Kocam yalan söylüyor lutfen yardim edin ne yapmaliyim

Soylucegim seyle cok canini acitmak istiyorum ama dogru kelimeyi bulamiyorum
Canini acıtamazsiniz. cani aciyan siz olacaksiniz çünkü.

"Ulan hayvanoğlu hayvan. Sen beni gerizekali yerine koyup bana yalan söylemeden önce , benden daha gerizekalı olmadığına emin olman gerekiyordu ama bunu düşünebilecek bir zeka kırıntın yok. Allah şu mubarek günün yuzu suyu hürmetine senin belanı versin insallah" diyeceksiniz.

Kılımı kıpırdatırsam davul olayım. Eforuma yazık.

Yanı onun huyunu bilmiyorum ama bence arkadaşın dediği gibi ekran görüntüsünü at tepki verme, bak aranızdaki ilişkiyi bilmeden bu yorumu yapıyorum

cücük kadar beyniyle eve gelince de bir sürü palavra sıkacak.

Iyi fıkır

Soylucegim seyle cok canini acitmak istiyorum ama dogru kelimeyi bulamiyorum
Canını en çok ne acıtır biliyo musunuz onu adam yerine koymadan sessizce gitmeniz. Neden gittiniz dye düşünsün dursun. Diğer türlü hoşlarına gidiyor peşlerine düşüp hesap sorup kızmanız sonra da evliliğe devam etmeniz. Dışarda o kadınlar vazgeçemiyor evde eş vazgeçemiyor derken adam bir şey aanıyor kendini.

1 sendedir yaşadığınız sıkıntılar da benzer mi?
Öyleyse zaten uğraşmaya değmez.
Yazılmış üstte, atın kadınlarla olan fotoğrafın ekran görüntüsünü esinize. Olacaklardan korkuyorsanız eğer yapacağınız bir şey kalmıyor.

Ben eşinin kadınlarla alakasız olduğunu düşünmüyorum. Yani herkesin sevgilisi eşi falan var sen niye yoksun. Yok metresleriyse eşinin o ortamda ne işi var. Begümün dediğini yap bence. İzin ver yarın da gitsin. Sonra da git yanlarına bakalım kim kimin nesiymiş.

Sizi sevmeyen, değer vermeyen, sizinle bir plan yapmak yerine iki gece ust uste arkadaşlariyla zaman gecirmek isteyen ve daha oradayken bir sonraki aksamin planını size bildiren birinin canini sozlerinizle acitamazsiniz ki, insan sevdiğine kirilir çünkü.
Beğeni atin bari gonderiye.

Resmi telefonuna gönderin. Teli kapatın. Evinizin kapısını da kilitleyin. Nerden geliyorsa orda kalsın.
Eskortlarla geziyor bir de yarın ki gezmenin de garantisini alıyor adama bak ya

Öncelikle Allah sabır versin durum bu kadar sakin kalınacak bir durum değil keşke o sırada ekran görüntüsü alsaydınız atsaydınız

Yalan söylemis zaten.Bosanmayacaksaniz kurcalamayin.Bosanacaksaniz da sakince delil toplayin.
Evli barkli adam.neden 2 gece üst üste erkek arkadaşlarıyla gecelerde takılır? bunu hic anlamadım.Sizinle niye gitmiyor?

Gittiği mekanı öğrenip yarın akşam sizde gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…