Kocam yalan söylüyor lutfen yardim edin ne yapmaliyim

Direk bam bam bam kanıtlarla koy önüne.

Başka ne yapacaksın ki bırak o düşünsün ne diyeceğini.
Kılıfına uydurur ben uzak durdum haberim yoktu ilgim yok sen benim açığımi arıyorsun bişey yapsam gittiğim mekanın adıni mi söylerim fotograf cekerlerken yanlarında mi dururum ... Böyle uzar gider zeytinyağı gibi üste çıkar. Bı bakarsın kıskançlık yapıp ortamı geren takıntılı kadın imajı üstüne yapışmış. Ama tabi ki suratlarına carpilmayi hakediyorlar sonuna kadar )

Ben mi cok saninim anlamadim. Mekana gider karsisina cikardim. Hem yarin bulusma planlari bozulsun hem de yalan soyleyemesin.

Gidemezsen de goruntuyu atarim on dakka icinde burdasin derim evde kiyamet kopar.

Olay aldatmasi degil ki yalan soylemesi. Uzak durdum dese ne olacak sana erkek erkege oturuyoruz dedi mi dedi bitti daha neyin ustune cikacak

Bugün nereye gidecekler biliosan git uzaktan izle bakalım ne yapio. Fotoğraf da çekersin elinde kanitin olur mahkemede. Simdi dersen böyle gördüm seni, mutlaka kıvırır yorulmuslar oturdular iki dk alakam yok vs.

Olay aldatmasi degil ki yalan soylemesi. Uzak durdum dese ne olacak sana erkek erkege oturuyoruz dedi mi dedi bitti daha neyin ustune cikacak
Ona da bahane bulur huzursuz olma diye dedim der onlara yalan mı yok.. hep aynilar

Mekanın sayfasında esının okdugu masayı nasıl gordun orayı anlamadım

Kızlar arkadaslarımı?

Hepsi bir hayaldi hepsi bir rüya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…