezden gel böyle şeyleri. Kendi kendini yiyip durma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…