- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.838
- 123
- Konu Sahibi gulumse0099
-
Soylucegim seyle cok canini acitmak istiyorum ama dogru kelimeyi bulamiyorum
Soylucegim seyle cok canini acitmak istiyorum ama dogru kelimeyi bulamiyorum
Canini acıtamazsiniz. cani aciyan siz olacaksiniz çünkü.Soylucegim seyle cok canini acitmak istiyorum ama dogru kelimeyi bulamiyorum
Soylucegim seyle cok canini acitmak istiyorum ama dogru kelimeyiyalanı söylerken nasıl söyliycem diye düşünmemiş adam da siz yüzlerken mi nasıl söyleyeyim diyorsunuz
söyliyceğiniz hiçbirşeyin canını acıtacağını sanmam.
4 erkek 4 kız mı vardı masada
AynenEve gelmeden at ekran görüntúsúnú. O düşünsün
O belli olmuyosöyliyceğiniz hiçbirşeyin canını acıtacağını sanmam.
4 erkek 4 kız mı vardı masada?
Kılımı kıpırdatırsam davul olayım. Eforuma yazık.Bacım senin yerinde olsam, en havalı en güzel elbisemi giyer saçlarımı fönler makyajımı yapar. O mekana gider o masaya sanki geç kalmışım gibi oturur. Hiçbir şey olmamış gibi sohbete katılırdım. Eve gelince de kendisini yerde yatırırdım. O 4 erkek arasında evli sevgilisi olan varsa ve o masadaki kızlar bunu bilmiyorsa onların da yalanını patlatırdım.
Canini acıtamazsiniz. cani aciyan siz olacaksiniz çünkü.
"Ulan hayvanoğlu hayvan. Sen beni gerizekali yerine koyup bana yalan söylemeden önce , benden daha gerizekalı olmadığına emin olman gerekiyordu ama bunu düşünebilecek bir zeka kırıntın yok. Allah şu mubarek günün yuzu suyu hürmetine senin belanı versin insallah" diyeceksiniz.
Iyi fıkırBacım senin yerinde olsam, en havalı en güzel elbisemi giyer saçlarımı fönler makyajımı yapar. O mekana gider o masaya sanki geç kalmışım gibi oturur. Hiçbir şey olmamış gibi sohbete katılırdım. Eve gelince de kendisini yerde yatırırdım. O 4 erkek arasında evli sevgilisi olan varsa ve o masadaki kızlar bunu bilmiyorsa onların da yalanını patlatırdım.
Kılımı kıpırdatırsam davul olayım. Eforuma yazık.
Canını en çok ne acıtır biliyo musunuz onu adam yerine koymadan sessizce gitmeniz. Neden gittiniz dye düşünsün dursun. Diğer türlü hoşlarına gidiyor peşlerine düşüp hesap sorup kızmanız sonra da evliliğe devam etmeniz. Dışarda o kadınlar vazgeçemiyor evde eş vazgeçemiyor derken adam bir şey aanıyor kendini.Soylucegim seyle cok canini acitmak istiyorum ama dogru kelimeyi bulamiyorum
Gittiği mekanı öğrenip yarın akşam sizde gidin.6 yillik evliyim cocugumuz yok. 1 yildir Evliligimiz zor bir surecten geciyor ama bitirmek istemiyoruz toparlamaya calisiyoruz yeni yeni daha iyi olduk gibi.. esim bu gece arkadaslariyla disari cikti 4 erkek mekana gittiler ve mekanin sayfasina baktigimda masalarinda kizlar var benimki hepsinden uzak duruyo ama ben aradim erkek erkege takiliyoruz dedi sakayla kiz felan yok dimi dedim sacmalama oyle bir ortamimiz yok ama arkadasim yarinda cikalim dedi tamam dedim haberin olsun dedi.. kafayi yicem kizlar artik kavga etmekten o kadar yoruldum ki geldiginde ne tepki vermeliyim yalanini nasil soylemeliyim bisey soyleyin bana((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?